Paragnost Eddie & Consulenten

Paragnost Heleen, Helderwetend maar niet alles wetend

Paragnost HeleenParagnost Heleen, Helderwetend maar niet alles wetend. Mooi zoals paragnost Heleen het zelf op haar pagina omschrijft. Ik ben een helderwetend paragnost, echter dat betekent niet, dat ik een alleswetende paragnost ben. We vinden paragnost Heleen, tevens medium op de spirituele website Top paragnosten.

Naast helderwetend, is Heleen ook helderziende, heldervoeldende en een helderhorende. Ze is trots op haargaven, die van familie van familie is overgegaan en zij nu met heel haar hart en ziel gebruikt.

Ze is gespecialiseerd in vragen over liefde relaties, maar kan in principe invoelen op elke vraag, die gaat over welke situatie dan ook. Denk hierbij aan kinderen, familie, financiën, huisdieren. Ook kan paragnost, medium Heleen contact leggen met gene zijde.

Ze geeft in haar omschrijving een aantal mooie inzichten mee. Een daarvan is, elke dag ben ik een tevreden mens. Hoe dat komt, geeft Heleen aan, ik doe alles met volle overtuiging vanuit mijn hart en ziel en volg daarbij wat mijn hart mij ingeeft.

Met andere woorden, voel bij jezelf diep van binnen, wat je hart je influistert en volg ten alle tijde dat pad. Al wijkt het pad af van de massa. Vinden anderen je gek. Als je hart het zegt, volg het. Dan ben je elke dag tevreden. Dat geeft rust en geluk.

Een ander inzicht dat paragnost Heleen je meegeeft, is we zijn niet alleen. We zijn allen verbonden en als je er zelf niet meer uitkomt. Zoek mij op op de website van Top Paragnosten en bel me. Ik laat je de kracht in jezelf weer voelen.

Als klein kind reeds behept met haar gaven, wist ze al heel vroeg, dat ze anders was dan anderen. Ze deed als kind hierom ook al voorspellende uitspraken. De een was een mooi bericht, de ander minder fijn.

Zoals het echte leven ook is, geeft Heleen aan. Het hoort bij het leven. Het zou zoveel fijner zijn, als dit ons als kind wordt meegegeven. Zouden de mindere tijden een stuk minder pijn en verdriet geven. Maar we zouden er ook niet in blijven hangen.

Geboren worden met aangeboren gaven, voel je al op hele jonge leeftijd. Als je ouders hebt die hier zich bewust van zijn, word je er op een fijne manier bij begeleid. Helaas zijn dit de uitzonderingen. De meeste mediums en paragnosten doorlopen eerst met zichzelf een pittige weg, volop onbegrip en tegenslagen.

Wat Heleen ook aangeeft, in de kern doorlopen we eigenlijk allemaal hetzelfde proces. De zoektocht naar de liefde, die een kracht is, een bron, waar we uit kunnen putten. Die we vaak eerst bij anderen gaan zoeken.

Om vervolgens bij onszelf uit te komen, dat we de bron altijd al hebben, maar niet wisten. En daar zijn wij dan voor, geeft paragnoste Heleen op Top Paragnosten de website aan. Jou laten inzien, dat waar je nu staat, voor jou het wakker worden is.

De bellers zijn lovend over paragnost Heleen. Dank je wel voor al je woorden, die echt wel je wakker maken. Al mogen jullie niets zeggen over gezondheid. Door je woorden die zoveel kracht geven, voel je dat je gezondheid er ook op vooruit gaat.

Je hebt altijd gelijk paragnost Heleen in je voorspellingen!