Paragnost Eddie en Consulenten

Medium, paragnost, sjamaan Anneke

annekeMedium, paragnost, sjamaan Anneke, Spiritueel/Mental coach en Healer. Klinkt als een mondvol, wat Anneke als spiritueel hulpverlener allemaal in haar mars heeft. Toch heeft ze dit allemaal in zich en om die reden heeft zij een box kunnen bemachtigen op de top spirituele website van paragnost Eddie.

Je vindt medium, paragnost Anneke onder boxnummer 90. Zeer veelzijdig, dat blijkt al wel uit alles wat paragnoste Anneke kan. Het voornaamste goal van Anneke, is een ieder helpen in overvloed te leven.

Bij overvloed denken we dan vaak in geld en spullen, maar dat is niet wat medium Anneke bedoeld. Ze bedoeld in overvloed van liefde leven. Als je deze overvloed te pakken hebt, volgt de rest vanzelf.

Laat dit voor veel mensen heel moeilijk zijn en dat komt, omdat we als mens leren eerst onze blik te richten, op alles wat we in ons leven willen bereiken. En als dat tegenvalt en dat doet het, dan komen we op een spirituele hulplijn terecht.

Kies dan gerust een voor deze kanjer medium en paragnost Anneke, ze heeft je ongelooflijk veel te bieden. Zo kan ze jou helpen bij tweelingzielrelaties. Die vaak heel pittig kunnen zijn. Wat is er niet fijner als iemand je er in wegwijs maakt, waardoor je het voor jezelf en elkaar een stuk makkelijker maakt.

Zij helpt je met al die heftige gevoelens die liefde & relaties met zich meebrengen, om te gaan. Ze kan daarbij ook coaching toepassen. Dat doet ze niet alleen op gebied van liefde en liefdesrelaties, maar ook op zakelijk vlak.

Veel zakelijke managers en CEO’s zijn gecharmeerd van medium, paragnost Anneke haar coachingsaanpak. Ook kun je bij haar terecht voor een healing. Dat is dan weliswaar op afstand, online, maar daar draait Anneke haar hand niet voor om. Jij zult direct verlichting ervaren.

Het sjamanisme zet ze voor je in, als je te maken hebt met veel blokkades. Medium Anneke gaat dan aan de slag om deze door middel van sjamaans ritueel voor je op te lossen, waardoor jij een stuk beter in je vel komt te zitten.

Daarnaast heeft Anneke zich gespecialiseerd in familiaire relaties. In families kan ongelooflijk veel strijd aanwezig zijn, roddel achterklap, ruzies, jaloezie. Je verwacht het niet tussen familieleden onderling. Toch gebeurt het heel vaak.

Paragnost Anneke gaat samen met jou kijken waarom jij in de familiesfeer vastloopt. Waardoor je het veel beter begrijpt. Ze bied je ook handvatten hoe er mee om te gaan. Ook kan sjamaan Anneke contact maken met overledenen.

Dat doe ze via jouw energie en krijgt ze boodschappen voor je door. Weer even een contactmoment en horen hoe of het met die prachtige ziel gaat. Medium Anneke doet het voor jou. Haar cliënten zijn ook enthousiast over haar spirituele readings.

Ze nemen vaker contact op, zien het als een coachingstraject. Mensen voelen zich gerust bij haar, ze voegt echt iets toe aan menig leven. Geeft zelfvertrouwen mee met je bemoedigende woorden. Je zet mij telkens in mijn kracht en ik weet dat ik dat op een gegeven moment zelf ook kan. Die handvatten bied je mij. Een zeer veelzijdig medium, die je zeker een keer hebt moeten raadplegen op de website van Paragnost Eddie, is zij te vinden.