Paragnost Eddie & Consulenten

VOLLE MAAN IN AQUARIUS

Engelentarot GERECHTIGHEIDEngelentarot GERECHTIGHEID  Aartsengel RAGUEL
Maak beslissingen en keuzes die eerlijk zijn voor jezelf als voor je omgeving.
Voel je twijfel, voel je onzekerheid, leg de situatie voor aan een onpartijdig en neutraal persoon, iemand die een objectieve kijk heeft op de situatie.
Neem in elke beslissing die je neemt de volle verantwoordelijkheid! Welke beslissing of keuze je ook maakt, maak altijd de keuze vanuit je hart en een rechtschapen gevoel, nooit vanuit boosheid, rancune of de ander te willen ‘ raken ‘ ( of kraken). Dit komt altijd in drievoud naar je terug, op een manier die meestal onvoorspelbaar is. Het Universum is oneindig ‘ vaardig- in – gerechtigheid ‘  en staat vaak haaks op de manier waarop wij een handeling ‘ ver- recht- vaardigen ‘.
Rechtvaardigheid is een krachtige energie, stel jezelf de vraag wat rechtvaardigheid voor jou werkelijk betekent. Het is goed je mening te hebben over een persoon, een situatie, doch ga heel eerlijk onderzoeken op welke basis je een mening over een persoon of een situatie hebt gebaseerd.
Wees ook eerlijk naar jezelf toe.
Niemand verbied je je excuses aan te bieden, op je beslissing terug te komen, een uitspraak te nuanceren, vanuit zelf-reflectie.
Is er op dit moment een situatie in je leven waarin relaties ( in de ruimste betekenis van het woord) conflictueus verlopen, dan kan je je verbinden met AE Raguël, om je helder te laten zien wat er precies nodig is het conflict op verschillende manier te bekijken. Wil je absoluut je gelijk halen en merk je dat je in een strijd bent terechtgekomen, om je gelijk te halen? Voel wat er energetisch gebeurt in je zonnevlecht ( je machtscentrum), voel dit gebied pijnlijk, gespannen? Laat de healende energie van AE Raphaël het pijnlijk, gespannen gebied in je maagcentrum zachter worden…wees zacht en liefdevol voor jezelf als voor de Ander. Leg een hand op je hartsgebied en voel wat er gebeurt…neem je tijd om waar te nemen en te voelen, zonder te oordelen over wat er zou moeten gebeuren. Laat de hartsenergie vrij stromen, zolang je je hier comfortabel bij voelt.
Vergeef jezelf en de Ander, voel je bevrijd van het stukje karma en laat los.
Gun jezelf en de Ander vrede.
Een duidelijke, prachtige boodschap: eigenlijk is het heel eenvoudig, je hoeft in het spirituele dagelijkse leven niets ingewikkeld te maken, dat doet de gedachte met je…dat het zo moet zijn om geloofwaardig te zijn.
Bij sommige levensthema’s komt al veel meer duidelijkheid, voel en zie en weet je het helder. Pak de energie van helderheid en duidelijkheid in je op, en laat alle twijfels gaan….
In andere thema’s van je leven zal nog wat geduld worden gevraagd, uit-rijping…laat het forceren, pushen, eisen, het per sé ‘ willen ‘ ook in dezelfde mate los. 

Vertrouw erop dat alles in het leven onderhevig is aan een eigen
‘ritme ‘ , zo ook is dat in ieders leven. Je kan dus ook nooit een oordeel vellen over de snelheid waarin de uitrijping plaatsvindt. 

Laat het willen ‘ be-‘ grijpen ‘ transformeren naar ‘ uit- rijpen ‘ in overeenstemming met je Ziel. Je Ziel weet perfect. Je Ziel, dat Ben Jij.

De fase van verder in-dalen in ver- (dere) binding met je ziel én de aards-kosmische mens dat je bent gaat verder.

Van aarde mens- naar kosmische mens, in verbinding met h et Al- dat- Is.
Geniet van de vruchten die je nu mag plukken, niet slechts voor jeZelf, maar als bijdrage voor het grote Geheel en ga gestaag verder.
Laat zich verder ont-wikkel-en en uit-rijpen wat nog uitgelijnd dient te worden….en blijf in verbinding, hoe twijfelfachtig, onzeker het op dit moment mag zijn.
Een heel mooie liefdevolle Full Moon voor al- wat- leeft in dankbaarheid voor onze Grote Moeder, die ons elk moment de kans geeft af te stemmen en doorgaat met ons te spiegelen waar we nog niet weten, waar we nog niet zien, waar we nog niet vertrouwen, waar we nog niet in vrede zijn in onszelf en de Ander.
Meer dan ooit geldt: Walk your talk.
Aloha, Namasté
Warme hartengroet
©Engelenmedium Mieke