Paragnost Eddie en Consulenten

Spreid je vleugels

Spreid je vleugelsSpreid je vleugels en vlieg vanuit kracht en standvastigheid

Je voelt je momenteel misschien het “buitenbeentje”, omdat anderen je misschien niet volledig waarderen of je ideeën en inzichten delen. Je voelt je misschien wel volledig buitengesloten. Gelukkig is de Beschermengel Michaël aanwezig om je te helpen geaard en gecentreerd te blijven, zelfs in deze tijden waarin je je uitgedaagd of niet begrepen voelt. Hij adviseert je om jezelf trouw te blijven en je inzichten vast te houden, zelfs als ze niet overeenkomen met die van de mensen om je heen.

Ja, het kan eng voelen om tegen de gevestigde orde in te gaan en op te komen voor je eigen geloof, zeker als dit onpopulair of mogelijk zijn tijd vooruit is. Maar Michaël staat naast je en herinnert je eraan dat dit een deel is van het volwassen worden van je ziel-hij helpt je om de populaire meningen te negeren en eerlijk te blijven in je hart.

Zoek geen toestemming, en betwijfel jezelf niet als je het niet krijgt. In plaats daarvan moedigt Michaël je aan om in je volledige spirituele volwassendom gaan te staan en je zelfwaarde te claimen door te vertrouwen waar jij voor staat en in gelooft. Verlaat jezelf niet om toestemming te verkrijgen in het moment. En wees niet bang om een standpunt in te nemen – want dit is tenslotte hoe je een ware leider en meester wordt van je eigen leven.

Spirit moedigt je aan om bewust en volledig jouw leiderschapsrol te omarmen die je voor jezelf aan het vormen bent. Door je focus, toewijding, stabiliteit en discipline begin je boven het maaiveld uit te groeien en wordt herkend voor zowel je competentie en wijsheid. Anderen voelen zich op een natuurlijke manier tot je charismatische trilling aangetrokken en zullen je voorbeeld volgen terwijl ze terecht voelen dat je te vertrouwen bent.

Spirit is je gidsende kracht terwijl je anderen motiveert en inspireert. Het woord Inspireren komt van het woord spirit (geest) en betekent “nodig uit “(to invite)” of “adem in (to inhale)” de Heilige Geest je leven in en ontwikkel verder naar je creatieve en spirituele top.

Spirit bevestigt dat het je opdracht is om je heldere licht te laten schijnen op de wereld en om geen excuses te maken voor je enthousiasme of zelfverzekerdheid terwijl je anderen naar hogere gronden leidt. Maar, wees je bewust dat je niet doorslaat en losraakt van je bron anders bestaat de kans dat je opbrandt. Enthousiasme is als vuur, het moet onder controle gehouden worden want anders kan je je er lelijk aan verbranden. De boodschap van Spirit is met vertrouwen en respect te leiden.

Doorgrondt je hart en wees bereid om dat te doen wat het je vertelt – wat er nodig is om je bestemming te bereiken. Als je niet weet wat je moet doen, leer het dan. Zoek hulp van mentors en gidsen die gespecialiseerd zijn in jouw interesse gebied. Studeer en leer met een open hart en hoofd, en leg de lat hoog. Jouw Meester Leraar herinnert je eraan: “Grootsheid in enig gebied komt alleen door niets minder dan het beste van jezelf te eisen.”

Jouw Creativiteitsgidsen adviseren jou dat er geen manier is om risico’s te mijden als je een creatief leven wilt leiden. Stop met twijfelen over het maken van goede of foute keuzes, en bezie ze allemaal als creatieve mogelijkheden. Wees blij dat je de vrijheid hebt om überhaupt keuzes te maken en realiseer je je dat welke keuze je ook maakt, je zult iets creëren. Als het resultaat je niet bevalt, kan je altijd herbeginnen.

Je Creativiteitsgidsen herinneren je eraan om het leven niet in zwart/wit te bezien, ik tegen jou, alles of niets. Je bent een creatieve ziel los van wat er nog meer gebeurt in je leven. Beoordeel je creaties met waardering en respect. Goed, slecht, onverschillig, ze reflecteren allemaal jouw creativiteit. Vier alles waarvan je geniet, en pieker niet over de rest. Zie elke creatie als een feestelijk gebeuren dat je vrij mag delen.

Warme groet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com