Paragnost Eddie & Consulenten

Nieuwe maan in Ram!

Nieuwe maan in Ram!Zalig gevoel! Het wordt warmer, het blijft ook langer ‘ licht ‘ , kijk eens naar onze prachtige natuur…alles ont-luikt langzaam en het is tegelijk ook nog heel broos, ook de vernieuwing in onszelf, de ballast die we niet langer met ons meetorsen, we voelen ons lichter geworden….het is een bijzonder magische periode én toch dienen we enige ingetogenheid te bewaren, niet vanuit twijfel of angst, doch vanuit een dieper, nog dieper invoelen op hetgeen goed voelt en wat er werkelijk realiseerbaar is. Te vroeg juichen, te vroeg gillen verstoort innerlijke harmonie, rustig, ingetogen, met enige nederigheid brengt ons meer en dichter in onze eigen aarding.

Morgen staan zowel de Maan als de Zon in Ram: vuur, passie, hartstocht. De Nieuwe maan gebiedt ons ook naar binnen te keren, over te gaan tot zelf-introspectie en zelf-reflectie, terwijl Ram het teken is dat ons net in actie brengt….velen onder ons weten exact wat ze willen, anderen zijn nog aan het broeden op hun plannen en het uitwerken van hun plannen, overhaast niets, alles komt zoals het komt, vertrouw op de perfecte kosmische timing en vergelijk jezelf niet met anderen, het is geen wedstrijd, bekijk alles rustig en contemplatief van bovenaf en weet dat alles voor iedereen op de perfecte manier geleid wordt. Neem de tijd om je vision bord te maken, geniet er ook van, speel met je creatieve gedachten, laat druk en stress geen roet in het genieten van je weg ernaartoe gooien, blijf dicht bij jezelf in de dingen die je wil doen, het maakt niet uit voor wie dan ook wat jij wil doen, als jij je er volledig blij en gelukkig bij voelt, als jij voelt dat je hart een slagje overslaat van plezier, als je niet bezig bent met wat anderen ervan zullen vinden, als je niet bezig bent om van buitenaf bevestiging te krijgen dat je fantastisch bent, dan pas ben je echt vrij….en uiteraard is het wel fijn om geapprecieerd te worden, dat voedt ook ons hart, doch als je iets doet om nog steeds gezien te worden en je voelt je niet afgestemd op wat je doet, en zal je er op korte termijn de resultaten van zien. Liever nog rustig jouw tijd nemen en je plannen rustig uitwerken, herbekijken dan snel snel iets voor mekaar krijgen omwille van het geld of prestige. Waar je hartsenergie de belangrijkste input is, volgt een vreugdevolle en bevredigende output.

 

Je kan dus zeker deze periode gebruik maken om verder te reflecteren en je actieplan(nen) bij te sturen, zoals ik vaak meegeef aan cliënten die graag een eigen zaak willen starten en zich meteen willen profileren : werk SMART. Nogal wat cliënten hebben hier wat weerstand tegenover, omdat het zoveel werk is, omdat ze hier niet zoveel tijd in willen investeren, doch met wijsheid iets nieuws starten vraagt toch ook met de twee voeten op de grond blijven, ook al willen sommigen een spirituele praktijk opzetten. Het hoofd zit dan wel vol goeie plannen en ideetjes, doch van het neerzetten van een succesvolle onderneming komt weinig in huis, net omdat een belangrijke stap niet werd gezet nl een duidelijk vooropgezet, realistisch plan…rekening houdend met de innerlijke saboteurs die ook meespelen- velen beginnen vol goeie moed en onderweg wordt afgehaakt omdat het niet snel genoeg gaat, omdat de idee van snel geld binnen halen evenmin de juiste instelling is ( creëren vanuit schaarste of angstgedachte trekt net schaarste aan). In NLP vind je een uitstekend werkmodel om zelf ( of met begeleiding van een NLP instructor) aan de slag te gaan, en dit model is echt heel duidelijk en voor iedereen begrijpelijk én in zowat alle situaties toepasbaar: het T.O.T.E.model.
Forceren en blijven doorduwen heeft dus geen zin, het is verspilling van energie.
Door de stand van de Maan vlakbij Venus ( die nog steeds tot half april retrograde loopt) kan je wellicht liefdevol en vredevol zijn en daardoor ook wat over je heen laten lopen. Wees hier waakzaam zodat je niet gaat zweven! Blijf stevig in jouw basis, in jouw aarding staan, doe dagelijks datgene waarvan jij meer contact met je fysieke lichaam ervaart, doe eventueel ook stemwerk, want ook de stem is een middel om in basis te centeren, aarden kan je op veel manieren, van dansen tot stappen en alles waar jij verbinding en contact voelt met je lichaam. Draag zorg voor jouw tempel, jouw huis, want je hebt er slechts één die jij liefst zolang als mogelijk is, mag bewonen.
Daarover gaat ook jouw dagelijkse spirituele- aardse leven: verbinding met het aardse om een zo zuiver mogelijke verbinding met je spirituele zintuigen te kunnen maken.

Nieuwe maan in Ram!Luister in stilte naar je ingevingen, naar je Ziel die jou verder op jouw unieke prachtige weg leidt, de weg jij nu in alle vrijheid mag bewandelen, afgestemd en afgelijnd met jouw Zielsblauwdruk.
Bekommer je niet langer over wat anderen over jouw levensweg te vertellen hebben, want dat is onmogelijk, het zijn oordelen gebaseerd op veronderstellingen, aannames en gedachten die niets met jou te maken hebben. Als jij zo ver bent, trouw te zijn aan jouw weg, aan waar jouw hart een slagje door overslaat, waar jij je gepassioneerd door voelt, wat het ook mag zijn, dan ben jij echt een gelukkig en vrij mens, van binnenuit. Maak van je leven jouw grootste avontuur, het is een levenslange reis dat eindigt met de laatste adem. Mocht je nu eens even op een wolk kunnen vertoeven, en je kijkt vanop die wolk naar jezelf….je ziet wat je doet met jezelf, je ziet waarmee je je bezig houdt, je ziet hoeveel zorgen je je maakt ( om dingen die te maken hebben met anderen, omdat niet iedereen je leuk vindt, je niet knap vindt, je zelfs niet aardig vindt) je ziet wat je allemaal in je lichaam naar binnen gooit ( in jouw tempel, in jouw huis…terwijl je elke dag je huis poetst, twee keer daags stofzuigt, elke dag meerdere keren de vaat doet …..) welke raad/ welk advies zou jij dan aan jezelf geven?

Eindelijk….je wordt je eigen beste adviseur! Je wordt je eigen grootste Meester, eindelijk…en dan kom je nu maar van die wolk terug op aarde en doe je stap voor stap de dingen waarvan jij nu weet: ‘ YES’ daar ga ik nu voor….en stop je met je zorgen te maken over de ervaring dat niet iedereen je leuk moet vinden, je aardig moet vinden, je knap moet vinden…want jij: jij bent gewoon de beste, liefste, aardigste versie van jezelf , incluis je knor-pot-momenten, incluis je vergissingen die je nog steeds zal maken, incluis alles wat je tot een écht waarachtig mens maakt.

Welkom in mijn hart, of je het hier nu mee eens bent of niet, voel je welkom in jouw hart en maak elke dag de verbinding met jezelf én dan pas is de verbinding er ééntje waar iedereen op aarde zal openbloeien.

Heb een fijne Nieuwe Maan lieve lezers
Engelenmedium Mieke
www.miekecoigne.com