Paragnost Eddie & Consulenten

Oude karmische geloften loslaten

Oude karmische geloften loslatenIn het vorige blok kon je lezen welke soorten van karmische geloften je in een of meerdere vorige levens hebt afgelegd.

Je hebt voor jezelf een duidelijke idee waar je mogelijks een gelofte hebt afgelegd, een gelofte dat je niet verder brengt op alle vlakken van je leven.
Je kan dit ook eerst voor jezelf uitzoeken en ermee aan de slag gaan, voel je je toch enigszins onzeker dan kan je altijd ook een goede regressietherapeut raadplegen die je op een veilige manier naar één of ander leven terugbrengt en met jou die geloftes kan opheffen, zodat jouw leven een nieuwe wending kan nemen, op het vlak ( of die vlakken) waar het al veel te lang op vast is gelopen.

Bereid je rustig voor in eerste instantie.
Schrijf een voor jou passende affirmatie uit op een blad, waarin je gelooft en vertrouwt. Maak er jouw affirmatie van.
Een voorbeeld kan je een zetje geven, waar je de hulp van AE MICHAEL kan vragen:

Dit is een voorbeeld, maak er je eigen persoonlijke affirmatie van, je kan het nog meer specifiëren…
Let op de kracht van de intentie dat je neerzet, let op het gebruik van de woorden envermijd de woorden als ” niet, nooit”.
Zet de positieve intentie neer dat je alle oude geloften ( of een bepaalde gelofte) loslaat die je in dit leven niet langer dient. Wees hier ook specifiek in als je diep voelt dat het gaat om een oude gelofte.

Stel je voor dat je naar een plek gaat die voor het afleggen van de gelofte (n) belangrijk is.
Neem de tijd om naar die plek te gaan…en neem die plek met al je zintuigen waar.

Misschien ken je die plek, misschien niet….laat het gebeuren, Het is niet toevallig dat je naar die plek gaat.

Stel je voor dat er zich twee Engelen naast jou komen voegen om je beschermen en spreek dan de volgende affirmatie bewust en langzaam uit :

” Lieve AE Michaël, ik vraag u alle oude karmische geloften en eden van vorige levens, hoe lang geleden ik voor de eerste keer een gelofte of eed heb afgelegd, op te heffen. Alle vloeken en vervloekingen die uitgeroepen werden op te heffen, alle verplichtingen die ik op me heb genomen en die me blokkeren in dit leven ( in het krijgen van een liefdevolle relatie, in financiële overvloed te mogen leven….) voor mijn allerhoogste welzijn en het groter geheel dient van me weg te halen. Dank u wel AE Michaël . Zo zij het. Amen. ”

Blijf rustig en ontspannen na het uitspreken van de affirmatie; het is heel goed mogelijk dat je een warme aanwezigheid voelt, dat er iets in je energie verandert, dat je een gevoel van bevrijding ervaart, beelden ziet…aangezien dat veel mensen in deze tijd hun helderziende vermogens beginnen ontwikkelen of er bewuster mee omgaan, is dit heel goed mogelijk.
Denk eraan AE Michaël, de aanwezige Engelen die je hebben beschermd en alle andere aanwezige Lichtmeesters te bedanken voor de hulp jou te bevrijden van lang geleden karmische oude beloften, eden, verplichtingen, vloeken en verwensingen.
Drink hierna voldoende water ( liefst elke dag zeker tot 2 liter)
Misschien vind je het fijn om je ervaringen neer te schrijven in je spiritueel dagboek…volg hierin jouw intuïtie.
Het is goed mogelijk dat je je wat lichtjes voelt in je hoofd, geen paniek – een paar keer goed in- en uitademen, je hele lichaam flink rekken en strekken, zachtjes je lichaam schudden, zodat je energie weer lekker kan stromen, of even (niet te wild) stampen met je voeten ( aarden) en voor diegenen die hier een gevoel van vermoeidheid bij voelen: lekker even dutten…

Een vreugdevolle hartengroet
Medium Mieke
www.miekecoigne.com