Paragnost Eddie en Consulenten

NIEUWE MAAN IN BOOGSCHUTTER

NIEUWE MAAN IN BOOGSCHUTTER Het is weer zover….Nieuwe Maan herinnert ons eraan dat we onze dromen, doelen, verlangens heel helder voor ogen moeten hebben door ze vooreerst uit te schrijven, uit te tekenen of op een manier welke jij prettig vindt. Het allerbelangrijkste in jouw manifestatieproces is dat je je dromen, doelen en verlangens vanuit je hart laat komen én dat ze heel diep vanbinnen aanvoelen alsof ze werkelijkheid zijn geworden. Als je heel mentaal in het leven staat, kan dit wel eens het realiseren van je wensen en doelen saboteren…aantrekken en afstoten werkt nooit.
Dit is dus van heel groot belang: afgelijnd en afgestemd op je hart en je Ziel én vertrouwen dat je ontvangt wat goed is voor jouw allerhoogste welzijn.
Zet je doelen in positieve en bekrachtigende woorden neer…positief geformuleerd- vb ik wil niet langer in de werkloosheid zitten herformuleer je in een positieve affirmatie vb ik heb een fantastische job als verkoopmedewerk(s)ter in mijn nabije woonplek, ik verdien X per maand zodat ik met gemak mijn aardse rekeningen kan betalen en ik ga minstens 1 keer per jaar op vakantie. Ik geniet van mijn leven en vertrouw in het Universum die het allerbeste met me voorheeft. Ik ben dankbaar voor alle zegeningen ‘. Maak je wensen en dromen concreet en kom je een saboterende gedachte of overtuiging tegen, onderzoek die gedachte en buig die gedachte onmiddellijk om. Alles wat je denkt en waarvan je overtuigd bent, schiet onmiddellijk het universum in en wordt als het ware onmiddellijk bekrachtigd.
Wanneer je echt heel helder voor ogen hebt wat je wilt, is het veel gemakkelijker om het met de samenwerkende hulp van het universum te laten gebeuren. In feite doe je bij het doen van wensen is dat het helder krijgen van hetgeen je wenst.
Stem je af op je hogere zelf, je gidsen, je aartsengelen als je het gevoel hebt dat zij je kunnen ondersteunen. Schenk aandacht aan binnenkomende gedachten, ideeën, boodschappen…dit zijn vaak richtingwijzers die je verder leiden.
Een paar tips om met je manifestatie aan de slag te gaan ( je kan ook bij wijze van creativiteit ook jouw visionboard maken, heel leuk om te doen als je er de tijd voor neemt, dit voelt nog intenser omdat je ook alle zintuigen gebruikt bij het maken van je visionboard):
– Geloof en vertrouw erop dat jij het verdient je wensen en verlangens te realiseren en als je bij elke wens of verlangen merkt dat er een saboterende gedachte aan de oppervlakte komt, zie jezelf als een goddelijk stralend wezen, wiens geboorterecht het is fijne vriendschappen te hebben, een mooi inkomen ( want ook dat is energie! ) ….
– Wens je alles zelf toe waarnaar je verlangt ook al kan in het de dimensie van de ‘ tijd ‘ geduld vragen voordat je wensen zich manifesteren in de fysieke werkelijkheid
Niet doen:
– Wensen dat een man of vrouw van zijn of haar partner scheidt om bij jou te kunnen zijn: nooit doen! ( vrije wil respecteren)
– Wensen dat iemand wordt zoals jij graag zou willen: je partner willen veranderen in het beeld dat jij graag wil dat hij of zij zou worden is niet gebaseerd op liefde. Misschien is het wel een teken dat jij de moed mag opbrengen eerlijk te kijken of die partner wél de partner is bij wie je het fijn vindt te vertoeven. Als je voortdurend loopt te mopperen op hoe je partner in werkelijkheid is…kritiek geeft op zijn manier van praten, eten, klederdracht, dan zal je voor de komende tijd zeker geconfronteerd worden met jezelf. Daar zorgt Saturnus voor.
Nieuwe Maan in Boogschutter is een perfecte tijd om nieuwe dingen te ondernemen. Kenmerkend voor de Boogschutter ( vuur-teken) zijn de gedrevenheid, passie, leergierigheid, ondernemingsgezind, filosofisch ingesteld, en zeker avontuurlijk, interesses in andere culturen en uiteraard zijn ze ook heel graag onderweg, heel reislustig. Van mijn vier kinderen zijn er drie onder het zonneteken van Boogschutter geboren en ik kan deze kenmerken volledig beamen. Uiteraard zijn er ook nog de Ascendant die een heel ander accent leggen op hun persoonlijke ontwikkeling. Een zonneteken zegt wel iets, maar geeft niet het hele plaatje weer.
