Paragnost Eddie en Consulenten

Verhogen van je trillingsgetal

Verhogen van je trillingsgetalVerhogen van je trillingsgetal. Ik lees heel regelmatig via diverse kanalen: ‘ Verhoog je trillingsgetal ‘ en er worden ook heel wat webinars hieromtrent aangeboden. Dit is toe te juichen, alleen word me vaak de vraag gesteld waarom er na een webinar voor even of heel kort ‘ iets ‘ veranderd lijkt te zijn, doch het niet begrijpen waarom dit fantastische gevoel verdwijnt en weg-ebt.
Velen zijn op zoek naar manieren om hun vibraties te versnellen, te verhogen, om op die manier in een verhoogde en versnelde spirituele frequentie te komen, maar soms zie ik na een tijdje wel een nog snellere terugval.
Stel je voor dat je voor een ladder staat….je klimt trap per trap naar omhoog. En bij je klimtocht rust je ook even uit, geniet je van hetgeen je opmerkt in jezelf, je geniet van het uitzicht, je neemt waar, je observeert en als je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap, klim je verder.
Je trillingsgetal verhogen vraagt dat je je ontspant en tijd en ruimte maakt om je ziel te voelen. Als je de aanwezigheid van je ziel niet voelt, en niet echt voelt dat je volledig deelneemt aan het leven, kan je vastlopen in ‘ negatieve ‘ vibraties.

Velen voelen op dit moment een gebrek aan samenhang, er zit hen iets in de weg, maar wat….het kan gaan van bedrog, illusies tot angst. Elk ontbrekend stukje van je ziel dat je niet voelt, verlaagt je trillingsgetal en vertraagt je vibratie.
Wanneer je persoonlijke trillingsgetal is vastgelopen in een lagere ( of tragere trillingsfrequentie) kan je bij jezelf herkennen dat je terugvalt in oude gewoonten, oude patronen. Herkenbaar? Je denkt dat je in een hogere trilling bent beland, en bàm, je hervalt en nog iets extremer dan voorheen.
Je kan voor een aantal dingen en het meest eenvoudige is door middel van een diepe en langzame ademhaling. Zuurstof verhoogt de trillingsfrequentie van je lichaam; de energie stroomt langzamer door je lichaam, door je verkrampte spieren. Een oppervlakkige en hoge ademhaling verwijst naar angst. Neem hier zo vaak je kan je tijd voor en je zal vanzelf de verandering in je hele lichaam en geest voelen.
Als je jezelf forceert en de trillingsfrequentie van je persoonlijke vibratie onder controle probeert te krijgen, kan je last krijgen van hyperventilatie en toenemende stress. Je trillingsgetal wordt hoger als je je mentale en emotionele hindernissen opruimt en er geen nieuwe bijcreëert.

Op zielsniveau zijn er geen angsten noch blokkades, er is alleen maar een helder, liefdevol diamanten licht, daarentegen zijn er in de fysieke, emotionele en mentale lagen bevroren gevoelens, hardnekkige en rigide gedachten die het gevolg zijn van ervaringen uit het verleden. Wanneer je jezelf heelt door inzicht en in loslaten van opgekropte emoties en vastgeroeste overtuigingen, lossen alle donkere plekken in het energieveld zich op en kan er meer van het diamanten licht van je ziel door je heen stromen.
Je trillingsgetal hier op aarde neemt toe, je wordt wijzer, compassieuzer, je geneest je lichaam en de kwaliteit van je leven verbetert.
Dus door het wegnemen, het helen van de blokkades op al die diverse lagen, neemt je persoonlijke vibratie vanzelf toe.

En dat verklaart de reden van een terugval in oude patronen.
‘ Een rivier haast zich nooit. Als je verder wilt , beweeg je dan in het tempo van het water. Dat tempo verbindt je met een stroom die ouder is dan het leven op aarde. Aanvaarding van dat tempo, al is het maar voor één dag, verandert ons, herinnert ons aan een ander ritme, dat achter de klank van onze eigen hartslag ligt. ‘ ( J.Rennicke)
Vastzitten in een negatieve ( trage trilling) heeft dus vier oorzaken: een trage persoonlijke vibratie, verkeerd gebruik van wilskracht, niet samenwerken met golven en cycli en niet volledig bewust in elk moment aanwezig zijn.
Wanneer je in een staat van angst leeft en op een ongezonde manier mee omgaat ( verkeerde voeding, drank, drugs en andere…) vertraagt je persoonlijke trillingsgetal. Trage trillingen veroorzaken meer negatieve ervaringen en als je met wilskracht een golf probeert te stoppen of te dwingen in beweging te komen, creëer je een terugslag of een vervorming van je levensstroom. Ook als je wegloopt voor een ervaring of je richt je op illusies zal dit leiden voor nog meer hindernissen en vervormingen.

Door niets te forceren, je af te stemmen op een bewuste manier, in het moment te blijven in wat er gebeurt, breng je meer aanwezigheid in elke situatie en opent zich de wijsheid van je ziel. De gedachten die je ziel blokkeren en die niet meer bij je passen worden opgeruimd waardoor je meer ruimte schept voor je eigen diamanten licht, om en je lichaam en je leven verder door te dringen. En hiervoor moet je geen kracht gebruiken, moet je niets forceren; je trillingsgetal verhoogt zich op die manier vanzelf.
Doordat het trillingsgetal van de aarde in versneld tempo verhoogt , maakt de aarde het ons ook moeilijker om blijven vast te zitten in angsten en oude overtuigingen en paradigma’s en dat is dan weer het goede nieuws.
Om die reden is het dus heel belangrijk het nodige voorwerk in onze persoonlijk leven te doen: opruimen opruimen opruimen.

En dat ga ik morgenmiddag doen, aan het water, aan de zee…met de kracht van de wind en de nodige rust, ga ik ook nog wat laagjes opruimen.
Ik merk dat hierrond behoorlijk wat cliënten meer vragen rond hebben. Aarzel niet om me hierover te contacteren, er is ook veel meer aan de gang dan enkel een reading geven…ik zie het belang van een iets groter plaatje te kaderen binnen de dynamiek en de invloed ervan tussen mensen en zeker in relaties.
Het begrijpen wat voor vernieuwingen de Nieuwe Tijd teweegbrengen, helpt ook echt meer inzicht te ontwikkelen in alle veranderingen, die op dit moment voor onwetenden heel veel angst en paniek veroorzaakt; jammer eigenlijk, omdat het niet nodig is. Inzicht geeft rust, acceptatie en vertrouwen, zelfs midden in de chaotische, heftige soms turbulente periode.

Veel liefs
Engelenmedium Mieke Box
www.miekecoigne.com