Paragnost Eddie en Consulenten

Je trillingsfrequentie verhogen met de Engelen

trillings-energieDe belangrijkste en eerste stap om verbinding te maken met de Engelen is jezelf ( je energieveld) en je omgeving op te schonen, te zuiveren ( Heilig hout vb) Waarom is dit nodig? Engelen leven in een hogere trillingsfrequentie die niet zomaar door iedereen waargenomen kunnen worden. Engelen leven in een wereld van verfijnde energie en wij leven in de aardse fysieke wereld waarin de meesten slechts afgestemd zijn op het waarnemen met de fysieke zintuigen.

Engelen worden gemakkelijker van nature uit aangetrokken tot mensen met een hogere staat van bewustzijn, wat niet betekent dat niet iedereen verbinding kan maken met de Engelen of niet iedereen in staat is een hechte ‘ relatie ‘ te maken met de Engelen.

Om ruimte te maken voor Engelen is het belangrijk rommel uit ons leven op te ruimen: de rommel in je huis opruimen, je huist op alle niveaus schoonmaken zodat je omgeving fris ruikt ( liefst geen sterke detergenten die meestal toxische geuren verspreiden), elke dag de ramen openzetten, zachte muziek ( Engelenklanken, Reikimuziek, Dolfijnenmuziek…) laat stagnerende energie weer in beweging komen, ook in je handen klappen is een krachtige manier om stagnerende energie te verjagen. Zachte Engelenmuziek verhoogt je trilling en opent je hartcentrum.

Kijk ook in alle hoeken waar eventueel voorwerpen liggen te verstoffen ( wat ook voor stagnatie van de energie zorgt) doe kleren weg die je niet meer draagt ( en waar je weer anderen een plezier mee kan doen naar een kringloopwinkel….vooraf eerst deze kleding met een zuiver biologisch wasmiddel wassen zodat jouw energie uit de kleding is) boeken die je graag verder deelt ( ook weer reinigen met heilig hout ) neem je tijd om je woonplek tot in het kleinste kamertje op te schonen, het is een prachtig weldadig ritueel, waarmee jij je heel wat lichter zal voelen en je makkelijker contact zal kunnen maken met de hoge Engelenenergie.

Vermijd plaatsen, mensen waarvan je voelt dat je leeggezogen wordt. Zeker voor hoogevoelige mensen zijn drukke plekken best te vermijden!
De energie voelt al enige tijd best ‘ zwaar en geladen ‘ en dit heeft ook te maken met het opschoningsproces van onze planeet én het opschonen van onszelf.
Hou je gedachten en emoties op een hoog en zuiver niveau, alles wat niet goed meer voelt mag je met de hulp van de Engelen loslaten, vermijd onnodige discussies, gebekvecht, verbale strijd . Laat je niet verleiden om mee te gaan in de stroom van massaal negatief denken, maar blijf je elke keer je het moeilijk hebt verbinden met de pure zuivere Engelenenergie. Op die manier verhoog je bewust je trillingsfrequentie en word je een prachtige magneet voor de Engelen en kan je anderen ( die hiervoor openstaan) helpen hun trillingsfrequentie te verhogen in woord, gedachte en daden.

engelen-energieJe hoeft de Engelen niet te kunnen zien, de meeste mensen ‘ voelen ‘ daarentegen wel vaker hun aanwezigheid.
Je hoeft dus helemaal niet helderziend te zijn om contact te maken met de Engelen, hetgeen nogal eens onterecht wordt gedacht! Weet wel dat de sluier tussen onze fysieke wereld en die van de Engelen nu dunner en dunner wordt wanneer je je bewust openstelt je te verbinden met hen.
Engelenmediums nemen Engelen waar op de manier zoals Engelen zich laten opmerken, de manier waarop ze zich laten zien, of zoals ze worden gehoord, is vaak verrassend en ligt niet ‘vast ‘.

Twijfel je aan jezelf ( twijfel komt altijd voort uit ons ego) vraag de hulp van AE Jofiël.
Wanneer weet je dat je omringt wordt door de Engelen?
– je krijgt zomaar uit het niets liefdevolle en zachte gevoelens, een diep gevoel van innerlijke rust en vrede
– je voelt hoe Engelenvleugels je omhullen, je schouders zachtjes aanraken
– je ziet heldere gekleurde lichten, lichtstralen, gekleurde bollen
– je hoort prachtige etherische klanken
– je ruikt heerlijke geuren in de kamer
– je voelt dat de sfeer in huis verandert , je voelt je omgeven door een zachte warme gloed
– de lucht om je heen tintelt
– je voelt een zachte energie langs je ruggengraat naar beneden gaan
– je voelt een zachte Engelenbries om je heen
Er zijn nog zoveel meer tekentjes die je duidelijk willen maken dat Engelen om je heen zijn.
Denk niet dat je gek bent….al kan ik me voorstellen dat je eens extra in je ogen wrijft, nog eens extra je neus ophaalt, extra checkt of het venster wel dicht is….

Welkom in de wereld van de Engelen! Raise your vibration with Love and Light!
Engelenmedium Mieke

www.miekecoigne.com