Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnost Patricia staat deze week in de spotlights

Paragnost PatriciaParagnost Patricia staat deze week in de spotlights. Ze is al lange tijd een trouw gezicht voor veel cliënten die de mediums en consulenten van Paragnost Eddie, consulteren. Je vindt paragnost Patricia onder boxnummer 06. Ze beschikt over de gaven van helderhorendheid en heldervoelendheid.

Daarnaast kun je ook bij haar terecht voor een spirituele kaartlegging. Je kunt bij Patricia terecht voor vragen over liefde, relaties, alles wat met het liefdesleven te maken heeft. Maar ook als je met vragen rondloopt over geld, werk en zeker niet onbelangrijk.

Paragnoste Patricia kan heel goed invoelen hoe een ander tegenover je staat. Je kan dat zomaar eens een keer willen weten, als je net iemand hebt ontmoet, of juist nog niet, maar al wel een dateafspraak hebt staan.

Uiteraard kan ze deze gave ook gebruiken als je aan je relatie twijfelt. Soms kun je het niet voelen, of iemand daadwerkelijk interesse in je heeft, of om je geeft. Dan ben jij bij paragnoste Patricia werkzaam op de website van paragnost Eddie aan het juiste adres.

Pendelen doet ze ook. Altijd heel handig als je een vraag wilt stellen, waarop een ja of een nee antwoord gegeven kan worden. Bedenkt wel goed van te voren, als je wilt dat ze voor jou de pendel raadpleegt. Hoe je je vragen zo goed mogelijk kan formuleren.

Stel nooit 2 vragen in een vraag bijvoorbeeld. Wij, de spirituele hulpverleners merken dat vaak. Kun je zeggen of de ander mij echt wel ziet zitten en wanneer denk je dat die contact opneemt. Dat zijn meer vragen dan een en de vraagstelling, op deze manier kan niet aan een pendel worden gevraagd.

Je kunt wel aan paragnost Patricia haar pendel vragen. Ziet de ander mij zitten. Dat is een echte ja of nee vraag. Komt er contact? Ook dat is een ja of nee vraag. Patricia zou dan voor jou aan de pendel door kunnen vragen.

Is dat deze week ja of nee. Is dat binnen een maand ja of nee. Zie je dat als je je goed voorbereid op pendelvragen. Je consult sneller verloopt, en de antwoorden duidelijk zijn voor jouzelf. We zijn blij met Patricia als paragnost, ze heeft al menig mooie referenties gekregen in de loop der tijd.

Ze is bijvoorbeeld super snel in haar antwoorden, dat cliënten wel eens kunnen denken, dit is zo snel, klopt dit wel. Toch heeft ze het dan bij het rechte eind. Daar heeft ze een hele mooie referentie over gekregen.

Deze referenties kun je overigens lezen, bij elke consulent van paragnost Eddie afzonderlijk, als op de homepagina, waar ze links vermeld staan en als je dan doorklikt, lees je alle, echt door cliënten geschreven, referenties van alle consulenten.

Volgens haar bellers voelt ze alles feilloos aan, fijn als je met haar een keer in gesprek gaat. Dan weet je alvast dat ze daar heel goed in is. Als jij vragen wilt stellen over iemand, dan kan ze die persoon scannen en aan jou haar bevindingen meegeven. Ze kloppen!

Ze is spot on, schrijft een van haar bellers. Zuiver, puur, duidelijk en to the point. Ze windt er geen doekjes om. Ze zal je vertellen waar het op staat. Je krijgt de waarheid van haar. Niet zweverig, zoals dat wel eens kan voorkomen. Overigens niet op de spirituele lijn van paragnost Eddie.

Paragnost Patricia benoemt ook zaken, die ze doorkrijgt, jij weet van hebt en dat je je afvraagt. Hoe is het mogelijk. Laat je verbazen door een spiritueel consult van paragnost Patricia, die je kunt vinden op de website van Paragnost Eddie onder boxnummer 06.