Plezier hebben en risico’s nemen vallen onder de opdracht van nieuwemaan in Boogschutter. De energie van Boogschutter laat ons nadenken waar we verandering in willen brengen, plannen maken voor de toekomst ( op vakantie gaan, een nieuwe studie beginnen, solliciteren voor een andere baan, een eigen onderneming starten, verhuizen enz….) Velen zoeken naar de diepere zin van hun leven en willen uit-breken.
Uranus creëert verandering en vernieuwing…herken je dat je je geïnspireerd voelt waardoor je enthousiast door wordt, je ziet en weet plotseling helder wat je wilt op professioneel vlak, of je ziet helder waar deze vriendschap of relatie naartoe groeit ook al wordt je geduld nog even op de proef gesteld…Kortom: de behoefte aan uitbreken en de eigen weg te volgen kan heel sterk aan de oppervlakte komen en dit kan ook tijdelijk een gevoel van innerlijke onrust geven. Dit hoor ik sinds een paar dagen van enkele klanten…je leven kan dus als het ware een hele ommezwaai maken. Ik heb ook al aangegeven in mijn consulten dat Mercurius, die alles te maken heeft met communicatie handel, verkeer, zowel menselijke communicatie als communicatiemiddelen ,retrograde loopt ( 3 december -23 december) de energie van Mercurius verloopt meer naar binnen gericht tijdens een retrograde en dit is ook wat ik in menig consult aangeef, het is niet anders. Diegenen die geboren zijn tijdens een retrograde Mercurius zijn meestal meer naar binnen gericht, meer gericht op eigen innerlijke drijfveren en vaak hebben ze te kampen met het gevoel niet begrepen te worden. Je kan altijd via o.a.www.astro.com ( een overwegend gratis astrologische site) nakijken hoe jouw geboortechart eruit ziet. Astrologie geeft altijd diepere inzichten in jezelf en het groter plaatje waarom dingen verlopen zoals ze verlopen. Klanten die dit toch even onderzoeken, vertellen me vaak achteraf dat ze hierdoor wel rustiger worden, er is meer inzicht en er worden verbanden gelegd die je niet via een gewone reading kan meegeven. Ik ben zelf geen astrologe en pretendeer dus nergens wat ik niet ben, daarentegen volg ik elke week alle komende tendenzen bij Kaypacha die ons toch op een verstaanbare wijze alle informatie aanreikt die ons meer inzichten geeft ( je kan die ook opvolgen via het Pele Rapport) alles wordt bovendien elke week tip top vertaald en ondertiteld door Bob Kukler en zijn collega, Irma. Wat mij betreft, het loont echt de moeite om elke week een half uurtje de tijd te nemen.
Er zijn dus allerlei onderbrekingen, hindernissen, storingen gaande sinds begin december, miscommunicaties tot en met blokkades en hindernissen in het verkeer, en pc ’s en laptop die het begaven. En dit door de achteruitlopende Mercurius! Het is ook nog een uitstekende tijd om alles wat we nog niet verwerkt hebben of achter ons hebben gelaten nu af te ronden…ik vind het ook vrij opvallend dat vaak mensen uit het verleden terug uit het niets opduiken. Ik had deze week een klant, na 11 jaar komt een ex- geliefde terug op diens pad. Om die reden blijf ik bij mijn overtuiging dat wij, als medium nooit de woorden moeten uitspreken ‘ die komt nooit meer terug ‘. Dat is een menselijke overtuiging en gedachte die ook mijn buurvrouw zou vertellen. In spirit zouden we dienen te weten dat dit niet zomaar te stellen is, of zelfs af te leiden uit een zuivere reading. Dergelijke uitspraken zouden pretenderen dat wij het allemaal van A tot Z perfect weten….het Universum of Spirit werkt niet op deze manier.

Saturnus is de planeet van de leerlessen, uitdagingen en duwt ons verder om uit alle gecreëerde beperkingen te stappen die we meegekregen hebben via onze ouders, de buitenwereld die gebaseerd is op regels en wetten. Saturnus dwingt ons eigenlijk te kijken waar we nog niet ons volledige Zijn leven, waarom we bang zijn, waarom we onszelf vastzetten. We kunnen blijven weglopen, maar dit geeft nog meer het gevoel van vastzetten, frustratie en wanhoop. Het verlangen naar erkenning kunnen we niet langer verhalen bij de ander, maar wel in onszelf.
