Paragnost Eddie en Consulenten

Transformatie perikelen….

sterrenpoortTransformatie perikelen….ben je het ook wel eens moe? Tijd om je eens anders te voelen….

Morgen is het weer een zover, 9.9. en concreet betekent dit dat er weer een sterrenpoort opengaat, dat voor een intensere energetische download zorgt op aarde.
Heel eenvoudig uitgelegd is een sterrenpoort een verbinding met een andere dimensie (s)

Wat is hier nu belangrijk aan om te weten?

Op dagen dat er een sterkere energiedownload is kan je fysieke lasten hebben waaronder plotselinge warmte opwellingen, een grieperig gevoel, ondanks dat je normaliter veel energie hebt, kan je je plotseling overvallen voelen door een intense moeheid, een gevoel van futloosheid, een onbestemd onrustig gevoel ( vaak zonder enige reden of oorzaak) onrustig( er ) slapen, hartkloppingen , een ijl gevoel in je hoofd ( alsof je op watten loopt) lichte hoofdpijnen ( tot zelfs misselijkheid)….dit worden dan de ascentieverschijnselen genoemd. Voor de meer hooggevoelige mensen is dit een veel en vaker gehoorde klacht, wat niet betekent dat andere mensen hier geen last zouden van hebben!

Het wordt enkel niet op een duidelijke manier geuit, of wat ik toch soms merk in deze tijd is dat er mensen overgaan (vb  in hun slaap) zonder aanwijsbare medische reden, en helaas ook mensen die ervoor kiezen uit het leven te stappen. Ik heb hierbij ook het gevoel dat dit ook wel hooggevoelige mensen zijn, die het zwaar hebben door deze heftige tijd mee te willen gaan, geen lichtpuntje meer zien, lijden aan de zwaarte van het leven, de alsmaar voortdenderende levenssneltrein niet kunnen tot stoppen brengen. Jammer voor elk leven dat hieraan verloren gaat, omdat er toch zoveel en goeie hulpverlening in het spirituele circuit, doch de weg ernaartoe zetten blijkbaar moeilijk is.

In consulten aan de lijn en in de praktijk zeker, krijg ik vaak die vragen of er wat scheelt met hun gezondheid, of ze een ziekte hebben…maar zoals ik in een eerder blog heb geschreven ben ik hier heel rechtlijnig in: bij twijfel altijd een arts consulteren.  Doch als ik ook die klachten met aandacht en de grootste zorg beluister, dan rinkelt het belletje snel en vertel mijn cliënten wat er speelt aan zonnevlammenactiviteiten, geomagnetische stormen, de sterkere energiedownload- effecten, en dat stemt al velen wel gerust. De aarde is in een versnelde transitie, en aangezien we hier toch met ons allen lekker op de aarde wonen, kan het niet anders dan dat we ook deel uitmaken van dit proces. Dit leidt ook tot een toenemend proces van emotioneel loslaten van oude onverwerkte ervaringen, loslaten van relaties die niet gebaseerd zijn op waarachtige hartsverbinding, nieuwe professionele uitdagingen aangaan , zich heroriënteren op studievlak, verhuizingen naar een heel andere woonplek enz…het draagt allemaal bij tot ieders toenemende bewustzijnssprong…soms wel eens naar het onbekende, doch niet onbezonnen!

Het is wel eens heel stilletjes aan de andere kant, voor cliënten die hierover nog nooit iets gehoord, laat staan gelezen hebben, ik doseer dan wel de uitleg, zodat niemand zich afgeschrokken hoeft te voelen…anderen voelen zich helemaal opgelucht omdat ze zich vaak onbegrepen voelen, en nu te horen krijgen dat die symptomen wel degelijk aanwezig zijn.

De klachten kunnen dus variëren afhankelijk van de manier hoe je verbonden bent met jeZelf, de zorg voor jezelf, of je ook liefst elke dag spirituele hygiëne beoefent op een bewuste manier, lichter licht of in de emotionele zwaarte vastzit. Als dit het geval is, kunnen de klachten die je nu ervaart heel sterk opspelen. Om die reden is het heel goed aan niets te zwaar te tillen, licht-en luchthartiger te leven, te genieten van de kleine dingen, dankbaar te zijn voor elke nieuwe dag, je te verbinden met fijne liefdevolle mensen, met dieren te communiceren,  deugddoende ontspannende massages te halen, je  misschien al wat vastgeroeste lichaam losschudden en lekker Afrikaans te dansen ( een heel goeie manier om te grounden) …eigenlijk is het elke keer weer kiezen voor die energie, waardoor jijzelf lichter begint te voelen, lichter in je hoofd, lichter in je hart.

Er zijn heel veel dingen die je alvast kan doen voor jezelf, met jezelf om iets gemakkelijker en met meer flow door die transformatiefase heen te komen, want we zitten er wel nog voor een hele tijd in.
Afhankelijk van hoe de stand van de planeten zich positioneren voor de komende tijd, krijgen we afwisselend verduisteringen, eclipsen…maar ik onthou van deze technische uitleg, hier zijn dan weer de goeie astrologen voor. Je kan altijd eens bij Kaypacha kijken, wekelijks kan je de Pele rapporten lezen die ook duidelijk vertaald zijn door Bob Kukler en zijn collega. Cliënten vertellen me wel eens na het bekijken van zijn rapporten ‘ Wel wat een gekke man hé Mieke, maar het klopt allemaal wat die vertelt ‘. Inderdaad, ik vind hem bijzonder, aangenaam om naar te luisteren en vooral de humor die hij toch elke keer weer in de rapporten inbrengt, maakt ook deel uit van het lichter van denken met alles leren omgaan. Op Youtube kan je inkijken onder ‘ Astrologie voor de Ziel ‘.
Uiteraard zijn er nog tal van heel goede astrologen…en die vind je zowat overal op alle communicatiemedia.

Mijn tip voor deze dagen is: hou je hoofd koel, hou je hartje open, wat klaar is, is klaar en mag je echt laten gaan, focus op datgene wat jij echt wilt in je leven ( het focussen op wat je niet wilt, vergroot nog meer van datgene wat je niet wilt) waak over je gedachten, je gevoelens en emoties.
Emoties als verbittering leiden tot galproblemen, angst tot maagklachten, relatieproblemen tot niercrisissen, verharding van gevoelens tot cystes, sclerosevorming, om er maar een paar aan te halen

Vraag de hulp van AE Michaël om de Kosmische Stofzuiger om alles wat nog aan je vastkleeft schoon te zuigen, schoon te spoelen….doorheen al je chakra’s. Het enige wat je hoeft te doen is vragen de stofzuiger op je kruinchakra te plaatsen en het tempo…laat je maar over aan Hem. Het is prachtig cadeau van onze Geliefde Heer Michaël aan jou, aan ons…ervaar het als een feestje voor jezelf om je weer wat lichter te mogen voelen, blijer te zijn, weer wat dingetjes die je mocht loslaten voor je allerhoogste goed ( en dat van anderen). Zo mooi is het samenwerken met Engelen!
Geloof me maar dat dit een heel efficiënte en fijne manier is om zelfs dagelijks je chakra’s op te schonen. Bedank na deze behandeling en drink voldoende water. En geniet nog even van je ervaring.
ALoha Namaste, Heel veel Licht en Liefde
©Engelemedium Mieke