Paragnost Eddie en Consulenten

Numeroloog Tony deze week in de spotlight

Blog 2 misvattingen numerologieNumeroloog Tony deze week in de spotlight. Van de 90 spiritueel consulenten op de website van Paragnost Eddie, die allen hun eigen spiritueel specialisme hebben, is Numeroloog Tony er een van. Zoals uit zijn naam al blijkt. Tony is gespecialiseerd in nummers.

Hij heeft zich er dusdanig in verdiept, dat alles zijn oorsprong vindt in nummers en met name in onze geboorte getallen. Na vele omzwervingen, andere specialismen, als ademsessies, life coaching, seminars in het buitenland te hebben gegeven, massages, kwam Tony erachter dat zijn hart een sprongetje maakt, zijn ziel een missie heeft en dat is de spirituele numerologie.

Paragnost Eddie is blij dat deze kanjer voor zijn website, om online consulten te geven, gekozen heeft. Tony heeft heel veel in zijn mars. Toen hij eenmaal zijn zielmissie had ontdekt, is hij zich er volledig op gaan richten, op de spirituele numerologie.

Elk getal heeft een bepaalde energie, met een eigen trilling. Voor hem is het een tool waarmee zelfliefde begint. Tony herleidt dit alles uit jouw geboortecijfers. Als jij getraumatiseerd bent, met angsten rondloopt, gaat numeroloog Tony aan de slag met jouw geboortecijfers.

Hieruit kan hij opmaken, wat er in je verleden is gebeurd en jou aangeven waar het mis is gegaan. Waarom je zo angstig bent bijvoorbeeld. Of je er niet eens bewust van bent, dat angst je leidt. Maar na een consult met Tony dat wel weet.

Dit alles werkt zeer verhelderend en geeft zoveel inzichten, dat een consult met numeroloog Tony nooit weggegooid geld is. Hij maakt samen met zijn moeder “notion pictures video’s, die op Youtube worden gepubliceerd. Dit alles staat in het teken van getallen. Een kijkje waard.

Hoe kun jij nummers en getallen gebruiken, inzetten, die diepgeworteld in je DNA verankerd zijn. Dat onderzoekt numeroloog Tony voor jou, als je met hem op de spirituele website van paragnost Eddie contact opneemt.

Numeroloog Tony staat graag voor je klaar, voor meer bewustzijn, inzichten, je geboortegetallen onder de loep te nemen. Je te ondersteunen, wegwijs te maken met alle vragen waar je mee zit. Als we naar de referenties kijken, zien we dat cliënten er veel positieve energie van krijgen.

Dat ze blij zijn met zijn consulten. En hem regelmatig dan toch ook nog een keer consulteren, om verder te kunnen groeien in hun eigen persoonlijke bewustheid en spiritualiteit.

Nu is het zo dat we als mens allen spiritueel bij geboorte zijn. Als we te veel andere zaken en zonder liefde worden opgevoed, raken we ons spirituele gedeelte niet kwijt. Er komt een laag overheen, waarvan we denken dat het de waarheid is om naar te leven.

Lange tijd staan we dan ook zo in het leven, echter we missen iets. Het gaat ons op een gegeven moment voor de voeten lopen. Dan is een consult met numeroloog Tony helemaal op zijn plaats. Die helpt jou van heel veel overtuigingen af, waar je je hele leven al in gelooft en geen waarheid blijken te zijn.

We zeggen dan, ik ontwikkel mij spiritueel. Dat kopt ook wel, geeft Tony aan, maar eigenlijk zijn we op weg om onze eigen oorspronkelijke bron weer zichtbaar te maken. Tony kan jou daar heel goed bij helpen en ondersteunen.