Paragnost Eddie en Consulenten

Medium paragnost Enya, werkt met aangeboren gaven

Medium paragnost Enya, werkt met aangeboren gavenAl ruim 7 jaar als medium en paragnost werkzaam voor Paragnost Eddie, Enya en te vinden onder boxnummer 71. Het kan niet anders dat dat ze al haar bellers iets zinvols te bellen heeft, anders zou ze niet al zo een lange periode aanwezig zijn.

Geboren met bijzondere gaven, helderziend, helderwetend, helderhorend en heldervoelend. Eigenlijk alle gaven die er zijn, bezit medium paragnost Enya. Dat is een unicum. Haar specialisaties zijn op gebied van tweelingzielen en transformatieprocessen.

We lezen dat vaker op spirituele hulpsites, transformatieprocessen. Wat zijn dat eigenlijk voor processen? Als je op het woord googled, dan denk je, dat heeft toch helemaal niets met de mens te maken?

Je zult een stapje verder moeten kijken en zoeken. Een transformatieproces is een spiritueel proces. Het is op weg zijn naar een nieuwe fase in je leven, het voelen van een andere energie. Je visie kan daardoor veranderen, je levensdoel, maar ook je zielmissie.

Het betekent in feite dat door te transformeren je anders het leven gaat beleven. Waardoor je manier van kijken, denken en doen mee verandert. Dit is transformeren. We komen allemaal een keer en soms wel een paar keer in ons leven in zo’n proces terecht.

Die voelt in het begin heftig en zwaar aan en dat is waar medium paragnost Enya op de website van Paragnost Eddie jou mee kan helpen. Om er inzichten i te krijgen en je er sneller doorheen kunt gaan.

Medium Enya is verbonden met haar eigen gidsen en engelen. Terwijl ze de kaarten voor je legt, de Lenormand kaarten, krijgt ze boodschappen van haar gids door. Naast haar aangeboren gaven, heeft Enya zich gespecialiseerd in mental psych en healing, relatie coach.

Daarnaast is medium Enya Reikimaster en Sensitherapeut. Dit is een therapie met een holistische benadering, waarbij de behandeling is gericht op de balans van lichaam en geest. Als dit nog niet genoeg is. Kan Enya je ook healen op afstand.

Is ze ook thuis in magnetiseren en numerologie. Dat ze over al deze wijsheid beschikt, betekent dat ze ook voor veel mensen klaar kan staan. Denk hierbij aan autisme, ADHD, ADD, Nieuwe tijds kinderen, HSP-ers.

Maar ook als je in een burn out zit, of een trauma aan het verwerken bent, ben je bij medium, paragnost Enya aan het juiste adres. Hoe je het wendt of keert, geeft Enya aan, ik kom tot de kern. Waarmee ze wil aangeven.

Als jij het zelf niet weet, dan voel ik in op je energie, maak ik daarbij gebruik van alles wat ik aan kennis en ervaring heb, zodat ik jou kan vertellen wat er aan scheelt en hoe het kan worden opgelost.

De reviews voor paragnost Enya zijn groot in aantal. Je bent een rots in de branding. Je blijft bij je antwoorden,die overigens ook altijd kloppen. Je bent duidelijk en zuiver. Je voelt situaties heel goed aan.

Je weet precies wat komen gaat, daar wind je ook geen doekjes om. Kortom, medium Enya paragnost Eddie is blij jou in het midden te hebben.