Paragnost Eddie en Consulenten

Medium, paragnost Astrid, Gaia gecertificeerd

Medium, paragnost Astrid, Gaia gecertificeerdMedium, paragnost Astrid, Gaia gecertificeerd. Bij velen niet bekend, maar er bestaat toch echt een opleiding tot medium of paragnost. Gaia gecertificeerd, dat is medium Astrid, die je kunt vinden onder boxnummer 12 op de spirituele website van Paragnost Eddie.

Het Gaia college biedt diverse opleiding tot medium en kent hierin diverse niveaus. Als je je paranormaal of spiritueel wilt ontwikkelen, is een kijkje op de website van het Gaia college zeker waard.

Medium Astrid is dus aan de slag gegaan haar gaven, helderzien en heldervoelend nader te onderzoeken. Ze heeft naast het succesvol doorlopen van de Gaia opleiding ook kennis van zaken als mental/psychic/healing.

Ze is dus van vele markten thuis en om die reden al veel jaren actief op de website van Paragnost Eddie, waar je overigens heel veel top mediums en topparagnosten vindt. Ze worden allen geselecteerd aan de hand van een stevige screening.

Iemand die zich gaat specialiseren in het mediumschap heeft vaak een heftig en turbulent leven achter de rug. Je anders voelen dan anderen, is in feite opboksen om te trachten je unieke zelf te blijven.

Oftewel medium, paragnost Astrid, die overigens deze week ook de consulent van de week is, op de spirituele belsite van Paragnost Eddie, heeft op veel vlakken levenservaring opgedaan. Haar gaven, haar opleidingen en haar levenservaring geven jou de antwoorden waar je naar op zoek bent.

Ze maakt, als je dat wenst, ook gebruik van haar pendel en kaarten. Een all round medium, paragnost, kunnen we Astrid met een gerust hart noemen. Ze heeft al haar sporen verdient, door zich er in te specialiseren.

Je kunt haar al je vragen stellen, ze heeft niet een specifiek vakgebied, als zielrelaties, liefde, financiën, werk. Nee, geeft ze aan, geen enkele vraag is mij vreemd of te gek. Dat is fijn, voor als je rondloopt met iets.

Je kunt je schamen voor iets dat je hebt gedaan. Of dat je bij jezelf denkt, ik had dat zo nooit mogen doen. Daar kun je op vastlopen. Wat is er dan niet fijner om een keer met paragnost, medium Astrid te bellen.

Die zal jou helpen, datgene wat er is gebeurd te verwerken. Uiteraard kun je ook met jouw levensverhaal bij haar terecht, of voor een luisterend oor. Waar Astrid ook geen moeite mee heeft, is als je dagen achter elkaar, of misschien weken, haar dezelfde vraag blijft stellen.

Sommige mensen hebben zo het vertrouwen verloren, dat ze elke keer toch even een bevestiging nodig hebben. Astrid blijft je onvermoeibaar en met even veel liefde, jouw zelfde vragen beantwoorden.

Haar reviews, die al terug gaan in de tijd tot aan 2015, zijn om door een ringetje te halen. Haar bellers en vaste klanten zijn zeer positief. Over haar duidelijkheid, haar liefdevolle aanpak. Haar goed (tijds)voorspellingen.

En dat al haar voorspellingen in de loop van de tijd toch echt uitkomen. Paragnost Eddie is in zijn nopjes met deze kanjer, die je kunt vinden onder boxnummer 12.