Paragnost Eddie en Consulenten

Rosa, paragnost bij Paragnost Eddie

Rosa, paragnost bij Paragnost EddieRosa, paragnost bij Paragnost Eddie en zeker geen onbekende. Ze draait al wat jaartjes mee op de website van Paragnost Eddie, Paragnost Rosa. Ze is te vinden onder boxnummer 38. Geboren in Roemenië en spiritualiteit met de paplepel mee gekregen. Paragnost Rosa is van heel veel markten thuis.

Ze is een intuïtief paragnoste en  tarotiste. Oftewel vakkundig in het leggen van de Tarotkaarten. Waarbij ze de traditionele legging hanteert. Ook is ze helderwetend. Haar aanpak is vooral gericht om oplossingsgericht te werken.

Waarmee paragnost Rosa bedoelt. Stel gerust al je vragen, ik help je met de oplossingen er voor. Op gebied van relaties, persoonlijke groei, maar ook innerlijke rust, gesprekken op zielniveau kun je bij haar terecht.

Ook voor numerologie kun je bij haar terecht. Volgens numerologen draait het leven vooral om nummers en getallen. Daar specialiseer je je in en paragnost Rosa heeft deze specialisatie. Ieder mens heeft bijvoorbeeld een levensgetal, maar ook een zielengetal en een lotgetal.

Wil je hier nu meer over weten, bel dan gerust eens met paragnoste Rosa op de website van paragnost Eddie. Zij kan je alles vertellen over de getallen die ze kan halen uit jouw geboortegegevens .

Zit je met een droom die je zelf niet kunt duiden, zij legt hem graag voor je uit. Ook dit is een specialisatie, waar je echt wel het een en ander voor in huis dient te hebben en dat heeft ze. Ze kijkt niet alleen naar de droom en de betekenis er van.

Paragnost Rosa kijkt ook naar diep gewortelde verlangens die hier uit naar voren kunnen komen. Ook haalt ze jouw functioneren in het dagelijks leven uit je droom. Dan weet jij waar je staat, wat onbewust aanwezig is, zij maakt dat voor jou bewust.

Ieder mens heeft sterktes en zwaktes, ook dit kan aan bod komen, respectvol, zoals ze is, zal ze jou deze duiden aan de hand van je vragen, de kaartlegging die ze voor je met liefde doet. Hieruit kun jij weer je voordeel halen, waardoor je met meer kracht in het leven komt te staan.

Als we naar de berichtgeving kijken over haar consulten, die ze al jaren voor Paragnost Eddie met volle overgave uitvoert, zien we dat veel cliënten haar op handen dragen. Ze vinden haar een topper, zijn heel blij met de duidelijke inzichten.

Haar kaartlezingen zijn loepzuiver en niets blijft onbesproken. De eerlijkheid hoog in het vaandel. Er zijn mensen die haar regelmatig raadplegen en zo blij zijn met haar antwoorden. Die geven aan, dat de consulten hun kracht geven.

Je bent streng Rosa, schrijft een cliënt, en tegelijkertijd rechtvaardig. Weet je, het beeld van een spiritueel hulpverlener is toch vaak dat het mensen zijn die anderen naar de mond praten. Welnu, op de website van paragnost Eddie vind je deze hulpverleners niet.

Elke paragnost en medium is zich terdege van bewust waarom mensen hun opzoeken. Niet om iets te horen wat ze willen horen. Ze willen de waarheid horen. Om die reden is deze spirituele website altijd dag en nacht ook, zo drukbezocht.

Paragnost Rosa kan aan de hand van een naam en leeftijd al heel veel informatie geven. Waag er eens een consult aan met haar. Je zult niet teleurgesteld zijn. Het is een topper vanjewelste.