Paragnost Eddie en Consulenten

Niets is wat het lijkt

niets is wat het lijktVreemd idee niet?, om daar zelfs maar aan te denken kan al verwarring geven?
We zouden eigenlijk met zijn allen in een illusie leven als dat zo zou zijn. Toch zit er een grote kern van waarheid in.

Want we komen er zo langzaam maar zeker achter dat inderdaad niets is wat het lijkt.
Mensen ontwaken en dat is maar goed ook. Vele dingen zijn niet eens de moeite waard om je druk om te maken maar toch doen we het, ook ik.
Er is iets gaande op de aarde en ‘’dat is ons ingegeven’’ dat groter is dan we kunnen bevatten.

Zo langzamerhand wordt de sluier die over de aarde hangt dunner en komt er meer ruimte om te ademen en dat bedoel ik dan figuurlijk.
Eeuwen geleden zijn er al voorspellingen gemaakt over de tijd waarin we nu leven.
Uiteraard zijn de mensen die daarmee bezig waren geen lang leven beschoren geweest, en/of moest het in het grootste geheim gebeuren ‘’zoals bij Nostradamus’’ de wereldberoemde (waarzegger) het geval was.

Immers alles werd toegedekt door de kerk en haar dogma’s en de leugens die nog steeds de ronde doen. Zo langzamerhand komt alles aan het licht en kan echt niemand meer de deksel op de doofpot houden. Kijk maar wat er de laatste decennia aan het licht is gekomen vanwege de kerken.
Vreemd gevoel is dat toch, dat zolang de mens bestaat op de aarde dat er al narigheid is.  Dat velen zich hebben laten onderdrukken en dat er zeer nare onderdrukkers zijn geweest.
Nu eeuwen later speelt het nog steeds en zijn er landen en volkeren die ernstig onderdrukt en mishandeld worden. En we kijken massaal de andere kant op.
Je zou je schamen alleen al door eraan te denken dat we er niets aan kunnen doen.

Als we ons leven op aarde zelf kiezen dan hebben sommigen wel een behoorlijk pittig leven gekozen. Maar wat mij daarbij opvalt is dat deze mensen wel bijzonder religieus zijn. Zonder de steun van ‘’God’’ is er niets voor deze mensen dan alleen maar pijn verdriet en armoede. En door de nimmer aflatende liefde van Vader/Moeder ‘’God’’ overleven ze de ergste gruwelen.
Diepe bewondering voel ik voor ieder die zich staande weet te houden in deze barre tijden. De aarde is zo langzamerhand bevolkt met zielloze wezens die er maar op los slaan en moorden of dat het niets is.

Mijn hoop is echt dat ook dit aan het licht gaat komen dat er wezens zijn die niet van deze aarde zijn en toch op de planeet leven in een aards kostuum.
Zo gaat het echt helder worden wat er speelt en dat is ook de boodschap die menigeen in de wind slaat. Uit angst? Wel ik heb daar eerder een struisvogelgevoel bij. Kop in het zand dan zie en weet ik niets.
Kijk eens wat er in de politiek gebeurt, we laten het massaal gebeuren en mopperen maar door. We horen steeds vaker dat er dingen gebeuren die het licht niet kunnen verdragen maar we laten het gewoon gebeuren. We accepteren het gewoon en doordat wij dat doen met zijn alleen gaat het gewoon door. Het is een spel met alleen winnaars aan de kant van de machthebbers.

De politici de industriëlen de regeringsleiders allen voor het eigen goed. Of dacht je van niet, dacht je dat er echt gewerkt werd voor het volk? Niets van aan, dikke portefeuilles maar niets voor het volk. Het volk wordt ‘’zoals het al eeuwen lang gaat’’ dom gehouden en zoet gehouden en het gaat maar door en door.
Bewustmakend nieuws is niet altijd gezellig nieuws dat realiseer ik mijzelf heel goed.
Waar het werkelijk omgaat is dat ik ook wel weet dat er meerdere mensen zijn die dit heus wel weten maar dat het eens gedaan moet zijn met het ja knik gedrag.
Je laat je toch ook niet bestelen op straat waarom dan wel door de politiek door het systeem? Hoe komt dit toch? Je hoeft het niet overal mee eens te zijn hoe komt dit dat je zo grif betaald aan een stel witte boorden criminelen die goede sier willen maken in andere landen om jouw duur verdiende centen uit te geven?

Ja inderdaad we zitten muurvast tenzij je zelf het heft in eigen handen neemt en heel goed nadenkt hoe je in het leven staat .
Ik kan nu na jaren heel goed begrijpen dat er demonstranten waren die het hele systeem om wilden gooien. De provo’s van toen hadden meer dan gelijk en weet je het is nog niets verandert and it still goes on and on and on.
Niets is wat het lijkt lieve mensen. Van de wieg tot het graf beschermd? Niets van aan hoor. Van de wieg tot het graf uitgekleed en net niet genoeg om dood te gaan maar te weinig om echt van te leven. Dat is de realiteit jammer genoeg voor vele mensen.

En de welvaart is zo gestegen, waar heb je het eigenlijk over?
Dat bedoel ik met niets is wat het lijkt. Toren hoge schulden hebben de mensen, zelf de jonge mensen blijven maar kopen en weten niet meer hoe en waar ze het straks vandaan moeten halen want we willen immers niet onder doen voor elkaar.
Het leven is duur en wordt nog duurder. Zelfs de 2 verdieners hebben het niet altijd makkelijk. Dit komt doordat de lat steeds hoger wordt gelegd en men meer materiele zekerheid wil. Ja dus gaat het nog steeds maar om hetzelfde en maken we de valkuil steeds groter.

Niets is wat het lijkt en daardoor is er steeds meer angst en onzekerheid.
Omdat mensen echt wel weten wat er speelt, maar dat wegduwen omdat ze niet willen zien.
Met dit blog wil ik aangeven dat je niet zomaar iets mag aannemen dat er een grote sluier over veel dingen ligt en dat er achter iedere deur een verhaal leeft.
Sommige dingen leven een eigen leven andere dingen komen aan het licht.
Als je niets te verbergen hebt en een zo zuiver mogelijk leven leidt dan hoef je daar niet angstig voor te zijn. Als je wat dubieus in het leven staat kijk dan eens waar je verbetering kunt aanbrengen. Alles komt aan het licht en niet is wat het werkelijk lijkt.

Maar door de verandering die gaande is op de aarde is het voelbaar dat er iets staat te gebeuren. Alles valt of staat met het bewustzijn van de mens en gezien we steeds meer bewust worden van waar het daadwerkelijk om draait hoop ik dat er meer en meer mensen echt open gaan staan voor verandering.
Dat lieve mensen is de enige manier om jezelf te worden en het systeem een halt toe te roepen.

Het gaat maar om één ding en dat is liefde. Als het liefdeslicht over de aarde stroomt dan storten alle systemen die niet deugen in elkaar als kaarten huisjes en dat is nu net de bedoeling.
Laat je niet langer (beduvelen”) lees je het woord lieve mensen ?
Maar sta op voor jezelf en weet dat je niet langer alles meer hoeft te slikken.
Niets is wat het lijkt en dat is wat het is.

Als je voelt dat je hier eens over wilt chatten met mij dan kun je mij bereiken bij Paragnost- Eddie box 68.

Hou het goed lieve mensen,

Dikke knuffel van mij,
Elisa-Lis