Paragnost Eddie en Consulenten

Opgestegen Meester PALLAS ATHENE

Opgestegen Meester PALLAS ATHENEPallas Athene is de Griekse godin van wijsheid. Pallas wordt vaak gegeven aan Griekse godheden, en haar meer algemene naam is Athene. Zij is de godin van de krijgskunst en zij gebruikt wijsheid in plaats van wapens om een conflict te winnen.
Je kan een beroep doen op haar hulp bij een moeilijke situatie of conflict waar voornamelijk wijsheid wordt gevraagd.
Herken je bij jezelf dat je teveel gericht bent op het creëren en hercreëren van drama ’s vanuit je persoonlijke lagen? Deze energie houdt verband met het zich slachtoffer voelen waardoor je situaties blijft aantrekken waarin je die energie blijft herhalen. Bevrijd jezelf van het herhalen van drama-verhalen. Dit trekt jouw energie naar beneden en je komt er geen stap verder mee. Drama’s zijn in de meeste gevallen een creatie van de mind, die je keer op keer blijft herhalen, zodat ze ook jouw werkelijkheid worden. Dit zijn de aardse valkuilen die jouw spirituele aardse groei belemmeren. Focus op datgene wat bijdraagt voor jouw welzijn, zodat dit ook bijdraagt aan het welzijn van anderen. Laat los wat jou hierbij belemmert.

Herken je bij jezelf dat je het iedereen naar de zin wil maken? ( pleasen)

Heb je de neiging iemands keuze te willen beïnvloeden, ongeacht over welk levensthema het gaat?

Herken je bij jezelf dat je je meer richt op wat voor anderen belangrijk is, in plaats van je te focussen op jezelf?

Herken je dat je je gemakkelijk laat verleiden om te oordelen over anderen tot mee te gaan in roddels over anderen? Wat levert het jou uiteindelijk op?

Opgestegen Meester Pallas Athena verbindt logica en intuïtie, denken en gevoel, rechter- en linkerhersenhelft, vrouwelijk en mannelijk, Yin en Yang, wetenschap en kunst; ze helpt innerlijke beelden en gevoelens op een zodanige wijze uit te drukken, dat andere mensen het begrijpen.
De blokkades die de scheppende creativiteit in de weg staan worden opgelost. Je innerlijke rijkdom wordt geopend, zodat de volheid ook aan de buitenkant wordt herkend en ervan kunnen genieten!
De kracht van Pallas Athene heelt pijnlijke ervaringen uit de kindertijd, het innerlijk kind, zodat we haar kracht, spontaniteit, vreugde en creativiteit opnieuw kunnen ervaren. Daardoor kunnen we de wereld weer open en vol verbazing ervaren!

Een aantal vragen voor jezelf die je verder kunnen helpen
– Op welk gebied zou je graag creatief willen zijn?
– Wat wil je uitdrukken en op welke manier zou je dit heel graag willen neerzetten?
– Welke rijkdom, schoonheid ontvouwt zich in je leven en wat is reeds aanwezig in jouw leven?
– Tegenover wie en in welke situatie ( s) zou je eerlijk voor jouw gevoelens willen uitkomen?
– Hoe is je verbinding met je innerlijke kind, met het kinderlijk blije avontuurlijke ongedwongene spontane en verbazende deeltje in jezelf?
– Hoe kan je meer evenwicht scheppen tussen je ratio en je gevoel?
– Kan je je openen voor de volheid van het leven, wat het leven jou te bieden heeft en welke ervaringen je hierbij verder helpen groeien?

In dit proces kunnen Lichtwesen-essenties krachtig ondersteunend werken zodat de energie van binnenuit verandert.
‘ Laat niemand jouw licht dimmen, alleen maar omdat het in anderen hun ogen schijnt ‘.

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com