Paragnost Eddie en Consulenten

Sluiting van de Engelenpoort

Sluiting van de Engelenpoort Sluiting van de Engelenpoort – 25 augustus, Lieve lezers, we zijn bijna aan het einde van een voor velen een best uitputtende maand, een maand waarin we zelfs fysiek, emotioneel, spiritueel in een ware roller-coster terecht gekomen zijn. Niet voor iedereen geldt dit, doch aan de hand van de bijzonder intensieve gesprekken kon ik ook opmerken dat het menige cliënten niet is ontgaan dat er heel veel in beweging is gekomen. Ex-geliefden die plotseling weer kwamen opdagen en omgekeerd ook het verlangen naar een ex- geliefde, het willen terugkeren naar de tijd toen alles nog goed was, het zich toch nog willen vasthouden aan de illusie van ‘ het wordt allemaal weer beter ‘, doch het beter worden kan ook inhouden: laat het oude los, laat het gaan, er ligt nu iets anders op jouw levensweg, kijk naar wat er nog voor je ligt, door achteruit te blijven kijken, ben je en blijf je in de ban van het verleden, je toe-komst start hier en nu, vandaag, om dit hoofdstuk af te ronden. Moeilijk en toch een keuze die iedereen kan maken. Het was inderdaad een heel turbulente maand ( al zijn we nog niet aan het einde van de maand, het wordt stilletjes aan wat rustiger ondertussen).
Door de toenemende stijging van de energie op aarde, hebben heel wat mensen zich ook heel moe gevoeld, niet wetende waar dat vermoeidheidsgevoel vandaan kwam. Ik weet dat de meeste mensen bellen om een toekomstvoorspelling te krijgen, en weinig belangstelling hebben voor de gangbare verschuivingen die aan de gang zijn, en toch vind ik die informatie wel heel belangrijk om aan cliënten aan te reiken, omdat dit ook inzicht geeft in het waarom relaties moeilijker in stand houden door te blijven vastklampen aan het oude, vertrouwde, het veilige gevoel van samenblijven…terwijl de ander net in een periode is van het verwerken van oude traumatische of niet verwerkte situaties. Ik ben al heel blij dat meer en meer mensen echt interesse krijgen in wie de ander is, wat in de ander leeft, wie ze zelf zijn, wat in henzelf leeft en hoe ze zich in hun kwetsbaarheid laten zien. Want dit zijn de verschuivingen en veranderingen die eveneens op relationeel vlak gaande zijn.
Transformatie hoeft geen strijd te worden, maar vanuit een dieper aanvaarden dat we ons verder van onze laagjes mogen ontdoen, die ons belemmeren echt van binnenuit blij te zijn. Blij met wie we zijn, wie onze partner is, met wie we ons vanuit die pure liefdesenergie verbinden.
Dat ons fysieke lichaam het ook behoorlijk zwaar heeft om zich aan die sterke energetische downloads aan te passen, hoef ik niet meer te herhalen. In mijn vorige blogs heb ik een aantal mogelijkheden beschreven hoe je je energetisch kan beschermen, je energetisch lichaam kan ontladen van alle bijkomende elektronische ballast, die lichaam en geest uit balans brengt.
Ook gemerkt dat op het vlak van telecommunicatie vaker storingen optraden? Miscommunicaties ontstonden? Internet – en emailverkeer regelmatig voor storingen heeft gezorgd? Berichtjes waarvan je dacht dat ze verzonden waren, helemaal niet aangekomen waren…en dat dit dan weer voor onrust heeft gezorgd? Wie nu nog graag zou geloven dat we als losgekoppelde wezens op aarde leven, heeft misschien nog net dat duwtje nodig om naar het iets groter geheel te gaan kijken.
Het beste is regelmatig de natuur in te gaan, te zwemmen, voldoende beweging nemen, zorgen voor krachtig licht-voedsel, en uiteraard teveel input van buitenaf te minimaliseren. Mediteren op licht is een fijne manier om het licht naar binnen te halen. Je kan je voorstellen dat je omhuld bent door een warme zachte lichtzuil.
