Paragnost Eddie en Consulenten

Regenboogkinderen

RegenboogkinderenRegenboogkinderen. Er worden heel wat regenboogkinderen geboren in deze bijzondere transitietijd, omwille van hun helende kracht. Ze vormen de nieuwe generatie na de kristalkinderen.

Hoe herken je regenboogkinderen?

Regenboogkinderen zijn zeer liefdevol, zacht, vergevingsgezind en magisch. Dat hebben ze gemeenschappelijk met kristalkinderen.

Het verschil tussen regenboog- en kristalkinderen is dat regenboogkinderen nooit eerder op aarde zijn geïncarneerd en daarom hebben ze geen karma te verwerken.

Om die reden kiezen ze voor het indalen in de stof voor een goed functionerende en liefdevolle leefomgeving. Ze hebben geen problemen of chaos nodig om met hun karma om te gaan of te groeien.

Regenboogkinderen worden als kinderen van oudere kristalkinderen geboren; oudere kristalkinderen zijn de voorlopers die in de jaren 80 geboren werden.
Oudere kristalkinderen worden op latere leeftijd liefdevolle vreedzame ouders die de nieuwe regenboogkinderen op de wereld zetten.

Als je contact hebt met een regenboogkind voel je hun open hart en onvoorwaardelijke liefde. Kristalkinderen schenken hun hart, hun liefde en genegenheid aan mensen die hun vertrouwen waardig zijn; regenboogkinderen maken geen onderscheid. In hun aanwezigheid ervaar je heling door de bijzonder krachtige werking van hun hartchakra. Ze hullen ons in een deken van regenboogkleurige energie die we in deze bijzondere transitietijd nodig hebben.

Ze worden de Avatars op aarde genoemd.

Warme hartegroet
Mieke Box 45