Paragnost Eddie & Consulenten

Het Universum wijst je altijd de weg

Het Universum wijst je altijd de wegVele vragen komen voort uit onzekerheid wat dan weer gepaard gaat met angst. En angst geeft weer ontkenning en ontkenning blokkeert.

Als we er nu eens voor zouden zorgen dat we open blijven staan voor alles wat zich aandient. En als we daardoor onszelf eens anders zouden kunnen gaan bekijken. Hoe zou het er dan uitzien voor je?
Ten eerste hoef je niet alles te kunnen/kennen, want ieder heeft zijn eigen stiel zeg ik altijd maar. Dus verdwijnt dan ook de onzekerheid en daardoor de angst om iets niet te kunnen. Is dat logisch of zit het een beetje anders in elkaar?
Waarschijnlijk wel hè lieve mensen. Als het zo eenvoudig zou zijn dan hadden we het immers allemaal al lang door en zou ik nu dit blog niet schrijven.

Leven is leren dat weet je inmiddels wel door de vele blogs die je kan lezen.
Maar leren we het allemaal wel op de juiste manier. Ho ho Lis is er dan één juiste manier voor iedereen? Wel de basis is hetzelfde maar de ingrediënten zijn toch wel anders. Je kan geen twee mensen met elkaar vergelijken en ook geen twee gevallen zoals ik het voor het gemak maar even noem. Wat voor de een peace of cake is, is voor de ander super lastig. Dus bekijken we voor het gemak alleen de basis.

Leer van jezelf te houden ..zodat je echt kan leren houden van een ander
>Vergelijk jezelf nooit met anderen…omdat iedereen uniek is
>Heb respect voor alles wat leeft…..dan voel je wat wederzijds respect is
>Oordeel niet….. opdat jij niet beoordeelt wordt
>Blijf heel dicht bij jezelf…van daaruit leer je de basis herkennen
>Wens niet iets wat van een ander is…..zoek je eigen pad daarin
>Ontdek je eigen schaduwkanten….. en accepteer deze van jezelf
>Werk aan jezelf en je verleden …geef het een plek waardoor je meer vrijheid kunt beleven
>Leef zo gezond mogelijk….want een gezonde geest leeft in een gezond lichaam

Voor nu is dit de basis waar iedereen zichzelf in zou kunnen vinden. En door deze basis te leven kunnen er vanuit het onderbewustzijn verschillende dingen aan het licht komen waar je eens naar zou kunnen kijken eventueel met een goed therapeut om je erbij te helpen.
>Om te leren van jezelf te houden is het belangrijk om te weten dat jij de belangrijkste persoon bent in je leven. Niets is belangrijker dan jij. Zet jezelf op de eerste plaats in je leven. En doe dit zonder te vallen in egoïsme. Hou van jezelf zoals je bent met al je ongemakken en je tekortkomingen als je die mocht hebben.

Vergelijk jezelf nooit met anderen omdat niet voor ieder mens hetzelfde is weggelegd en we allemaal een ander karma en doel hebben in het leven. Dit hebben we uiteindelijk allemaal zelf uitgezocht vóór onze incarnatie ‘’lees voorgaande blogs’’
>Respecteer elk wezen in de schepping want alles heeft een bedoeling op de aarde en dit is iets wat wij nu niet kunnen begrijpen maar als we over zijn dan weet je het hoe en waarom.
>Nooit oordelen over een situatie omdat je nooit de ins en outs weet van een situatie of waarom mensen zo in het leven staan. Alles heeft een oorzaak en daarom kan je nooit een oordeel vellen.
>Als je heel dicht bij jezelf blijft dan vindt je de veilige haven in jezelf en blijf je dichtbij wie je in werkelijkheid bent. Zo kun je altijd met vertrouwen in je eigen basis blijven staan.
>Wees nooit jaloers op wat anderen hebben. Niet ieder mens heeft dezelfde koers te varen en weet ook dat we allemaal andere afspraken hebben gemaakt voor onszelf voor we incarneerden. Vind je zelf nooit een mislukking want jij hebt wellicht verborgen talenten die op een ander moment aan het licht komen.
>Je eigen schaduwkanten ontdekken en jezelf helemaal accepteren zoals je werkelijk bent geeft een groot stuk zelfkennis. Je kan een stuk makkelijker door het leven gaan hierdoor omdat je weet wat je goede maar ook minder prettige kanten van jezelf zijn.
>Laat het verleden niet in je weg staan en leer om alles een plek te geven zodat je de kans krijgt om de rest van je leven op een positievere manier aan te pakken. Dit kun je het beste doen met een goede therapeut die dieper op de dingen in kan kijken.
>En uiteraard is het super belangrijk om zo gezond mogelijk te leven. Als je jezelf elke dag benevelt met alcohol en als je een rookgordijn om jezelf heen blaast dan kom je nooit tot de ware kern en blijf je jezelf verdoven.
>Gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor je lichaam en geest zodat ook je patronen kunnen veranderen en je wat meer vreugde in je leven kan voelen.
Het draagt ook bij om negatieve gedachten en gevoelens om te polen zodat je je hele leven anders kan bezien.
>Het Universum geeft je elke dag antwoord op je vragen je hoeft alleen maar te luisteren. Maar door alle spinrag in je brein ben je verdoofd en hoor je de woorden niet meer die binnen kunnen komen. Veeg alles weg alle gedachten en hersenspinsels en gooi je roer om en geef jezelf die kans.
>En luister naar de mooie klanken van het Universum in de vorm van kleur, geur, de ogen van een kind, een dier wat naar je toekomt, een vriendelijk mens, een lied wat klinkt, een blog die je leest en het lijkt wel speciaal voor jou geschreven.

Er is een antwoord op elke vraag, luister maar eens goed lieve mens dan hoor je die mooie klanken.
Wil je eens praten met mij hierover dan kun je mij bereiken bij paragnost-Eddie box 68.
Warme knuffel,
Elisa-Lis