Paragnost Eddie & Consulenten

‘ Toen ‘ en ‘ Later ‘

‘ Toen ‘ en ‘ Later ‘ Voel je je meer dan je lief is vastzitten in het verleden…voel je je meer dan je lief is geneigd om de toekomst te willen vastleggen ( uit onderliggende angst om controle los te laten) en voel je dat je het moment van vandaag, van nu…helemaal of teveel aan je laat ontglippen. Je voelt je teveel in beslag genomen door ‘ toen ‘ en ‘ later ‘. Herken je bij jezelf dat sterker dan ooit je angsten, twijfels, onzekerheden aan de oppervlakte komen / zijn gekomen…herinner je je de vorige blogs met alle intense veranderingen die voornamelijk te maken hebben met onder meer de retrogrades, de natuurlijke veranderingen ( die we dan zelf niet zo natuurlijk ervaren, omdat het op onze grondvesten davert) die ons door Moeder Aarde als wake-up call gegeven wordt ( en waar wij nog als een ‘ drama ‘ naar kijken) Het hoort allemaal bij het groter Kosmisch Plan, om uit onze comfortzone te komen, eindelijk uit eigen schaduw te treden, te staan waarin we geloven en vertrouwen.
Het leven is hard….het leven is hart…hoe kijk en voel jij op dit moment jouw leven?
Waar hou je nog aan vast in het verleden….wat wil je naar je toekomst toe ‘ vastleggen ‘ ?
DIe ‘ toen ‘ is voorbij en dat ‘ later ‘ dat moet nog komen, alleen: niemand heeft ons ‘ later ‘ beloofd.
Kijk naar wat er NU is in je leven
waar je NU dankbaar mag voor zijn
Niet blijven zeuren en klagen over het verleden
Niet piekeren over wat nog komt
Verwacht je ellende…dan ben je afgestemd op ellende en nog meer ellende
Verwacht je naast de uitdagingen om elke dag bewust dankbaar te zijn, elke dag bewust ook helemaal jouw dag tot de jouwe te maken en dit te delen in vreugde, met plezier…dan komen er gegarandeerd nog meer van die dagen.

mieke vertelt

Het leven is wat je er voor het grootste gedeelte zelf van maakt.
Eén van die levenswetten luidt: wat je oogst, zal je zaaien.
Welke zaadjes wil jij oogsten? Heb je vertrouwen dat die zaadjes die jij hebt geplant, tot volle bloei komen en een eigen ontwikkelings-ritme heeft…of gooi je er door ongeduld en wantrouwen allerlei andere zaadjes doorheen—zaadjes van angst en wantrouwen – in de hoop dat het proces wat sneller verloopt?

‘ Toen ‘ en ‘ Later ‘ Kijk en onderzoek even wat je vergaart en wat je niet echt gelukkig maakt, al heb je twee auto’s, een kasteel van een huis, brave intelligente kinderen, heb je het gemaakt….voor de buitenwereld althans…kan je ook echt echt diep van binnen echt dankbaar zijn om wat je ‘ hebt, en ben je echt gelukkig met wie je bent?

Het ligt allemaal vlak voor je neus, voor je voeten…..kijk ernaar, en kijk niet naar wat je nog niet hebt, en vooral, de ervaringen die je hebben gebracht waardoor je meer en meer jezelf bent geworden, zijn de cadeaus die je uit je verleden hebt ontvangen. Ondanks de drama’s in alle verhalen: blijf je hangen in die drama’s….of kan je ook echt dankbaar zijn dat die mensen, die situaties je heel dicht bij jezelf hebben gebracht.

Heel eenvoudig, gelukkig zijn begint met gelukkig zijn met jezelf.
En je hoeft je helemaal niet te rechtvaardigen en te bewijzen hoe geweldig je bent…je bent gewoon geweldig, fantastisch ,en nog zoveel meer.

medium mieke

Liefs
Engelenmedium Mieke Moon, Box 45
www.miekecoigne.com