Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnost Astrid (2), nummerloge

Paragnost Astrid (2), nummerlogeParagnost Astrid (2), nummerloge. Haar introductie op haar eigen pagina op de spirituele website is kort, logisch. Ze heeft ook niet zo heel veel introductie over zichzelf nodig. Ze is gewoon steengoed, als paragnost en nummerloge. Je vindt Astrid (2) onder boxnummer 18.

Ze is reeds een bekend gezicht bij Paragnost Eddie, paragnost Astrid (2). Waar staat de 2 voor? Dan was er al eerder een Astrid op deze website werkzaam en als er dan nog een spirituele kanjer bijkomt, krijgt deze een 2 bij de naam.

Een nummerloge is paragnost Astrid (2) in hart en nieren en daar kan zij heel veel mee. Aan de hand van je geboortedatum gaat zij met nummers aan de slag. Daar haalt zij werkelijk alles uit. Je heden, je verleden, maar ze doet er ook toekomstvoorspellingen mee.

Dat diegene die haar consulteren daar laaiend enthousiast over zijn, blijkt uit haar reviews, waar we straks op terug komen. Wat doe een nummerloge en wat is numerologie? Het is de filosofie en de wetenschap van de getallen.

Wij, de moderne mens weten niet beter dan dat we met getallen werken. Het geeft de tijd aan, de dag en jaar van je geboorte, we rekenen er mee, ons salaris bestaat uit nummers. Ons huis heeft een nummer.

Voor ons de normaalste zaak van de wereld. Maar ooit zijn getallen uitgevonden, door de mens en die heeft daar destijds ook iets mee gedaan. Numerologie. Het is een vorm van waarzeggerij, die zich bezighoudt enerzijds met esoterische symbolische aspecten van getallen. Met daarbij een interpretatie van de getallensymboliek.

Een nummerloog zoekt naar de samenhang der dingen door getallen te versleutelen, te coderen en daar een boodschap uit te halen. Numerologie is gebaseerd op het idee van Pythagoras, die zegt, alles kan numeriek worden uitgedrukt.

Zo zie je dat cijfers, nummers, getallen veel meer kunnen dan dat wij weet van hebben en paragnost Astrid (2), is hier volledig in thuis. Ze maakt er bij gebruik van diverse spirituele gaven, zijnde helderziende, helderwetende en heldervoelende.

Vaak maakt een nummerloog ook gebruik van kaarten. Dat klopt ook, paragnost Astrid legt ook de Lenormand kaarten en de Titania’s, dat zijn gelukskaarten. Deze kaarten zijn reeds eeuwenoud. De oorsprong van kaarten leggen komt uit Egypte.

Deze kaarten, de Titania’s zijn een moderne interpretatie van een eeuwenoud voorspellingsritueel. Paragnost Astrid (2) is een zeer geoefend kaartlegster in deze gelukskaarten en kan er ook een toekomstvoorspelling doen.

Haar reviews laten zien, dat haar bellers vol met lof zitten over haar gaven en kunde. Ze is bizar goed, haar voorspellingen blijven uitkomen. Ze geeft je rust mee. Ze voelt de zaken zeer goed aan. Ze zit er echt nooit naast.

Je vertelt zoveel aan de hand van je geboortedatum en dat je er zoveel uit kunt halen. Het zijn altijd hele bijzondere gesprekken en zo knap dat je er ook voorspellingen mee kunt doen. Ik kom zeker bij je terug om te vertellen wanneer het uitkomt.