Paragnost Eddie en Consulenten

Nieuwe Maan

Nieuwe MaanNieuwe Maan in Waterman en zonsverduistering 15 Februari 2018 in Waterman en zonsverduistering 15 Februari 2018

Morgen staan de Nieuwe Maan en de zon in Waterman en concreet betekent Nieuwe Maan tijd voor nieuwe mogelijkheden op elk levensvlak. We krijgen een gedeeltelijke zonsverduistering en concreet kan dit resulteren in een iet of wat teneergeslagen gevoel, alsof dat je innerlijke zon wat overschaduwd wordt. Waterman of Aquarius kenmerkt zich door een wat afstandelijke houding, wat rebels en tegendraads, heel veel behoefte aan vrijheid en vrij zijn en eigen ding doen zonder verantwoording af te leggen anderzijds is Waterman vernieuwend idealistisch en gelijkwaardigheid in contacten en relaties is belangrijk. In vorige blogs heb ik vermeld dat relaties onderhevig zijn aan veranderingen, ook wat de vorm betreft…liefdesrelaties worden vriendschappelijk en kennen een transformatie van liefdespaar naar goeie vrienden en laten elkaar de ruimte om een nieuwe partner te verwelkomen. Anderen die nog niet klaar zijn om de verandering ten goeie te doorleven zijn vaker nog in een strijd betrokken met en onder elkaar en zeker als er reeds sprake is van een nieuwe partner.

Dit boezemt op dit moment heel wat angsten in bij mensen die zich van die veranderingen niet bewust zijn en toch nog proberen de relatie in een keurslijf vast te zetten. Liefde dat nog gebaseerd is op afdwingen en vastleggen is geen liefde maar is gebaseerd op controle en bezitsdrang. Sommigen horen dit niet graag en worden boos als ik iets dieper en verder kijk op een verbinding…en als enige advies kan meegeven het machtsspel los te laten en de tijd te nemen om eerlijk naar een relatie te kijken.

De Nieuwe Maan van morgen 15 /02 kan heel wat emoties losmaken, laat het er gewoon zijn, geef het maar ruimte, alles wat nu nog verder opgeschoond en opgeruimd mag worden komt nog even aan de oppervlakte, gebruik die energie om oude ballast los te laten.

Misschien keer je even terug naar het verleden en denk je na over de keuzes die je hebt gemaakt in je leven, misschien komt er spijt naar boven over bepaalde beslissingen of gemaakte keuzes, misschien realiseer je je dat die beslissingen of gemaakte keuzes gemaakt werden vanuit het hoofd en niet met het hart. Onverwerkt verdriet kan je plotseling overweldigen. Vecht niet tegen alles wat nu nog vraagt om aandacht, healing, verwerking en zoek desnoods professionele hulp als je je even vast voelt zitten in bepaalde thema ‘ s.

Relaties in het algemeen ondergaan een verdere diepgaande verandering- vriendschappen die niet langer vanuit gelijkwaardigheid en eerlijkheid gebaseerd zijn, verwateren en nemen een einde. Op dominantie en strijd- gerichte relaties kennen voor mensen die zich bewuster worden van het schadelijke effect een einde. We krijgen zowat een andere kijk op het leven, op onszelf, onze omgeving en bepalen zelf liefst de weg die we willen afleggen, met of zonder goedkeuring van de omgeving.

Sommigen voelen zich meer bepaald onrustig en kunnen er nog niet hun vinger opleggen vanwaar die innerlijke onrust vandaan komt of veronderstellen dat die onrust van een ex- partner komt. Dit hoeft zeker niet altijd zo te zijn. Er speelt veel meer mee dan een ex-partner die mogelijks nog eens aan jou denkt. Hoe meer je je zelf openstelt om de juiste informatie bronnen te raadplegen of je er tenminste voor open te stellen, hoe ruimer je denken wordt over spiritualiteit in het dagelijkse leven.

Sommigen voelen zich klaar voor een nieuw avontuur en verhuizen naar het buitenland, laten letterlijk alles achter zich, klaar voor een nieuw begin.

Sommigen zoeken wanhopig naar hun grote liefde, voelen zich eenzaam en geïsoleerd en toch is de basis van vertrouwen helemaal zoek en geloven in feite niet meer in dé liefde. Met een verbitterde energie wordt het heel moeilijk een potentiële liefdespartner aan te trekken. Jammer dat sommigen dan heel cynisch uithalen naar diegenen die het dan wel getroffen hebben in het vinden van een maatje…ik geloof niet dat het een kwestie is van het getroffen te hebben – mazzel te hebben….ik kan enkel constateren dat de pijn heel diep verankerd zit en naar die pijn toe te gaan om geheald te worden, soms op verzet stuit. Hoe dan ook, ligt de keuze om hierin verandering aan te brengen altijd in eigen handen.

Wil jij graag sparren rond de veranderingen die jou raken, die verder en dieper reiken in jouw persoonlijke spirituele groei? Aarzel niet om te bellen / te chatten.

Heb een prachtige liefdevolle Nieuwe Maan en hou de spirit hoog.
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com