Paragnost Eddie en Consulenten

Spiritueel leven

energieSpiritueel leven hoe doe je dat?

Eigenlijk heel simpel hoor. Je hoeft er geen speciale trucjes voor uit te halen. Je hoeft alleen maar te zijn wie je werkelijk bent.

Diep van binnen naar jezelf te zoeken. Je ”ware zelf” dan wel te verstaan.

En dan te leven naar wat je werkelijk voelt… datgene waar je aansluiting bij kunt vinden. Wat je ziel je laat voelen, en waar je jezelf blij en gelukkig door voelt. Geluk en liefde is onze ware staat van zijn.

En dat vergeten we heel vaak omdat er nu en zeker de tijd waarin we nu leven zo een enorme impact heeft op ons. Alles is aan het veranderen en we gaan er in mee of we doen dat niet.

Weerstand tegen die verandering bezorgt ons nogal eens een strijd die we dan beleven diep in ns wezen. Maar het is zo broodnodig om stil te staan bij wat we werkelijk nog willen in dit leven.

Elke dag hebben we keuzes, en soms zijn die keuzes niet van groot belang. Maar die wel van belang zijn die dringen zich telkens weer op vanuit ons diepste wezen.

Dit is waar we dan telkens weer mee geconfronteerd worden. Elke keer als het nodig is om iets te veranderen in ons leven. We voelen die strijd en we moeten er mee dealen, of we dit nu willen of niet.

Eigenlijk is het niet nodig om er een strijd van te maken, want als we meegaan in de stroom die het leven ons laat zien en we herkennen waar we in zitten dan gaat het vanzelf.

handlezenDan stromen we inderdaad mee en gaan we makkelijk door het proces van loslaten en transformeren naar een gelukkiger en blijer leven.

Niemand anders dan jij is verantwoordelijk voor je eigen leven. Daar kun je een ander niet mee opzadelen. Dat zou ook niet goed zijn anders ontneemt die ander jou je groei.

En dat gebeurt helaas nog wel steeds. Elke dag weer leggen mensen hun problemen neer in de schoot van een ander.

Lieve mens stuur terug datgene waar jij je niet meer mee bezig mag houden. Neem de verantwoording alleen nog maar voor je eigen leven. Dit alleen kan jou helpen om daar te komen waar je ziel naar verlangt.

Leef je ware zelf. Voel, ruik, hoor, kijk en luister diep binnen in naar jouw stem. En geef daar gevolg aan, als het uit het licht naar je toekomt is het een en al herkenning. Als het niet uit het licht komt stuur het dan maar heel snel weg. Dan heb je niet de juiste energie aangeroepen.

In liefde en licht, zo zal het zijn.

Voor nu en altijd.

Namasté…<3

Elisa

www.yoirotterdam.nl