Paragnost Eddie en Consulenten

Van transformatie naar transmutatie

Van transformatie naar transmutatie Heel opvallend, de maand oktober is voor velen heel heftig geweest…ik heb ook vaker het ongeduld, de paniek opgemerkt…helaas zijn er toch nog veel mensen die zich vastklampen aan hetgeen mag losgelaten worden. Van hoop tot wanhoop. Ik blijf het herhalen en ik kan niet anders dan hier eerlijk in te staan en die informatie te delen die ik via zoveel kanalen ontvang.
Ik kan ook niet anders dan begrip tonen voor mensen die nog niet klaar zijn om los te laten omdat ik weet dat er dan toch een moment komt waar acceptatie- aanvaarding de volgende stap is.
Spirituele groei verandert ons lichaam, onze geest en onze ziel. Deze vragen zijn vaker deze maand aan me voorgelegd…inderdaad, het lichaam verandert als het licht binnenkomt. Laat het me voorstellen als een alchemistisch proces. Soms verandert het uiterlijk van het lichaam. Er zijn veranderingen in hoe het lichaam voelt, reageert, functioneert. Straling neemt toe. Lichtheid van het bestaan neemt toe. Als je een helderziende visie hebt, zal je zien dat er meer licht komt alsof je van binnenuit wordt opgetild. Spirituele vermogen worden geaard in het lichaam en je kan genezende energie kanaliseren, op een heel natuurlijke manier.
De geest wordt een levende realiteit in het lichaam en de materiële wereld wordt ervaren als een uitbreiding van het goddelijke licht.

Die alchemie is een geschenk van liefde.
De manier waarop die veranderingen ervaren worden kunnen best uitdagend zijn en dat heb ik zelf in deze maand en met mij nog heel veel lichtwerkers ( waaronder ook heel veel van mijn cliënten zich in herkennen) ervaren: hoofdpijn, griepachtige verschijnselen, een onverklaarbare en overweldigende vermoeidheid die dagen kon aanhouden om dan een nieuwe stoot van krachtige energie te ervaren. Van het ene uiterste naar het andere. Aanhoudende fluittonen en oorsuizen, hormonale disbalans , opvliegers, mentale obsessieve gedachten, stemmingswisselingen, onbedoelde agressieve reacties naar mensen, groter hongergevoel, duizeligheid, heel slecht slapen, moeilijk inslapen, doorslapen, intensieve dromen…Als je deze symptomen bij jezelf herkent en je je afvraagt of die, en andere ongebruikelijke symptomen, het resultaat zijn van toegenomen spirituele energie zouden kunnen zijn die invloed hebben op je lichaam, dat is dit heel goed mogelijk!

Wat is de bedoeling hiervan, want zo leuk is dit meestal niet.
Eigenlijk word je gestimuleerd om alle professionele steun te vragen die nodig is om te zorgen voor de gezondheid van je lichaam! Overweeg ook de eenvoudige oefeningen om de nevenverschijnselen van de goddelijke alchemie die in jou plaatsvindt te verzachten, te verminderen.
Wat kan je concreet voor jezelf doen…want bepaalde dingen heb je wel degelijk zelf in de hand:
Regelmatig rust nemen! Extra slaap is een krachtige manier om lichaam en geest in balans te brengen, te genezen, te herstellen, te integreren en te her-organiseren.
Neem de tijd om fysiek in beweging te komen die je helpt de overtollige energie te kanaliseren, zeker als je je geestelijk overbelast voelt.

Stop ook even met mediteren, spiritueel gerichte cursussen te volgen, en energetisch werk. In plaats hiervan is het beter meer tijd door te brengen in de natuur. Als je werkt met kleuren, neem dan even pauze en werk alleen met heel zacht gedempt wit of kleurloos licht.
Als je de neiging hebt té veel bezig te zijn met spiritueel werk, helpt het om even een time- out te nemen zodat je systeem zich kan herstellen van het téveel.
Verkoelende verfrissende energie is ook een manier om overtollige hitte af te voeren; zet je in een kamer die koel ( niet koud!) en ontspannen aanvoelt, waar geen extra prikkels ( tv, radio, computer) aanwezig zijn, raakt zachtjes met je vingertoppen de achterkant van nek en hoofd, oren en voorhoofd aan, en de voorkant van je lichaam ( longtoppen – net onder de sleutelbeenderen- thymus (in het midden), neem ook hiervoor rustig jouw tijd en voel de healende, genezende energie.

Spirituele groei zal je altijd blijven ervaren via je lichaam en geest, zorg ervoor dat deze bronnen schoon en opgeruimd zijn, van binnenin. Je gaat niet sneller vooruit door je proces te willen forceren en dit geldt eveneens voor partners in een relatie. De vraag wordt me vaker gesteld: waarom duurt het zolang tot mijn partner ‘ wakker wordt ‘ . Ik kan duizend redenen geven waarom dit ‘ zolang zou kunnen ‘ duren, alleen doe ik dan diegene over wie de vraag wordt gesteld heel veel tekort in het wezen dat die persoon is, in ont-wikkeling.
Ook hierin heb ik mijn keuze gemaakt dit soort van vragen met alle respect en discretie te benaderen. Dat iedereen hier op aarde in ont-wikkeling is, is duidelijk, dat niet iedereen in hetzelfde tempo, op dezelfde manier, en andere leerpaden bewandelt, mogen we echt niet vergeten.

Met dit bewustzijn, met dit weten, worden relaties ànders, vervuld van echte liefde, in respect, begrip én geduld, waarin de verbinding meer en meer gevoeld en ervaren wordt vanuit het hart. Relaties ondergaan inderdaad meer dan ooit eveneens een alchemistisch proces. Voltrekken we het proces niet in onszelf en verlangen/ eisen we dit wél van de ander, dan is het resultaat voorspelbaar. Hiervoor moet je geen medium zijn om dit te voorspellen.
Het leven in de nieuwe tijd geeft ons allen nieuwe mogelijkheden én nieuwe uitdagingen. Aan ons om deze uitdagingen aan te gaan, of te laten liggen…tot een volgende keer.

Liefs
Engelenmedium Mieke Box 45
www.miekecoigne.com