Paragnost Eddie & Consulenten

Volg je droom

Volg je droomEr is niets wat je niet kunt. In jou zit een kracht die meerdere malen groter is dan je jezelf kunt voorstellen.
Ons wezen is zo wondermooi en zo vol van liefde en puurheid dat je er in volle bewondering naar zou kijken als je dat zou zien.
Een mens is tot zoveel in staat dat je die krachten zou kunnen bundelen met elkaar en daardoor een geweldig team zou kunnen zijn .

Zo zie je dat bv bij voetbalteams die een goede energie hebben met elkaar en de ene overwinning na de andere behalen. En zo zie je dat met artiesten die waardering krijgen van hun fans en daardoor steeds meer vertrouwen krijgen in zichzelf en de ene prestatie na de andere neer kunnen zetten.
Ook bedrijven die iets willen doen voor anderen hebben die spirit ik geef alleen maar de voedselbank aan wat een gedrevenheid hebben die mensen om er elke keer weer te zijn voor hun medemens. Jammer dat het er moet zijn in zo een overvloedig land maar toch ze staan er elke keer weer.

Teamwork de spirit om door te gaan en de kracht halen uit het succes. Dat is de drive van vele mensen. Kun je het alleen maar over succes hebben hierin? Nee want het gaat puur om energie de kracht van de geest en de energie die voortkomt uit de wil om iets neer te zetten voor onszelf of voor de ander.
Inspiratie gegeven door het Universum door onze gidsen of door de engelen als je ze hebt aangeroepen is al vanaf het begin van de mensheid bij ons.
Wij zijn geïnspireerd, gemotiveerd, en gedreven door alles wat ons eens heeft aangeraakt.

Alle grote componisten zijn begeesterd door de Goddelijke wereld en is ooit ontstaan als boodschap voor de wereld.
Ook artsen en onderzoekers worden nog steeds boodschappen ingefluisterd en zelfs nu ik dit blog schrijf voel ik dat ik deze woorden binnenkrijg. Niets is nieuw dat weet ik inmiddels wel en jij ook lieve lezer je weet dat er dingen in de blogs staan die aanspreken of herkenning geven waardoor je meteen weet dat het al in je systeem zat.
Herkenning is weten simpel zat. Als we dingen herkennen dan voelen we een kracht omdat dit meteen energie laat stromen. We worden aangeraakt door een onzichtbare maar oh zo herkenbare kracht die ons aanzet tot het verwezenlijken van onze droom.

Niets is onmogelijk dat hebben vele mensen die ons zijn voor gegaan al bewezen. Er is samenwerking geweest met de goddelijke wereld om vele bouwwerken te verwezenlijken kijk maar naar de Pyramides en de vele andere bouwwerken in de oudheid. Zonder deze inspiratie en samenwerking zouden deze gebouwen er nooit kunnen zijn.
En nu we in een andere eeuw zijn terecht gekomen zullen er zeker ook in een snel tempo opeens weer wondere uitvindingen gebeuren. Vooral in het Aquariustijdperk zijn er vele uitvindingen gaande waarvan we nog op zullen kijken.

De mens is tot veel in staat en ook tot vrede maar ook al zou het licht versnellen wat momenteel al gaande is waardoor er zoveel mensen ascentie verschijnselen hebben duurt dit toch nog wel een tijdje voor het er daadwerkelijk komt. We gaan eerst nog door andere lagen heen.
Vreemd eigenlijk dat we echt zo een enorme kracht hebben en deze toch nog vaak gebruiken om juist het tegenovergestelde te bereiken. We vechten nog steeds met onszelf en we proberen anderen nog steeds te overheersen en of te domineren.

Liefde is nog steeds het meest besproken item en zowel ontrouw als leugens worden door veel mensen nog steeds getolereerd. Niet door mij ‘’zegt ondergetekende’’ maar je zal ze de kost moeten geven . Omdat we allemaal met een karma naar de aarde komen heb ook ik eerst van mijzelf mogen leren houden vóór ik wist wat echte liefde was. En dat karma is klaar en dat weet ik en daardoor zijn er nu andere mogelijkheden.

Maar wees voorzichtig wat je zegt of denkt want je bouwt direct weer nieuw op wat je dan ook onmiddellijk terug ontvangt op je eigen bordje.
Alle lagen heb ik eerst afgepeld en toen ben ik opnieuw de confrontatie aan gegaan met mijn ego. Door de kracht van mijn eigen gedachten heen ben ik door een behoorlijke transformatie gegaan en uiteindelijk beland op een plek waar ik mijzelf 20 jaar geleden nooit gezien zou hebben. Ik had een droom en die droom is uitgekomen alleen maar door hard te werken. Samen met mijn liefdevolle partner aan mijn zijde hebben we de krachten gebundeld en stap voor stap gaan we samen verder in ons Centrum voor spirituele ontwikkeling en bewustzijn.

Hoe kun je iets bereiken? Door er sterk in te geloven, en ook al is het soms moeilijk en lastig en voel je jezelf moe en heb je even geen vertrouwen meer’’ want uiteindelijk zijn we wel mensen op aarde’’ toch voel je dan weer die spirit die voortstuwende kracht die nimmer aflatende energie die je net weer even dat duwtje in de rug geeft . Als je maar open staat voor die aanraking zodat de goddelijke wereld bij je kan komen om je te sturen in de richting die open ligt voor je.
Volg je droom in wat je ook wilt doen maar wel in het mogelijke en laat je begeleiden door je liefedevolle helpers. En denk nu niet meteen maar je hebt wel alle aardse dingen nodig om van de grond af te komen, dat weet ik ook wel maar je zal alles worden gegeven om je droom te realiseren mits het iets is wat bij je zielendoel past.

Geloof in jezelf en in je dromen en ga ervoor en weet dat alles wat binnen je bereik is mogelijk is. Ik wens je veel succes en mooie dromen.

Warme knuffel,
Elisa-Lis Box 68