Paragnost Eddie & Consulenten

NIEUWE MAAN IN STIER 6 MEI 2016

NIEUWE MAAN IN STIER Begrip – Innerlijke zelf – Groei zijn de centrale thema ‘ s

Nieuwe Maant vraagt je om de inzichten die je ’s nachts krijgt, te stimuleren en te verwerken met actief droomwerk. Dat kan bestaan uit het zeggen van affirmaties, je dromen uitbeelden, een dagboek bijhouden, droommeditaties, en het leren van technieken om je dromen weer op te roepen. De nieuwe maan symboliseert de diepste bewegingen van je innerlijke zelf. De plannen die je tijdens deze fase hebt gemaakt hebben zijn heel krachtig.

Je kunt je wel of niet bewust zijn van de voornemens die je je hebt gesteld, dus schenk veel aandacht aan de boodschappen van je dromen die je tijdens deze cyclus van de maan ontvangt. Doelen worden duidelijk tijdens de opkomende maan, en je dromen zullen onthullen hoe ver ze zijn. Net zoals de maan groeit, zo komen ook je doelen dichterbij om te worden gerealiseerd. Zet er vaart achter.

Aartsengel Haniël wordt gesymboliseerd met dit symbool, evenals de Egyptische god Thoth

Een diepe meditatie of rust is vereist ( tijd voor re-flection, reflectie)

Laat je fantasie gaan, geef alle ruimte aan je innerlijke kind, speels

Nu is het het moment, om aan te trekken en te manifesteren wat je graag wilt ( re-newing, vernieuwing)

Probeer eens een nieuwe look, vernieuw eens een kamer in je huis, ontdek een nieuw facet in je spiritueel geloven, of experimenteer met een andere manier van belijden

De Nieuwe Maan staat in Stier ( aarde) en houdt liefst vast aan het vertrouwde, wat veilig voelt. De uitdaging voor de komende tijd is oude patronen, overtuigingen, aannames, oordelen los te laten en open te staan voor wat zich aanbiedt.

De energie verandert wat tot gevolg heeft dat je je bewuster wordt van wat goed voelt en wat niet.

Alles staat in het teken van verandering, vernieuwing, reflectie…als dit het leven is, dan zijn dit de nieuwe spelregels met het vertrouwen dat je meer ruimte mag geven aan je intuïtie.

Face je angsten, ga erdoorheen en weet dat jij de co-creator brengt van je leven

Waar ben je nog bang voor, waar voel je je nog vastzitten en vasthouden vanuit ‘ gewoonte ‘ of omdat je denkt dat iets moet?

Maak je het jezelf onnodig moeilijk en wat levert het je op?

Alleen jij kan hierin op elk vlak van je leven nu keuzes maken vanuit je hart.

Ruim op, letterlijk en figuurlijk:

– alle gedachten die je beperken om te zijn wie je wilt zijn, wie je bent.

– alle gevoelens die je vastzetten om gelukkig te zijn.

– onderzoek of relaties, vriendschappen nog gebaseerd zijn op ware verbinding.

– Onderzoek je leefgewoonten: dragen deze bij om je gezond, vitaal, energiek te voelen?

– Sta stil bij het werk dat je doet: geeft dit je een gevoel van vervulling, mogelijkheden om jezelf te realiseren?

– Kijk waar je jezelf nog tekort in doet en pak het heft in eigen handen, want niemand anders zal dit voor jou kunnen doen.

Wellicht voel je ( onder invloed van de Zon en Mercurius) dat je behoefte hebt om over gevoelens te praten, dat je je wil verbinden met de ander. Je wilt het leven meer op een lichthartige en luchthartige manier beleven, meer balans tussen werken en genieten.

Stier houdt er niet van risico’s te nemen vanuit de behoefte naar veiligheid, maar met Venus in stier wil hij zich ook verbonden en gekoesterd voelen.

Saturnus ( vision en structuur) , Mercurius ( communicatie), Mars ( actie), Jupiter ( fantasie) en Pluto ( macht) staan nog steeds retrograde.

Doordat de zon en de maan het dichtst bij Mercurius staan kan je de dualiteit voelen in hetgeen je voelt en hetgeen je wilt.

Communicatie kan moeizaam verlopen: misverstanden- internetproblemen,schriftelijke berichtgevingen die niet grondig gelezen worden en tot misverstanden kunnen leiden ….Belangrijk in communicatie is volledig in aandacht aanwezig zijn, te luisteren in plaats van te snel te reageren.

Tijd nemen om oude gekwetste delen te healen en dit kan je op heel veel manieren….tekenen, schilderen, zingen, schrijven….herstel de verbinding met je innerlijke kind. Geef terug kleur aan en in je leven. Kleur laat leven!

Heel veel liefs

Medium Mieke

+www.miekecoigne.com