Paragnost Eddie en Consulenten

Saturnus en het linkerbrein deel 2

Saturnus en het linkerbrein deel 2. Wat is de betekenis van de zwarte baret?
Die zwarte baret is een Saturnus symbool, geplaatst op het kruinchakra. Geen toeval als je weet dat iedereen die een eerste stap zet op school voornamelijk vanuit het linkerbrein geprogrammeerd wordt. Waar is de spiritualiteit van het kind? Waar is de creativiteit van het kind naartoe? De creativiteit waar ik naar verwijs komt vanuit de ziel en niet vanuit een nabootsen van een opgelegd programma.

Met lede ogen keek ik naar kinderen met die zwarte baret op hun hoofd, en met diep verdriet zag ik en zie ik ouders uitbundige trots, niets-vermoedend, onwetend en onbewust van wat er werkelijk speelt in deze kunstmatig gecreëerde wereld. Omdat niemand het hen vertelt of omdat men toch liever 180° de andere kant uitkijkt. We zijn allemaal als kind ingewijd in het leven vanuit de linkerhersenhelft en het reptielenbrein. We hebben zonder het zelf te weten de wereld van de Matrix en de visies, structuren van de Matrix verinnerlijkt alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Dit komt nu allemaal op een forse helling te staan. En het is goed dat dit nu gebeurt. Kijk naar je eigen leven, wat brokkelt af, wat is niet meer houdbaar, wat heeft zijn ‘tijd’ gehad en mag je gaan loslaten? De valkuil is dat we ons laten afleiden en misleiden door wat er buiten onszelf afspeelt en daar zullen we het niet meer vinden. Er is gelukkig nog één plek die klaar is om onszelf te wortelen vanuit onze essentie en dat is in ons hartenbewustzijn.

Wordt het een makkelijke klus om te klaren? Neen, absoluut niet. Ik heb dit blog speciaal gewijd aan diegenen die mij en nog enkelen daarover diepgaande vragen stellen.

We kunnen geen pasklare antwoorden geven in dit bijzondere parcours, omdat we dit parcours op een zeer persoonlijk vlak moeten afleggen. In die weg kunnen wij ook als bewustzijnscoaches voor deze bijzondere tijd de vragen stellen die jij hebt in jouw parcours om te helpen ontmantelen. Daar is iedereen die dit herkent van harte welkom mee.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45