Paragnost Eddie & Consulenten

Naam veranderen…wel of niet doen?

Naam veranderen…wel of niet doen? Om heel veel redenen willen mensen hun naam veranderen, sommigen nemen een andere roepnaam en anderen voeren een totale naamsverandering door.
Wie zou graag met een familienaam rondlopen waaraan criminele feiten mee verbonden kunnen worden? ‘ Oh, ben je familie van D? ‘ Dit is een vrij menselijke reactie.
Sommigen veranderen hun voornaam omwille emotionele redenen, en anderen weer omdat ze hun voornaam niet mooi vinden, en voelen op energetisch niveau dat hun voornaam niet resoneert met hun Ziel en laten zich met een andere roepnaam kennen: officieus, niet officieel, maar toch kan je straks even verder lezen welke gevolgen dit kan veroorzaken. Als je eens goed nagaat, heel wat mensen gebruiken een andere roepnaam of laten zich met een andere ( dan de geboortenaam) aanspreken. Misschien ook jij?
Uiteraard is dit geen strafbaar feit…als jij je graag Trientje noemt en als Trientje aangesproken wordt, in plaats van met je geboortenaam Katrien, niemand zal zich hieraan storen. Anderzijds kan het wel een verstoring in je geboortenaam vanuit je Zielsblauwdruk en numerologisch teweegbrengen. Astrologisch ligt je blauwdruk vast want je naam en je geboortecoördinaten kan je niet veranderen. Dat is je geboortechart , of je nu je naam mooi vindt of niet. Dat verandert niets aan wie je werkelijk bent.
Sommigen veranderen hun volledige naam, omdat ze niets meer met het verleden willen te maken hebben, hoewel het officieel indienen van een volledige naam niet zomaar gebeurt: er moet altijd een grondige reden zijn om een naam te veranderen: officieel, dus ik geloof wel dat er officieus aardig wat mensen rondlopen die zichzelf een nieuwe naam en familienaam hebben toegekend bij verhuizing naar vb een ander land. Maar officieel blijven diegene toch dezelfde naam en familienaam dragen. Sommigen omdat een land zijn ontvlucht en een nieuw leven op te bouwen. Dat zijn zowat de meest doorslaggevende redenen. Wie weg is, wordt niet meer gezien…ik zou dat niet zomaar als een vaststaand feit durven schrijven, want , hoe dan ook, als je jezelf laat zien, waar je je ook bevindt, word je gezien en herkend. Feiten zijn feiten en over feiten kan niemand discussiëren.
Nu gaat er erom dat jij geboren bent met een naam en familienaam- wel exact op die dag en op dat exacte uur. Astrologisch ligt jouw geboortechart ‘ vast ‘, dat is je energetische blauwdruk die een hele reeks leerlessen en ervaringen impliceert, en of je nu je naam verandert of niet….dit is een gegeven dat je je leerlessen niet kan ontlopen. Hiervan zijn velen zich niet van bewust en hebben voor de verandering van hun naam of namen niet goed over nagedacht of met een astroloog of numeroloog bijkomend advies over gevraagd….nl zijn de veranderingen die je doorvoert goed voor je Ziel, voor het ontwikkelen van je hoogste potentieel , afgelijnd op de totaalvibratie van de persoon.
Je kan het je even anders voorstellen: je bewoont een huis en je bent van plan je huis te renoveren, je wil één en ander herschikken in je huis, je brengt nieuwe kleuren aan in je woning, alleen ga je niet je huis eerst slopen voor je de veranderingen aanbrengt: je behoudt de basis, de fundamenten van je huis. Welke naam je jezelf ook toe-eigent : de basis ( je Ziel) kan je nooit veranderen: dat is onveranderbaar, zelfs niet met een andere naam.
Anderzijds met een nieuwe naam verandert de totaalvibratie van de persoon.
Om die reden is het heel belangrijk dit samen met een numeroloog te onderzoeken of de naam die je jezelf wil geven, enigszins kan resoneren met jouw Ziel.
Welke de reden ook mag zijn om je geboortenaam te veranderen, denk twee keer na en wees er zeker van dat je je verantwoordelijkheden niet kan ontlopen.
Het is dus heel verstandig een professioneel numeroloog (en die vind je hier op www.paragnost-eddie.nl , collega Tony ) te raadplegen zodat deze met jou kan onderzoeken wat de onderliggende reden(en) zijn voor deze vraag. Een numeroloog kan met jou je huidige naam ontrafelen en je voorstel tot het nemen van een nieuwe maan onderzoeken, of dit werkelijk voor jouw zielsgroei en zelfrealisatie het beste is. Dus zoals je kan lezen: niet lichtvaardig mee omgaan.
Onderschat de emotionele impact niet van een naamsverandering; als je de trillingen van je werkelijke naam kan accepteren en omarmen, kan een nieuwe naam voor een sterke fundering zorgen, die je opnieuw kan opbouwen.
Kortom: Bepaal vooraf waarom je je naam wenst te veranderen. Om je leven te verbeteren, te compenseren voor een of ander gebrek of redenen die je voor anderen verborgen wilt houden- weet enkel dat in deze tijd niets meer verborgen gehouden kan worden.

Warme groet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com