Paragnost Eddie & Consulenten

Stap in jouw creatieveld

Stap in jouw creatieveldJe bent hooggevoelig of je gevoeligheid neemt met de dag toe? Je voelt dat je wil uitbreken, je vleugels wil spreiden, je zit boordevol creatieve ideeën en je hebt alle talenten in huis om je leven een nieuwe richting te laten uitgaan.

Je voelt je soms anders dan andere mensen die vol vertrouwen lijken, die het ene na het andere creatieve idee neerzetten, succesvol zijn en dat kan ertoe leiden dat je je zorgen maakt dat jouw creaties niet goed worden ontvangen.

Als je iets wil scheppen met liefde en je geen zorgen maakt, wordt iedereen aangetrokken door de energie die van jouw creaties uitgaan en zal je er ook de zegeningen van ontvangen.

Kijk eens voor jezelf met welke energie jij iets wil realiseren, want het is dié energie die het Universum bereikt. Hoe hard je dan ook iets wil realiseren, hoe getalenteerd je dan ook bent, alle kwaliteiten hebt om daadwerkelijk te scheppen, als jouw energie van binnenuit niet resoneert met vertrouwen, zelfvertrouwen en overgave in vertrouwen, mag je zo hard je best doen, het resultaat zal niet duurzaam noch bevredigend zijn.

Het Universum, de Engelen weten wat je diep in je hart verlangt, respecteren de keuzes die je maakt uit vrije wil. Er wordt gewacht tot jij je wensen en verlangens duidelijk maakt: dat is het werk dat eraan vooraf gaat: weet je helder en duidelijk wat jouw diepste wensen en verlangens zijn op een manier dat het bijdraagt voor jouw welzijn en het welzijn van anderen? Aarzel je om verkeerde keuzes te maken, voel je je besluiteloos om knopen door te hakken, ben je bang voor de consequenties? Vroeg of laat word je geleid naar het nemen van beslissingen, Engelen zullen je NOOIT iets opleggen, noch forceren, of tot kwaadaardige acties brengen. Alles wat jezelf en anderen schaadt, komt uit het menselijk aards denken met menselijk aards gedrag. Schaad je anderen, dan schaad je ook jezelf, al denk je hier anders over. Er komt altijd hét moment waarop je inziet dat schadelijk gedrag je eigen stroom van goddelijke creativiteit stagneert.

Neem je geen beslissing of maak je geen keuze dan laat je alles zoals het is, misschien aarzel je om risico’s te nemen, misschien heb je hulp nodig of misschien wil je toch iets anders / iets beters.

Vergelijk je nooit met anderen, laat je inspireren, empoweren, lees over mensen die jou zijn voorafgegaan, creëer zelf een magnificent field of creation en voel je ajb niet bang dat anderen met jouw creatie weglopen. Ook dat is een angst-gedachte en alles waar onze aandacht naartoe gaat, groeit.

De engelen zien waar je je onzeker, bang voor voelt, waarom je iets uitstelt of twijfelt. Geef je angsten af aan de Engelen en ga stap voor stap verder. Blijf in het NU, voel de totale verbinding met datgene waar jij naar verlangt en zet je zorgen opzij.

Wat je verlangen ook is, vanaf het moment dat je angst, twijfel, onzeker laat regeren, blokkeert de energie van jezelf én je creatieproces. Vooral Aartsengel Gabriël leidt je verder om hetgeen je wil creëren niet te laten verwateren of om het zodanig aan te passen omdat je denkt dat dit het is wat anderen willen. Ga voor wat jij denkt dat goed is en laat jouw creatie een afspiegeling zijn van jouw innerlijke waarheid.

Net omdat je gevoelig bent kan je je gemakkelijker verliezen in dromen of je zorgen maken. Hierdoor vergeet je goed voor jezelf te zorgen en ben je té sterk gericht op ‘ toekomst ‘, waardoor heel veel stress ontstaat.

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, je grenzen niet te overschrijden, gelijkmatigheid te behouden in alles wat je nastreeft. Ook al zie je nog niet precies je doel voor ogen, ook al heb je nog niet het budget, alles wat het Universum in petto heeft voor jou, wordt helder en duidelijk.

Misschien is het op dit moment noodzaak meer rust te nemen, vooral meer rust in je hoofd. Doordat je meer rust neemt, zorg je automatisch beter voor jezelf, voel je je energie weer lekker stromen en ook dat kan je als een zegening zien, die je jezelf gunt.

De kracht van vertrouwen en optimisme zet je verder op de goeie weg, waardoor je ook meer kan genieten van kleine stapjes die je zet zodat er nog meer mogelijkheden naar je toekomen.

Weet dat jij net als iedereen geluk verdient ongeacht op welke manier. Als je gelooft dat je dit niet verdient, blokkeer je zelf je creatieproces én geluk. Als je je kwetsbaar voelt en je kwetsbaarheid belemmert jou vanuit angst hierop afgewezen te worden, weet dat in jouw kwetsbaarheid tegelijk jouw veerkracht schuilt. Breng je emoties en gedachten tot uitdrukking zodat ze elke creatieve blokkade kan opheffen.

Ik eindig dit blog met een prachtig citaat van Alan Cohen:
‘Gelukkige mensen eisen niet veel van de wereld omdat hun geluk voortkomt uit een plek die dieper ligt dan de wereld kan aanraken.’

Warme groet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com