Paragnost Eddie en Consulenten

Pasen in het teken van vernieuwing

Pasen in het teken van vernieuwing Pasen in het teken van vernieuwing en verdieping in relaties – einde retrograde Venus

Velen zullen een zucht op opluchting laten…eindelijk is die retrograde Venus voorbij, wat is er zoveel beroering geweest in relaties, vriendschappen…In mijn vorige blog heb ik verteld dat retrogrades heel intensief zijn en ook goed zijn voor onze volgende stap in onze groei en het maken van bewuste gezonde keuzes, keuzes die we maken vanuit ons hart. In het Vissentijdperk werd vooral geleefd vanuit macht en strijd, de zonnevlecht, het machtscentrum dat op politiek- religieus nog heel sterk regeert, doch het kan ons als bewust spiritueel wezen niet belemmeren om de weg naar het hart te volgen, de basis vormt voor gezonde liefdevolle hartsverbonden relaties.

Sommigen hebben radicale keuzes gemaakt…vanuit een dieper weten en voelen, hoe pijnlijk dit ook is op dit moment, keuzes die vanuit het hart worden gemaakt, zonder precies te weten waar het pad naartoe leidt, alles wat nu gebeurt heeft zin, heeft een betekenis, is een teken, dat nu nog niet ont-sluierd is. Vertrouw op de Goddelijke liefdevolle leiding en vertrouw op je hart.

Pasen in het teken van vernieuwingZijn er nog gewonde niet gehealde ervaringen in relaties in het algemeen,  dan is het nu ook het juiste moment om hier ruimte aan te geven en eventueel via familie-opstellingen van Bert Hellinger die gewonde delen te healen. Een familie-opstelling werkt verhelderend, healend en verzoenend, niet zozeer hoeft dit mensen te verzoenen in aardse hoedanigheid, doch het verzoenen, het accepteren, aanvaarden van een ervaring, om de ervaring een plaats te kunnen geven in het groter geheel. De prachtige ho’oponopono- meditatie is eveneens een bijzonder mooie manier om je hart te healen en open te houden…open en kwetsbaar.

De energieën zijn de laatste dagen sterker te voelen dewelke te maken hebben met een dieper indalen op hartsniveau, het hartchakra dat zich meer aan het openen is ( zie blog chakra’s activeren en zuiveren) . Er zijn allerlei mogelijkheden om deel te nemen aan hartactivaties ( waaronder Soul Body Fusion) waardoor je meer en meer vanuit je hart leeft, je meer en meer je pad volgt vanuit een dieper weten. Mocht je je de afgelopen dagen emotioneler hebben gevoeld, last van duizeligheid, hartkloppingen,  hoofdpijn, een grieperig gevoel, weet dat dit te maken heeft met ascentieverschijnselen.

Voor healers kan het misschien nu wat vreemd aanvoelen om meer ‘ last ‘ te hebben van prikkende, tranende , jeukende ogen, fellere warme handen, ook voor mensen die de gaven tot healen hebben kunnen die ervaringen nu sterker voelen, weet dan dat die healende gave zich verder mag/ kan ontwikkelen.

Het is een bijzondere gelegenheid om het samenleven vanuit hartsverbinding te laten uitgroeien tot één liefdevolle plek, waarin de nieuwe waarden als respect, gelijkwaardigheid, samenwerking, verdraagzaamheid en zorgzaamheid meer gestalte mogen krijgen.

Pasen staat in het teken van vernieuwing,  hoe zachter en milder je voor jezelf bent, de relatie met jezelf herstelt, hoe zachter en met meer mededogen en compassion je voor de ander wordt.

Heb een liefdevolle Pasen, in het teken van vernieuwing.

Engelenmedium Mieke     www.miekecoigne.com