Paragnost Eddie en Consulenten

Nieuwe Maan in Tweelingen 25 mei 2017

Nieuwe Maan in Tweelingen 25 mei 2017Nieuwe maan luidt een nieuwe periode in, nieuwe mogelijkheden, nieuwe uitdagingen! De maan en de zon staan dit keer in Tweelingen, met als element LUCHT en met MERCURIUS ( planeet van communicatie) dat nu in het teken Stier ( zin voor realiteit) staat. Het levensmotto van Tweelingen is het krachtige IK DENK.
De heerschappij van MERCURIUS kan Tweelingen nerveus maken en vatbaar voor geestelijke problemen en ziektes met voortdurende of trekkende bewegingen als epilepsie en de ziekte van Parkinson.

Tweelingen zijn nieuwsgierig, beweeglijk ( veranderlijk), overtuigend door de scherpzinnige Mercurius, de god die zich werkelijk overal kan ‘ uitkletsen ‘.

Tweelingen zijn heel communicatief, pienter, vlug van begrip en zijn eindeloos op zoek naar geestelijke, mentale uitdagingen. Door hun sprankelende persoonlijkheid en hun vlotte gezellig omgangsstijl, zijn ze geliefd in de omgeving en bovendien gaan ze door een vuur voor diegene van wie ze houden! Als Tweelingen zich iets in het hoofd haalt, iets gedaan wil krijgen van de ander, gegarandeerd dat ze hun doel bereiken, want ze zetten als geen ander al hun charmes in, en soms wel eens op een listige manier ( zeker als het hun eigenbelang ten goede komt). Zoals elk teken schaduwkanten heeft, is dit ook bij Tweelingen het geval. Tweelingen kletsen heel wat af, horen zichzelf ook graag praten, en kunnen soms vermoeiend overkomen. Maar ook dat is niet zonder gevolgen voor Tweelingen, want ze worden nerveus en prikkelbaar, chaotisch en voelen zich uiteindelijk gespannen.

Tweelingen is beweeglijk, veranderlijk en kan dus bijzonder snel van gedachten veranderen, hebben het moeilijk om met hun diepere emoties om te gaan, gedragen zich soms wispelturig en vrij oppervlakkig. Als er dan toch al eens een emotie wordt gevoeld, is dat niet voor lang. Als het moeilijk wordt, worden de gevoelens opzij geschoven en kan zich met gemak aanpassen. Familie, vrienden, kennissen zijn heel belangrijk voor Tweelingen.

Doordat hun fantasie wel eens op hol slaat en hun verhaal voor waarheid wordt genomen, kunnen ze ook best wel eens liegen doch ze hebben het talent zich gemakkelijk met bluf te redden uit een penibele situatie ( uitkletsen), omdat de verantwoordelijkheid dragen voor en de confrontatie met een leugen, een roddel nogal pijnlijk is. Het is niet onverstandig om alles wat Tweelingen zegt, met een korreltje zout te nemen en in alle openheid met Tweelingen, in vraag te stellen. Belangrijk voor Tweelingen is even stil te staan bij hun betoog, verhaal …of zijn betoog, verhaal, waarheid overeenstemt met wat er werkelijk is.

Aangezien elke Nieuwe maan nieuwe groeikansen geeft, kan Tweelingen ook aan dieperliggende trauma’s of issues werken, om verbinding te leren maken met de diepere lagen van hun emotioneel leven, hun gevoelens om vanuit daaruit ook zonder verborgen agenda. Tweelingen kunnen nu zichzelf laten zien in hun kwetsbaarheid, in hun werkelijke zijn, kunnen leren niet in eerste instantie te denken aan hun eigenbelang, maar wel leren de ander met een open hart tegemoet te komen.

Aangezien deze bijzondere tijd een tijd is om transparant te zijn in contacten, eerlijk, oprecht, is het belangrijk voor Tweelingen op een eerlijke manier vb zaken te doen, op een eerlijke manier te communiceren, de schaduwkanten om te buigen, te transformeren, te transmuteren en de beste versie van zichzelf tot bloei te brengen. Het belangrijkste thema voor deze Nieuwe maan staat voor verbindend eerlijk en open communiceren en groei, naar waarheid te onderzoeken of je relatie, contacten met anderen nog klopt, welke issues nog uitgeklaard dienen te worden, waar je nog niet jouw waarheid hebt gesproken. In welke situaties, in welke contacten laat jij je nog niet helemaal zien , in welke situaties hou je nog teveel ‘ vast ‘ aan het oude, hetgeen in werkelijkheid ‘ klaar is ‘, ‘ voorbij is’, aan wie en aan wat klamp jij je nog vast en zet jij jezelf op een afhankelijke manier vast waardoor je hartenwensen geblokkeerd blijven? Keer naar binnen, onderzoek hoe het werkelijk voor je is, voor je voelt, bundel je energie en dwaal niet langer af, laat je niet versnipperen door zovele gedachten en idealen die je getoond of voorgekauwd worden door de buitenwereld, maar maak je huiswerk. Niemand anders dan JIJ creëert jouw realiteit en jouw leven. Engelen zijn alomtegenwoordig, laten je op alle manieren voelen en ook zien wanneer je uit koers bent, wanneer je niet in jouw waarheid leeft met jezelf en je omgeving. Geef je over aan datgene wat je nu nog niet kan zien, plant nieuwe zaadjes met liefde en zorgzaamheid, haal weg waarvan jij diep in je hart weet dat dit niet jouw zaadjes waren ( gedachten, doelen, betrachtingen….) en bedank de Engelen, Gidsen, Meesters, Spirit voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Ze zijn onuitputtelijk!

Nieuwe Maan in Tweelingen 25 mei 2017Ambriël is de beschermengel van Tweelingen en kan je helpen om je valkuilen om te buigen. Ambriël helpt je geconcentreerd te blijven op jouw hartenwens en steunt je sprankelende, intelligente en gepassioneerde houding tegenover het leven, diegenen van wie je houdt, zonder over je grenzen te gaan! Ambriël wordt geholpen door Aartsengel Michaël die jou met zijn blauwe mantel beschermt tegen negativiteit en door Ariëls violetblauwe Lucht, de Levensadem, opdat je de juiste woorden en gedachten kan vinden en die op de juiste manier kan uiten, wanneer dit nodig is. Ook word je geholpen om je met meer gemak te focussen en te concentreren, omwille van jouw beweeglijke en veranderlijke gedachten, daden , zodat je je hartenwensen met gratie en voor het hoogste goed van jezelf en anderen die erbij betrokken zijn kan realiseren. Je wordt geholpen je sterke kanten te versterken en je schaduwkanten te overwinnen in Licht en Liefde.
Heb een mooie inspirerende Nieuwe Maan
Engelenmedium Mieke
www.miekecoigne.com