Paragnost Eddie en Consulenten

Voorbereiding op de krachtig energetisch….

Voorbereiding op de krachtig energetisch transformerende NIEUWE MAAN in VissenVoorbereiding op de krachtig energetisch transformerende NIEUWE MAAN in Vissen

Lief Lichtmens

Je bent een goddelijk kind van goddelijke transformatie op aarde. Het enige waar je je zelf het ja- woord kan in geven is : ‘ JA, IK BEN BEREID ‘ .

Door de aardse weg van pijn te ( blijven) volgen worden nog heel veel bestaande wonden van generatie op generatie doorgegeven. Cheiron, de planeet van de diepere wonden, brengt alle niet-verwerkte, niet-gehealde ervaringen aan de oppervlakte soms met een agressieve beschuldigende lading naar de ander toe gericht.

Wanneer een ziel zich bewust wordt van haar goddelijk natuur, is de eerste stap gezet naar het doorbreken van de cyclus.

Wat is een eerlijke zuivere manier?

Hoe weet je dat je op het allerdiepste niveau puur en zuiver denkt?

Puur en zuiver voelt?

Puur en zuiver weet?

Waar ergens woedt in jou nog een strijd? Met wie bind jij de strijd aan? Wat hoop je met jouw strijd te winnen? Wie trek je mee in jouw strijd om gelijk te halen? Waar is jouw aandeel in de strijd die je misschien na zoveel jaar nog steeds aan het voeren bent?

Waar leeft in jou nog steeds het gevoel van onevenwicht, onbalans?

Het gevoel van niet gezien te worden?

Het gevoel van geen verbinding met jouw Ware Licht te maken?

In feite is het niet zo moeilijk als je echt diep verbinding kan voelen met Jouw Licht, met Wie Jij Werkelijk Bent, is alle strijd overbodig.

Want dan Ben Je.

Dan Ben Je gewoon je Eigen Licht.

Vanuit deze beleving kan je Licht geven in Jouw Leven , in het leven van Anderen en ben je niet meer bang dat je Licht niet wordt gezien.

Want Je wordt gezien.

Dat is net de illusie : ‘ Ik word niet gezien ‘. ‘ Ik moet me overal profileren ‘. ‘ Ik moet me overal bewijzen ‘. ‘ Ik moet tonen dat ik iemand waard Ben ‘.

Wie zegt dit?

Waar heb je dit voor de allereerste keer besloten dat jij zo hard moet knokken om je te verbinden met je eigen Ware Zijn, met Jouw Licht?

Elke keer je uit jouw Eigen verbinding gaat, vraag de hulp aan AE MICHAEL en voel compassie, mededogen met JeZelf.

Elke keer je voelt uit je Eigen Licht staat, dat je voor JeZelf de grootste blokkade bent, de grootste hindernis, de grootste saboteur, NIET de Ander.

De Ander toont jou waar Jij nog niet voldoende Jouw Licht laat schijnen in JeZelf. Misschien hoop je en verlang je dat iemand buiten jezelf jou dit Licht geeft, en blijf je afhankelijk van de buitenwereld, op zoek naar bevestiging. Misschien wil je de ander het licht ontnemen, hetgeen vanuit de Bron onmogelijk is, vanuit frustratie, woede, ontgoocheling en niet kunnen vergeven?
Wat heb jij nodig om jezelf en de ander als lichtwezens te erkennen? Zolang je het licht in de ander niet kan/ wilt zien, kan je het licht niet in jezelf zien. Je ziet enkel schaduw en leeft en handelt vanuit schaduw.

Adem een paar keer diep in en uit , Adem jouw pure Licht in, adem jouw angsten, twijfels, oordelen, onechte overtuigingen uit…..

Weet dat niemand zonder uitzondering het Licht in Zich draagt.

Breng jouw Licht naar buiten en deel jouw Licht met Anderen.

Dit is het mooiste geschenk dat we aan iedereen, aan mensen, dieren, planten, stenen, aan elk levend wezen kunnen geven.

Zo eenvoudig is het eigenlijk.

Ik wens je heel veel Licht en Liefde voor Jezelf, want dit is een krachtige basis.

Verbind je terug met JeZelf op deze prachtige Moeder Aarde, want dit is de reden waarom we NU voor dit leven hebben gekozen.
Wil je een hartverwarmend, liefdevol consult, wil je graag praten/ chatten rond je persoonlijk transformatie proces, voel je welkom bij onze hartsverbonden collega’s van paragnost Eddie.

Warme groet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com