Paragnost Eddie en Consulenten

Planetaire healing meditatie

Planetaire healing meditatie met Aartsengel SandalfonPlanetaire healing meditatie met Aartsengel Sandalfon. Aartsengel Sandalfon is verantwoordelijk voor het welzijn van de hele mensheid en is de bewaker van de aarde.

Zijn ‘ tempel van licht’ of Ashram bevindt zich boven El Chorro, Spanje . Sandalfon wordt vertegenwoordigd door alle kleuren van de regenboog.

Ga in een comfortabele houding zitten, ontspan, adem rustig in en uit

Sluit je ogen en ontspan je lichaam verder door op je ademhaling te focussen; laat haar langzamer en dieper worden.

Roep AE Sandalfon op, wiens ashram je wenst te bezoeken, en vraag of je bewustzijn tijdens deze meditatie daar naartoe kan worden gebracht.

Neem hiervoor de tijd.

De volgende woorden kan je nu hardop of in gedachten zeggen

” Aartsengel Sandalfon, help me healing naar de hele mensheid uit te zenden, zodat ik iedereen in nood kan bijstaan.

Leid me zodat ik een weldadige kracht kan worden. Help me liefde en licht naar iedereen te zenden en liefdevolle energie naar onze dierbare planeet te sturen. Ik dank u voor uw aanwezigheid. Amen ” .

Voel AE Sandalfon dichterbij komen, laat jezelf omgeven door een bol van liefdevolle regenboogenergie en laat jezelf zachtjes naar zijn tempel boven El Chorro in Spanje brengen.

Als je zijn ashram bereikt, zeg je dat je geholpen wenst te worden om jezelf te transformeren en kosmische vrijheid te kennen. Wees ontvankelijk voor de energieën die naar je toe stromen.

Als het tijd is om van je meditatie terug te keren, brengt Sandalfon je veilig terug naar je lichaam en zet je zachtjes in je stoel.

Spreek je dank uit en open je ogen als jij zover bent.

Deze meditatie kan je naar eigen invoelen herhalen.

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com

Planetaire healing meditatie met Aartsengel Sandalfon