Paragnost Eddie en Consulenten

Ontwaken van het hart met Lady Nada

Ontwaken van het hart met Lady NadaVan Lady Nada wordt gezegd dat ze een andere incarnatie van Mary Magdalena is , maar zelfs als dit zo is, zijn de energieën iets anders.

Lady Nada is een machtige geestelijke priesteres van liefde die ooit in Atlantis leefde . Ze is het krachtige licht ons die helpt ons hartsbewustzijn te laten ontwaken voor de goddelijke liefde die we verdienen: de licht- houder wiens essentie het is het licht in ons hart uit te breiden; een waarachtig , reëel en kwetsbaar aspect van onze ziel te onthullen.

Ze brengt de mogelijkheid om de goddelijke liefde te ervaren, hetzij door een relatie, avontuur of ervaring.

Haar boodschap die ze aan ons doorgeeft is voor iedereen te bevatten, te voelen en te ervaren.

De grot van je hart opent zich voluit om goddelijke liefde te ervaren . Je hebt de mogelijkheid om alle pijn en verdriet van het verleden te overwinnen.

Dit is een geweldige tijd om te koesteren , om van jezelf te houden en anderen in je leven de ruimte te geven liefde met jou te delen en te koesteren, zodat je je geliefd voelt door anderen.

Als je liefde in hart voelt ontwaken, het pantser loslaat, vind je de kracht en de moed om in een staat van rust en vertrouwen aanwezig te Zijn.

Je wordt eraan herinnerd dat wanneer ware goddelijke liefde aanwezig is, geen obstakels meer te overwinnen zijn.

Het zal een heldere, pure, reële ervaring voor je zijn.

Je relaties worden op alle niveaus van je leven in harmonie gebracht.
Geef en ontvang GODDELIJKE liefde vanuit jezelf en allen die jou omringen.
Dit is een prachtige tijd om ons hart te healen en te openen voor de goddelijke liefde die iedereen in zich draagt. Tijd om ons te verbinden op harts-niveau en het groter geheel te zien.

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com