Paragnost Eddie en Consulenten

Planten de ware genezers

Planten de ware genezersPlanten de ware genezers op aarde. Wist je dat planten geneeskracht hebben? Kruiden hebben dat trouwens ook, maar dit blog gaat nu over de planten. Planten bestonden al lang voordat de mensen en dieren er waren.
In verschillende soorten geneeskunde zoals de Ayurveda en de Chinese geneeswijze worden op grote schaal planten en kruiden verwerkt in de middelen die worden toegepast ter genezing.
Duizenden jaren geleden gebruikten de oervolkeren al planten en plantenmengsels om op een natuurlijke manier te genezen of te herstellen van klachten en of tekorten in het lichaam.
Planten hebben zeer specifieke eigenschappen en kunnen een bepaald type mens en zijn behoeften zelfs op zielsniveau bereiken.

Een plant heeft het vermogen om zonlicht op te vangen en daardoor een uniek mechanisme te creëren dat weer terug aan de lucht wordt afgegeven.
Planten stellen ons in staat om te ademen en zij voorzien ons van voedsel direct of indirect.
Bovendien hebben ze een medicinale eigenschap waarmee ze ziekten bij mensen kunnen genezen.
Zonder de planten in de wereld zou de mens niet kunnen overleven.

Er zijn onzichtbare systemen in het plantenrijk die in verbinding staan met elkaar en dat is wereldwijd.
Planten hebben ook een ziel en zijn dan ook levende wezens.
Ik zit zelf graag onder onze huisplant, een grote palm waarvan de bladeren als een sluier over mij heen vallen.
Elke avond na het werk reik ik mijn handen uit naar haar, en ik voel dan dat de energie door mij heen stroomt en daardoor word ik weer opgeladen.
Oftewel we geven elkaar energie het stroomt meteen. In één woord fantastisch om te ervaren.

Dat laat zien dat alle planten levende wezens zijn en in het contact met mensen van onschatbare waarde zijn.
De plant is toegewijd aan het menselijk leven en wij mensen zouden er weer meer aandacht aan mogen besteden.
Zoals ik al eerder zei, de natuurlijke manier van genezen waarvan ik een groot voorstander van ben, is al zolang de mens bestaat uit planten en kruiden gehaald.

Er was simpelweg niets anders, en alle kunstmatige chemische processen die men nu gebruikt om medicijnen te maken is nagebootst vanuit de plantenwereld.
Met deze wetenschap, en het gegeven dat alle kunstmatige chemische toevoegingen niet nodig zijn, en het lichaam daardoor juist eerder in een toestand van verzwakking brengen dan echt herstellen, is het niet zo moeilijk toch om over te stappen op de natuurlijke manier van genezen?

Ik twijfel er niet aan, gezien ik zelf 20 jaar geleden door middel van Chinese geneeswijze en Ayurveda ben herstelt van een totale uitputting.
Daar waar de reguliere middelen mij alleen maar meer hebben uitgeput heeft de natuurlijke manier mij alles gegeven om mijn lichaam weer de kracht te geven om zelfstandig te herstellen.
Het is iets om over na te denken nietwaar?
Zo ook de Bachbloesemremedies die louter alleen uit planten en bloesems zijn gemaakt, en die voor zowel geestelijke als fysieke klachten op een zeer succesvolle manier kunnen worden toegepast en ook nog eens niet verslavend werken.

De plant is een hoogst intelligent wezen die het vermogen heeft om het bewustzijn van de mens te verheffen tot een niveau waar ware genezing kan plaatsvinden.

Wil je méér weten van de werking van natuurlijke geneeswijze door planten en kruiden dan kun je mij bereiken bij Paragnost Eddie op box 68.

Warme groet,
Elisa-Lis