Het loslaten van alles wat niet langer resoneert met wie je bent, met wat je voelt stopt niet plotseling, zie het als een proces , als een weg naar…jezelf. Je zal ervaren dat je een heel andere kijk krijgt op het leven, op jezelf, op de mensen om je heen; je manier van waarnemen verandert langzaam maar zeker. Sommige cliënten vertellen me eerlijk dat ze blij zijn met de veranderingen die ze hebben doorgemaakt, dat ze niet meer wensen terug te keren naar het oude, vertrouwde…ze voelen zich verlicht, lichter in het leven staan, alsof er een zware last van hun schouders is gevallen. En dat is ook zo. Na jarenlange verkrampte rugspieren en wekelijkse massages , blijkt loslaten vaak dé meest bevrijdende manier. Loslaten is healen…ook al hebben we het in onze opvoeding eventjes anders meegekregen. Loslaten is kiezen voor het allerbeste , het allerhoogste,, tenminste als je loslaten deel uitmaakt van een bewust proces en niet uit boosheid of ontgoocheling.
Dat alle ervaringen sterker ervaren en heftiger zijn binnengekomen is niet vreemd…tijdens de opening van een Engelenpoort voelen we sterker dan anders onze harts-energie ( op die tijdstippen vertellen cliënten me ook vaker last te hebben van sterkere hartkloppingen, een warm gevoel alsof het hart veel groter aanvoelt, ook wel zachte kriebelingen in de hartstreek). Voel je niet vreemd omdat jij dit voelt, het is jouw ervaring en jouw beleving. Je zal misschien vaker ervaren dat mensen vreemde reacties geven op je ervaringen, of vrezen dat je klaar bent voor een dokter, psycholoog…neen, jij bent klaar om meer en meer licht naar te toe te halen, meer lichtinbreng te integreren in je fysieke lichaam.
Sluiting van de EngelenpoortBlijf dus heel trouw aan wat jij voelt, blijf zelf in je rust als je fysieke lichaam ‘ rare ‘ dingen doet ( plotselinge duizeligheid, wisselende spierspanningen, krampen) let op je dromen, want ook jouw dromen kunnen je heel veel vertellen, misschien ben je ook nog zaken uit het verleden aan het verwerken en aan het opruimen.
Merk je dat je op communicatief vlak wat heftiger reageert….ook dit is deze maand wel herkenbaar. Dat is nog steeds een gevolg van de lopende retrogrades. Als we zo stilletjes aan onze inzichten bundelen, kunnen we aanvaarden dat het leven geen strijd hoeft te zijn, we zitten in een prachtige overgangsperiode, waar we leren om samen te staan, samen op te staan, samen….dat is dé kracht van Aquarius.
Daar waar nogal wat aandacht wordt geschonken aan succesvol zijn ( en ook dat is voor iedereen verschillend) met de zovele webinars die gelanceerd worden om als ondernemer echt geslaagd te zijn…reiken we anderzijds meer en meer naar een ‘ we doen dit samen ‘ : WIJ.
We mogen allen uitvliegen, uitstijgen boven onze vermeende gebreken en beperkingen, vrij vliegen, de hoogste vluchten nemen….als ik zoiets zeg aan cliënten voel ik direct hun energie veranderen en hoor ik een opgelucht ‘ Ja, het is tijd dat ik vlieg, dat ik mijn vleugels durf gebruiken, dat ik mijn angsten loslaat ‘. En dit te horen, dit te zien, maakt mij als mens bijzonder blij. Iemand zover optillen dat hij gelooft in eigen vliegkunsten, ongeacht waarheen die vlucht naartoe leidt, is mijn werkelijke levensdoel. En dat doe ik nu ongeveer 39 jaar, een levenslange rode draad in het professioneel werken met kinderen, volwassenen, dieren en alles wat leeft op aarde. Maak van jouw passie jouw weg, de enige weg naar wie jij werkelijk bent.
Wil je hier graag verder op doorgaan, aarzel niet om je vragen te stellen.

Lieve groet en keep the spirit
Engelenmedium Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com