Paragnost Eddie en Consulenten

Terugkeer naar eenvoud

Terugkeer naar eenvoudSoms kan het leven heel gecompliceerd worden en zeker wanneer de eisen van het leven ons dreigen te overstelpen. Meestal heeft het ook te maken met de eisen die we aan onszelf opleggen.

Het is tijd om naar je basis terug te gaan. Het is tijd om een time-out te nemen, zodat je op adem kunt komen en de rust hebt om te denken en te voelen. Het is tijd om eens goed na te denken over wat er nu wel en niet werkt in je leven.

Overvoer je jezelf niet met teveel taken en boodschappen?

Ben je betrokken bij een gecompliceerde relatie die je emotioneel uitput?

Misschien heb je teveel gewerkt of teveel cursussen gevolgd – waardoor je geen vrije tijd meer hebt?

Misschien jaag je dromen na die niet overeenstemmen met je zielsplan?

Misschien meet je jezelf met anderen en ben je niet meer jouw zielsplan aan het volgen?

Eenvoud kan je vragen je leven nog eens nader te bezien. Neem de time-out die je nodig hebt, en probeer duidelijk te laten worden wat je steun geeft in je leven. Ook al zal het leven misschien nooit makkelijk zijn, jouw leven heeft wel een gevoel van rust nodig. We kunnen het gevoel voor ons zelf en onze innerlijke verbinding met Spirit verliezen, wanneer we worden overstelpt met de eisen en de gebeurtenissen van de wereld om ons heen.

Spirit roept je om te beginnen jezelf op de eerste plaats te zetten in je eigen leven. Je wordt gevraagd om jezelf, en de dingen die je helpen je dichter bij de Bron te doen voelen, boven alles te stellen. Trek je terug uit de chaotische en hectische energie die je nu ervaart..

Wanneer je weer voeling hebt met jezelf en met de Bron, kun je je leven weer beter aan. Het helpt je om je weer stevig met beide voeten op de grond te staan, en helpt je de dingen te verwijderen die niet in overeenstemming zijn met je hoogste goed. Het maakt je energie ook vrij, zodat je nog heel veel kunt geven aan de dingen die in je leven wilt behouden.

Hoe eenvoudiger we kunnen leven, des te gelukkiger we zijn. Soms, tijdens deze zware tijden met negatief nieuws, is dat niet makkelijk. Zet de tv uit, communiceer met je geliefden, en blijf dicht bij jezelf.

Wil je hierover graag praten of chatten, voel je van harte welkom!

Warme groetjes
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com