Paragnost Eddie en Consulenten

Opening Energieportaal 9 – 9

Opening Energieportaal 9 – 9Tijdens de opening van een energiepoort is de sluier tussen de kosmos en de aarde dunner wat betekent dat het gemakkelijker is dichter bij onszelf te komen, blokkades aan te pakken, en dat voelt niet altijd prettig, doch we kunnen er wel anders naar kijken en gaan instaan door er profijt uit te halen voor verdere groei en transformatie. De opening van een energieportaal brengt ons elke maand naar diepere lagen in onszelf en geeft ons de mogelijkheid dieper liggende trauma’s aan te pakken, op te schonen.
Deze energiepoort kan voornamelijk heel wat heftige emoties aan de oppervlakte brengen, zoals ik vandaag wel sterker opmerkte dat nogal wat ‘ boosheid ‘ geuit werd. Boosheid omdat de relatie maar niet goedkomt, boosheid omdat het geduld zolang op de proef wordt gesteld, boosheid op het verleden, boosheid omdat er zoveel oneerlijkheid en onrechtvaardigheid is, boosheid omdat sommigen niet te horen krijgen wat ze zo graag willen horen….er leeft heel wat strijdlust onder de mensheid, strijdlust hoeft zeker niet negatief te zijn, het zijn de wapens die ingezet worden in de strijdlust. Dapper strijden voor het goeie doel, voor gelijkwaardigheid, voor vrijheid, voor openheid….werkt positief door, strijden tegen….creëert net meer afgescheidenheid, meer dualiteit, nog meer strijd, waar het net meer en meer de bedoeling is aangeraakt te worden door het hart en via het hart te strijden voor….meer éénheid, gelijkwaardigheid, samen-werking.

Maak gebruik van de 9 -trilling die het einde van een moeilijke tijd kan betekenen én het begin van iets nieuws- afsluiten van het oude en openstaan voor het nieuwe is een keuze die je nu kan maken. De 9 – energie gaat over begrip- humaniteit- dienstbetoon- compassie – de 9 leert ons meer en meer vanuit ons hart-bewustzijn te leven, de hardheid om te buigen naar hart-elijkheid; zolang diepe boosheid nog zoveel ruimte inneemt, kunnen we maar moeilijk bij ons hart-bewustzijn komen.
Opening Energieportaal 9 – 9In de 9- energie krijgen we de kans om te ervaren en te leren over ‘ liefde ‘ en ‘ verbinden ‘ vanuit ons hart naar het hart van de ander. Liefde overstijgt de drang naar bezitten, de drang te controleren, te bezitten, te manipuleren en krijgt met deze energiepoort een nieuwe krachtige energetische injectie. Zo kan je het dus wel voelen…misschien merk je al voor een tijdje een warm zacht gevoel rond je hart, zeker tijdens de opening van de energiepoorten. Sommige cliënten herkennen en benoemen dit gevoel en merken meer en bewuster op dat het voornamelijk tijdens deze dagen intensiever ervaren wordt.

Een paar tips die je alvast kan meenemen om voor jezelf even stil bij te staan
– Voel waar de zware boosheid energie vastzit in je gedachten- je woorden- je lichaam- voel je ergens in je lichaam jouw boosheid vastzitten? Laat de sterke energie je boosheid ombuigen en kijk met mededogen, liefde naar ‘ boosheid ‘ : heeft je boosheid nog enige waarde of nut voor een liefdevol en harmonieus leven?
– Welke ballast draag je op dit moment nog met je mee en belemmert je uit te breken, uit te vliegen en te staan voor een leven in vreugde en overvloed? Gedachten aan tekort, te weinig, te moeilijk enz….Buig alle belastende gedachten om tot iets positief en maak ook weer gebruik van die krachtige energie -download! We zeggen nogal gemakkelijk: waar een deur dicht gaat, gaat een andere weer open: wat heb je nodig om die uitspraak ook écht te geloven en hierop te vertrouwen?
Opening Energieportaal 9 – 9– Neem rustig je tijd om je af te stemmen op de sterke energie en vraag ondersteuning van je geboorte-engel, Gidsen, Meesters, Engelen…of eenvoudig het hele leger aan Helpers: herinner je dat de grootste werkloosheid nog steeds onder het Engelenrijk heerst. Vraag oprecht, eerlijk en bewust om inzicht en begeleiding.
– Schrijf minstens 10 manieren waarom jij je dankbaar voelt
– Onderzoek voor jezelf wat bijdraagt tot een betere gezondheid ( voldoende zuiver water drinken , gezondheidsbevorderende voeding, voldoende bewegen , bewust ademen , het dragen van Nieuwe Tijds stenen , zachte muziek beluisteren of in stilte verblijven, fijne mensen om je heen zijn een onbetaalbare bron van vreugde ….)
– Glimlach naar elk obstakel die voor je ligt en pak het obstakel aan naar beste vermogen
– Focus bewust op je harts-energie en laat de energie van vrede, vriendelijkheid, éénheid, verbinding, hartelijkheid, warmte, gelijkwaardigheid ….in -stromen, los van alle vormen.
– Dank Spirit voor hun liefdevolle aanwezigheid en weet dat Spirit NOOIT oordeelt.

Warme hartengroet
Engelenmedium Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com