Paragnost Eddie & Consulenten

Spiegeltje spiegeltje aan de wand….

Spiegeltje spiegeltje aan de wand….wie en/of welke spirituele website is dé beste in para-land.
Kunnen we nu voor minstens één keer in dit aarde leven heel eerlijk in die spiegel kijken , één keer?
Niet teveel gevraagd…of wel?

Zelf ben ik niet bezig met dit soort vragen, wie is de beste, welke is de beste, om de heel doodeenvoudige reden dat iedereen volgens eigen gaven en talenten ten dienste mag staan en dat voor één Werkgever. En Die daagt ons uit om ons niet te verlagen in dit soort denken, dit denken creëert strijd en concurrentie…Bye Bye Vissentijd….Welcome Aquarius!?!

De vraag zal alvast gesteld worden: ‘ Waarom ik hierover bewust een blog wil schrijven als ik beweer hier niet mee bezig te zijn ‘ , het antwoord ken ik en met mij nog velen onder ons, in elk geval kan het maar  bijdragen en aanzetten tot zelfreflectie en respect.

We zijn ons ervan bewust dat er mediumlijnvergelijkers zijn die op basis van bepaalde informatie zichzelf in de kijker willen plaatsen en op die manier mensen willen aantrekken.

En op welke basis worden spirituele lijnen dan gekwalificeerd door die mediumlijnvergelijkers , laat staan de mediums/paragnosten die zich verbinden met een spirituele lijn, dag in  dag uit, jaar in jaar uit, met eigen gaven mensen te woord staan, praktische adviezen geven, een onbevooroordeeld luisterend oor zijn, mensen kunnen informeren over de best heftige veranderingen die gaande zijn….bij te dragen tot een hoger bewustzijnsniveau van klanten, is nog maar een raadsel.
Best dubbelzinnig!

 

Mediumvergelijkers die zichzelf in een ‘ beter ‘ daglicht willen stellen en zich het recht menen te kunnen toe- eigenen te oordelen over collega’s en lijnbeheerders en spirituele lijnen neer te zetten op een vaak dubieuze manier. Ik heb al gemerkt dat bij velen de winkel meer gesloten is dan open…en toch ergens op een topnummer 1 staan….heel bedenkelijk vind ik dat.
Of is het een veronderstelling dat wij achterlijk, dom en naiëf zijn?
Of dat cliënten die ons contacteren van een laag allooi zijn, van niet beter weten, zo hulpeloos in het leven staan…terwijl wij net met ons team van collega’s mensen leren ook eigen verantwoordelijkheid te dragen in het leven, zelf verder groeien als mens, als raadgever …en niet domweg wat ‘ kaartjes ‘ schudden? Niets kan een bedreiging vormen voor wie dan ook, tenzij er nog steeds zo gedacht wordt, niets kan je ontnomen worden, tenzij er nog steeds zo gedacht wordt, dit is allemaal angst-denken.
Zijn ‘Mediumsvergelijkers ‘ zich hier dan nog niet bewust van? Blijven deze achter in het oude voorbijgestreefde Vissentijdperkdenken? Een retorische vraag.

 

Denk eens twee keer na lieve mensen…..deze tijd staat voor samenwerking, gelijkwaardigheid, verbroedering, respect…en dat er altijd wel iemand zal zijn die niet tevreden is…dat is heel menselijk.
Dat geeft nog steeds niet het recht om te oordelen.
Geloof me : Niemand is in staat wie dan ook te vernietigen door welke leugen, welk bedrog dan ook, zolang jij vanuit het Licht leeft en werkt. Dit is een illusie. Het weten dat dit nog helaas in dit wereldje gebeurt maakt het er niet aangenamer op, maar die sluier wordt verder opgetild.Het is een kwestie van ‘ geduld en vertrouwen ‘.

Ik eindig deze queste met de volgende :
Warme groet
Mieke voor Paragnost Eddie

www.miekecoigne.com