Paragnost Eddie en Consulenten

UNIVERSELE INWIJDING

medium miekeMisschien ervaar je dit zelf…je vaart een andere koers, je komt dichter en dichter bij jouw Zielsdoel en hierbij daal je steeds dieper ‘ de stof ‘ in om volledig te ‘incarneren’ op aarde?

Uitdagingen die op je weg komen…er lijkt geen einde aan te komen, herkenbaar?
In het werk dat je doet, in relaties die tot nu toe overeind bleven en steeds verder vervlakken, in de opvoeding van je kinderen die je confronteren met je zelf, levensgrote spiegels voorhouden.
Het hoeven geen grote dingen te zijn, want wie bepaalt wat groot is?

Ook het stille, kleine werk is groot; het is goed te beseffen dat ook het stille werk(en) achter de schermen waardevol is als het werk(en) dat in de schijnwerpers staat van de buitenwereld.

Blijf met de beide benen goed op de aarde en realiseer je dat het plekje waar jij staat, uniek is.
Op dit plekje mag jij de vrucht van volledig meesterschap dragen, zelfs te midden van je dagelijkse bezigheden, zonder te oordelen wat meer of minder waard is: je huis opruimen, koken, tuinieren….de inwijding van het leven houdt werkelijk alle facetten van het leven is.
Niets of niemand hoeft uitgesloten te worden, want elk stukje hoort erbij.

Wees gewoon jezelf wie je bent en exploreer je eigen mogelijkheden, opdat je zelf een universele inwijder van het leven mag worden.

Een universele inwijder van het leven is absoluut geen heilige, dan wel heel eenvoudig een mens die de universele energie uitstraalt waar hij geacht wordt te zijn/ te staan…of hij nu een bakker, een juwelier, een metser is…het maakt niets uit; het is allemaal even belangrijk en waardevol.

Het allerbelangrijste is dat jij jezelf volledig accepteert en de weg van volledige incarnatie gaat: volledig mens-worden is de diepste zingeving — de groei begint van daaruit als aarde-mens tot kosmische mens.

Mieke

http://www.miekecoigne.blogspot.be/