Paragnost Eddie en Consulenten

De rode draad door vele levens heen

De rode draad door vele levens heenDe belangrijkste les in het leven is dat we onszelf mogen realiseren dat we op aarde leven en de aarde mogen zien als een grote leerschool.
Dat is de voornaamste reden dat we hier zijn om onszelf te ontwikkelen, te leren, en om af te rekenen met Karma.
Echter niet alle mensen zijn daarmee verbonden met deze gevoelens en daardoor zijn er vele groepen mensen die doen alsof het ze allemaal maar onzin vinden wat we duidelijk willen maken in onze blogs.

En gezien het collectief waarin ze leven dit ook nog eens aanmoedigt omdat ze alleen maar bezig zijn met de materiele kant van het leven heeft het weinig zin om deze mensen te willen bereiken.
Zoals inmiddels bekend is zijn er miljoenen mensen verbonden met hetzelfde cluster en daardoor is er ook zoveel tweestrijd.
En wat dit teweeg brengt hoef ik je niet uit te leggen dat zien we dagelijks in het aangedikte nieuws op het internet en de bladen verschijnen.

Voor degene die wel open staan voor hun lessen is er werk aan de winkel en mogen de energiestromen die als lichtgolven door ons heengaan van harte verwelkomen.
Ook al is het niet altijd even prettig omdat het soms heftige fysieke en emotionele gevolgen heeft. Zo kun je jezelf echt grieperig voelen duizelig en uitgeput of op de een of andere manier heel verzwakt voelen of niet kunnen slapen of zwaar geïrriteerd zijn.

Geef het gewoon de ruimte ook al moet je naar je werk blijf dan water drinken en geef jezelf de ruimte in je lichaam en geest. Hoe doe je dat dan? Door jezelf even af te sluiten voor de buitenwereld en je alleen even te focussen op wat op dat moment belangrijk is. We kunnen niet allemaal thuis blijven van het werk en je zal merken dat als je je binnenwereld aanpakt dat het er anders gaat uitzien voor jou.
En laat anderen even voor wie ze zijn en misschien kun je even aangeven dat je wat ruimte voor jezelf nodig hebt en dat klopt in die zin dan ook. Je hebt niets uit te leggen en geen verantwoording te nemen voor anderen in die periodes omdat het heftig en zwaar kan zijn. Je bedradingssysteem ‘’zo noem ik het maar even’’ wordt aangepast in je lichaam en geest en dat kan heftig zijn en voor anderen totaal niet te begrijpen.

Een hoge instroom van energie geeft reiniging en opent je bewustzijn voor een hogere waarheid vandaar al deze symptomen .
Alle oude emoties en onderdrukte gevoelens worden naar boven gestuwd en komen aan de oppervlakte en zelfs herinneringen uit vorige levens kunnen opeens zichtbaar worden. Dus vreemde pijnen verdriet angsten kunnen zich aandienen met als doel ze te herkennen en er iets mee te doen. In de meeste gevallen het loslaten van alles wat niet meer dient.
Soms is daar opeens een gedachte een gevoel een emotie waarvan je dacht dat je er klaar mee was en dat gevoel is daar dan dominanter aanwezig dan voorheen. Bij alles wat zich dan aandient in je leven tijdens zo een heftige energiedoorstroom is er aandacht nodig op dat gebied het laat zien dat je er nog zeker veel licht doorheen mag laten gaan om het op te lossen en er op een andere manier naar te leren kijken.

Dit is de tijd van jouw waarheid de rode draad door jouw leven. Wij mensen hebben voor onszelf de onhebbelijke gewoonte om alles te onderdrukken waar we op het moment zelf geen in hebben om naar te kijken. Of we werken er even aan omdat het een aha moment is.
Oh zit het zo nu dan ga ik er wel mee aan de slag vervolgens gaat het weer goed en gaan we weer verder op de oude voet.

Je mag er mee aan de slag blijven gaan in de vorm van meditatie, stiltemomenten, contemplatie, en bewustzijn voor je mooie zelf.
Elke dag even een moment voor jezelf is de mooiste uitdaging, of niet soms? Dat geeft je juist een boost en een gevoel van lichtdoorstroom. Alsof de zon weer eens gaat schijnen na die eindeloze regenbuien.
Een lichaam heeft het nodig om op te schonen en dat kun je juist doen in de periode dat het dan weer wat rustiger is in de atmosfeer.
Veel water drinken, bouillon en groene thee drinken en veel fruit en groenten eten om je weer te reinigen.

Daardoor ga je jezelf weer beter voelen en kom je weer terug in je kracht.
Als je niet onder ogen wilt zien wat zichtbaar wordt dan krijg je het steeds zwaarder en krijg je het later meervoudig terug op je bordje gepresenteerd.
Laat alle vastzittende overtuigingen los ze dienen je niet meer en weerhouden je van het leven te leven in een volledig bewustzijn. Niets gebeurt zomaar, alles heeft een reden en toeval bestaat echt niet.

We worden gestuurd en begeleid maar we hebben wel onze vrije wil. Als we onze lessen niet onder ogen willen komen dan blijft alles moeizaam gaan en blijven we aanmodderen door van de ene relatie in de andere over te gaan en steeds weer opnieuw verkeerde partners aan te trekken.
Ook leren we niets van relaties met anderen zoals ouders, kinderen, collega’s , vrienden als we niet open staan voor onze schaduwkanten alles wordt belicht maar je mag er wel naar leren kijken.

Niets staat op zichzelf maar er is altijd een andere kant hoe dan ook en hoe ver verleden tijd het dan ook is. We hebben allemaal ons eigen aandeel in ons eigen leven met anderen. De aarde staat voor het aardse zijn in de materie maar we zijn wel vanuit het licht gekomen als lichtwezen om het met elkaar uit te klaren.
Pak je het aan, of laat je het liggen? Het kan je alleen maar rijker maken en bewuster maken.

En met een open hart en liefde voor wie je bent kun je nu eindelijk die rode draad doorknippen en je gouden koord uit gooien naar gelijkgestemde mensen die samen willen werken met jou en mij aan een mooie nieuwe tijd op aarde.

Veel succes, en als je erover wilt praten met mij dan ben ik bereikbaar bij Paragnost Eddie Box 68

Warme knuffel,
Elisa-Lis