Je kan misschien het gevoel hebben dat je nog geen zicht heb op je plannen of initiatieven succesvol zijn…het is goed om te onderzoeken welke factoren er mogelijks nog voor hindernissen zorgen of waardoor het moeizamer verloopt- je hebt de zorg van een zieke ouder op je schouders genomen en dit met alle liefde, je hebt nog kleine handenbindertjes voor wie er je helemaal wilt zijn, je eigen batterijtjes zijn aan opladen toe, je hebt tijd nodig om te herstellen van een burn-out, je hebt nog niet de middelen om je onderneming te starten, ook de eigen beren die je op de weg zet kunnen een hindernis vormen….je wil zoveel, maar er zijn nog dingen die aandacht van je vragen. Kijk naar jouw situatie en niet naar hoe anderen dit voor mekaar krijgen, ik kan me voorstellen dat iemand die alleen leeft en een eigen zaakje heeft opgestart een heel ander leven heeft dan iemand die een onderneming heeft en nog de zorg voor een gezin draagt . Dit is ook durven kijken naar jouw eigen realiteit en wat haalbaar en realistisch is. Laat je dus absoluut niet ontmoedigen dat een collega, een vriend/ vriendin met alles kan uitpakken en jij niet. Kijk nuchter met de twee voeten op de grond hoe jouw persoonlijke situatie is: misschien mag je leren meer te delegeren, taken uit handen te geven en vertrouwen te hebben dat de hulp die je mag ontvangen net datgene is wat jou verder helpt? Het leven is geen wedstrijdje in wie er vlugger zijn doelen kan realiseren….geniet van de zorg die je opneemt voor je ouder, want ook dat kan een heel heilzaam doel zijn voor beiden, geniet van de zorg voor jouw kinderen, want zij zijn de wegbereiders van de Nieuwe Tijd….alles heeft Zin! Het is maar hoe je er zelf tegenover staat, hoe je er zelf over denkt en voelt. En dit vraagt nu om heel dicht bij jezelf te blijven , je hart te volgen en niet de schreeuw van ‘ word succesvol ‘ te laten overheersen.
Saturnus loopt nog even tot 20 december in het teken Boogschutter en gaat vanaf dan naar Steenbok ( aarde) en dat dit heel wat verandering zal brengen wordt wel duidelijk omdat het ook een einde maakt aan karmische relaties. Dit is voor sommigen nu reeds voelbaar….Ook situaties waar je klaar mee bent, kennen een einde…tenminste, als jij het toelaat en het niet langer in stand houdt.
Steenbok staat voor aarde! Werk, zorg, gezin en familie staan centraal en luidt dus een nieuwe fase in.
Relaties vanuit een diepe zielsverbinding vragen nu ook om duidelijkheid: aandacht voor de belangrijkste componenten in zielsverbindingen zijn gelijkwaardigheid en eerlijke transparante communicatie—dat hier nog wat remmingen en hindernissen zijn, is ook heel duidelijk. Het trekken en sleuren omwille van een zielsverwantschap, het gevoel van dit is mijn tweelingziel, dus dit ‘ moet ‘ en kan niet anders dan goed zijn, zijn de grootste valkuilen. Ook in die relaties wordt getoond waar de verbinding met zichzelf nog niet stroomt…het streven en verlangen naar een tweelingziel neemt soms zo sterk de overhand alsof andere allianties minder waard zouden zijn. Ik heb een heel andere kijk gekregen op het vlak van kijken naar relaties , mede dank zijn het compacte boekje van Mona Lisa M ‘ Tweelingzielen en andere allianties ‘ : eerder nuchter en beseffend dat relaties van dit kaliber wel eventjes anders werken. Blijf trouw aan jouw inzichten uiteraard, want ik geloof wel dat er zoveel waarheden zijn, zoveel deelse waarheden, dat het me niet meer gaat om wie de waarheid vertelt, want liefde en relaties heeft alles met onszelf te maken. Dus of het nou een zielsverwantje is, een zielsmaatje, een tweelingziel, -straal, -vlam en andere allianties. Liefde IS de allerhoogste expressie van je allerhoogste Zijn.
Geniet van deze prachtige Nieuwe Maan lieve lezers en vertrouw op de weg die jij aflegt, de juiste weg is voor jou en als je toch voelt dat die weg je niet langer dient….blijf in beweging! En zo af en toe een diepzielduikje in rust nemen.

Heel veel liefs
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com