Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Mila, paragnost Engelen- en zigeunerkaartlegster

medium milaMedium Mila, paragnost Engelen- en zigeunerkaartlegster. Geen onbekende in paraland en te vinden op de top spirituele lijn Paragnost Eddie. Ze heeft boxnummer 21 en vele cliënten weten haar te vinden. Ze heeft een grote schare vaste belelrs zien wij in haar profielpagina staan.

Allen spreken vol lof over haar. Ze is dan ook zowel een medium als een paragnost. Die gaven bezit medium Mila. Daarnaast een zeer gewaardeerd kaartlegster. Je kunt bij haar terecht voor de Engelen kaarten, maar ook de zigeunerkaarten.

De zigeunerkaarten zijn van oudsher afkomstig van zigeunerfamilies. Die hun tijd sleten met het leggen van kaarten, als ze onderweg waren en een plek hadden gevonden om te rusten. De kaarten zijn voorspellend.

Wel zo fijn voor jou. Als je een gerichte vraag stelt, krijg je uit de legging met de zigeunerkaarten een duidelijke voorspelling. Medium Mila kan dat voor jou zeer professioneel doen. Deze kaarten voorspellen ook ontmoetingen.

Wil je dus weten of iemand terug op je pad komt, terug in je leven komt, of dat het een kans heeft dat iemand die je op het oog hebt, een partner zou kunnen worden. Dan kan Mila dat voor jou uit haar zigeunerkaarten halen.

Naast het leggen van kaarten, kan Mila ook voor jou koffie dik kijken. Dat is een hele oude techniek, die vroeger werd gebruikt om voorspellingen mee te doen. Mila beheerst deze eeuwenoude techniek, die nog steeds wordt toegepast.

Ook voor de uitleg van dromen kun je bij haar terecht. Soms hebben we een droom die we niet zelf kunnen duiden. Mila te vinden op de spirituele lijn Paragnost Eddie kan dat wel. Ze weet precies wat de droom jou wil vertellen.

De vragen waarmee je bij haar terecht kunt zijn, op gebied van liefde en relaties. Waar overigens de meeste vragen over worden gesteld aan mediums en paragnosten. Werk, financiën.  Ze vind het wel fijn als je met gerichte vragen komt.

Open vragen stellen, een algemene reading, lang niet elke spiritueel consulent wil dat. Weet je waarom? De cliënt doet zichzelf er te kort mee. Vele malen beter is om je vraag zo kort en bondig mogelijk te stellen. Maar ook zo duidelijk mogelijk.

Veel heeft medium Mila niet van je nodig. Vertel dus ook niet te veel zelf. Stel je vraag en laat Mila haar gang gaan. Ze weet exact te vertellen wat er speelt, hoe het is ontstaan en geeft je een toekomstprognose.

Ze voelt ook precies waar jouw blokkades zitten. En ze geeft daarbij aan hoe je die zo snel als mogelijk kunt oplossen. Ze is zeer gedetailleerd in het beschrijven van personen. Weet je bijvoorbeeld niet wat je aan iemand hebt.

Medium, paragnost Mila op Paragnost Eddie laat het je weten. Ze voelt in op de energie en geeft een beschrijving van de persoon. Ze is to the point, duidelijk, heeft een zeer warm hart. Je voelt je veilig als je met Mila in gesprek bent.

Haar voorspellingen komen uit en vaak sneller dan je denkt. Als je daarbij zelf maar het juiste doet, wat medium Mila je meegeeft.