Paragnost Eddie & Consulenten

Spiritueel denken- Spiritueel Zijn

Spiritueel denken- Spiritueel ZijnEen krachtige reminder voor sommigen die meestal vanuit zelftwijfel meer en meer indalen in hun Ziel en dan vragen: ” Ben ik nu een beetje spiritueel”?

Ja lief mens, we zijn allen spirituele wezens, met ons eigen karmische blauwdruk en levensscript ( en karma kan nu via de weg naar binnen, via bijzonder sterke Aquariussymbolen, transformatie tot hercreatie, helemaal losgelaten worden) en onze persoonlijke levensloop….tijd om je in alle vrijheid te verbinden met wie je werkelijk bent.

Voor heel wat mensen is dit een bevestiging ( wat ik voel, aanvoel….het is goed, dank je wel hiervoor; voor anderen is het wat ontgoochelend, want ze voelen zich hierdoor niet meer “speciaal of uitverkoren”….)

Maar het is wat het is….we komen allen uit dezelfde Bron, en allen keren we terug naar die Bron.
Spiritueel leven …wat is dat?
Spiritueel zijn….wat is dat?
Hoe JIJ het beleeft, daarover gaat het….we hoeven de één niet met de ander te vergelijken, er valt niets te vergelijken.

Jij loopt jouw weg op jouw manier
Ik loop mijn weg op mijn manier.

De Aarde is een leerschool, waar ieder in zijn klasje terecht komt en leert en groeit, tot we terug keren….en wat nemen we mee? en wat laten we achter?

Humor en zelfrelativering maakt het allemaal fijner en gemakkelijker
Dus lieve mensen, ongeacht wie je bent of wat je doet,
schop niet naar de ander, naar mekaar,
want elke schop die je naar de ander richt
richt je ook naar jezelf.
Spreek vanuit jouw waarheid en is de ander het niet eens, laat de ander in diens waarheid, ontketen geen strijd van gelijk of ongelijk en zo de ander toch verkiest om gelijk te halen, laat dit bij de ander. Het is niet jouw strijd. Je valt niemand persoonlijk aan.
Je kan het als hulpverlener niet maken
te schoppen naar niet zelf verwerkte emoties
het is niet fijn te schoppen naar anderen
die zich net zo gedienstig maken naar mensen
misschien op een andere manier
met een andere insteek
maar onderzoek vanwaar die boosheid komt.
Uiteindelijk zijn we allen werknemers van God, bouwen we lichtbruggen met elkaar voor elkaar ,want er is plek voor ieder-een.

Een mooie liefdevolle dag

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com