Paragnost Eddie & Consulenten

Spirituele bescherming

Spirituele bescherming Wanneer je je op het spirituele pad bevindt, ben je een stralend licht en er zijn veel mensen die dat licht willen nemen. Het is verstandig om het te beschermen. De beste bescherming is een open hart en wanneer je fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk sterk bent, ben je immuun tegen aanvallen van buitenaf.

Lagere energieën ontnemen in het andere geval je helderheid van je weg en veroorzaken twijfel en verwarring. Om die reden is dagelijkse spirituele hygiëne heel belangrijk om je persoonlijk meesterschap op aarde te verwerven. Hiermee is niemand ooit helemaal mee klaar in het aardse leven.
LICHT STUREN
Je kan licht sturen naar diegene(n) die jou negatieve energie stuurt. Licht bevat spirituele informatie en kennis, die moet het duistere oplost in het licht.
GRONDEN
Wanneer je niet sterk gegrond bent, sta je psychisch open en kwetsbaar. Gronden/ aarden kan je op veel manier van dauwtrappen met blote voeten tot naar buiten stappen in de natuur.
STERK, KALM EN BLIJ ZIJN
Diegenen die een krachtige- positieve gedachten hebben, rustig en ontspannen, gelijkmatig en gelukkig zijn.
Wanneer je danst, plezier hebt en lacht, wil niemand je aanvallen en kan niemand psychisch grip op je uitoefenen.

Het helpt om psychisch sterk en gezond te zijn en je kan dit doen door te zorgen voor gezonde voeding , frisse lucht, rust en voldoende ontspanning te nemen, je gevoelens te erkennen en ruimte te geven. Op die manier hou je je emotioneel lichaam zuiver. Spiritueel leven is een totaal-beleving waar je elke dag aandacht mag aan geven.

Observeer je gedachten en onderzoek de onderliggende geloofsovertuigingen die je vreugdestroom vastzetten, verander de gedachten door anders te kijken naar die gedachten en maak keuzes, neem beslissingen die goed zijn voor je allerhoogste welzijn.
Sereniteit beschermt je. Ben je in harmonie met je geest? Voel je je tevreden en vervuld met je leven? Heb je/ neem je tijd om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de wereld om je heen? Ben je gelukkig om te leven op Moeder Gaia? Om te kunnen opstijgen naar een hoger bewust leven moeten we in staat zijn te ontspannen en te genieten van de stroom des leven.
Hieronder staan een paar krachtige beschermingstechnieken die je dagelijks kan toepassen. Als je 100% vertrouwt en gelooft in deze eenvoudige technieken, dan zullen deze voor de volle 100 % werken.
1. DE BLAUWE MANTEL
Diep blauw is een sterk beschermende kleur, de kleur van Aarstengel Michaël, de beschermer der Aartsengelen. Met je verbeelding trek je de diep blauwe kleur naar binnen in je aura en daarna leg je de diep blauwe beschermende mantel van AE Michaël over je heen. Trek de kap over je hoofd en rits de mantel van onder je voeten tot aan je kin dicht. Voel je volledig beschermd.

2. EEN BUIS VAN LICHT
Vorm een buis van wit licht van je machtige IK BEN Aanwezigheid om je gedurende de dag te beschermen. Niets van hetgeen puur en zuiver is, niet van God en Christus afkomstig is, kan bij jou naar binnen komen. Je kan ook vragen het goddelijke licht te transmuteren van alle negatieve omstandigheden bij jezelf.

3. HET GOUDEN EI
Vraag de engelen om een gouden ei van licht om je heen te plaatsen. Maak een dikke gouden band van energie. Vervolgens visualiseer je een donker blauwe energie rond de band van energie. Vooral als je met mensen werkt en vaak hun problemen oppikt, kan je de violette kleur aan de buitenkant plaatsen die je tegen de negatieve energieën van anderen beschermt.

4. DE GOUDEN STRAAL VAN CHRISTUS
Een van de meest krachtige beschermende technieken is het invoceren van de Gouden Straal van Christus. Het moet drie keer worden geactiveerd. Je kan dit voor jezelf uitroepen, je Monade of je machtige ‘ IK BEN de Aanwezigheid ‘ ( I AM Presence) . Zeg dit drie keer en eindig met : ‘ Zo is het ‘.

Bijvoorbeeld: ‘ Ik roep nu de Gouden Straal van Christus voor mijn totale bescherming.’ Zeg dit drie keer en eindig met: ‘ Zo is het ‘.
Of: ‘ Ik roep de liefde, wijsheid, genezing en bescherming van de Gouden Straal van Christus’. Zeg dit drie keer en eindig met : ‘ Zo is het ‘.

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com