Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Marya, sterk in tijdsaanduiding

medium maryaMedium Marya, sterk in tijdsaanduiding. Ze draait alweer een aantal maanden bij Paragnost Eddie en is te vinden onder boxnummer 29, op deze website. Medium Marya, die gaven bezit als heldervoelend en helderwetend. En daarnaast zeer sterk is in tijdsaanduiding.

Wat willen we allemaal graag weten als we een medium consulteren? De tijd. Praktisch iedereen vraagt er naar. Nu zal het universum geen tijd voorspellen. Wel of iets zal gebeuren ja of nee. Hoe kan het dat het universum geen tijd doorgeeft?

Daar is een heel simpel antwoord op te geven. Er bestaat geen tijd. Het is door de mens op het aardse bedacht. Die leeft immers met dag en nacht en weken, maanden en jaren. Maar als we vanuit spiritueel oogpunt kijken, is een mens een ziel.

Een ziel is energie en energie kan niet vergaan. Om die reden bestaat er in het universum geen tijd. Wel op het aardse. Dat medium Marya aangeeft, ik ben sterk in tijdsaanduiding is dus een persoonlijke gave van haar.

Waar je zeker gebruik van kunt maken, tijdens een spiritueel consult met haar. Zou dat zeker doen, als je met brandende vragen zit en wilt weten wanneer de antwoorden komen. Het universum is verbonden met een allesomvattende Goddelijke kracht.

Die kracht hebben wij in ons, dat is onze eigen innerlijke kracht. Levend vanuit die kracht, ben je niet meer bezig met de tijd. Je weet dan, dat alles de tijd nodig heeft, die het nodig heeft. Je weet dan ook dat het jouw tijd is op deze aarde en die wil jij niet al wachten doorbrengen. Daarmee ontneem je je eigen innerlijke Goddelijke kracht.

Je kunt bij medium Marya terecht met vragen over tweelingzielen, zakelijk, financieel en liefde. Maar ook met al je levensvragen, kun je Marya consulteren. Ze is een Usui Reikimaster, en geboren met haar spirituele gaven.

Ze kan tijdens een consult op Paragnost Eddie je ook een healing geven. Ze kijkt graag met je mee en aan de hand van jouw persoonlijke situatie, biedt medium Marya je de juiste handvatten aan. Ze is gespecialiseerd in tweelingzielen.

Ook met vragen over narcisme, een narcistische partner, of een relatie kun je bij haar terecht. Ze heeft zich hierin gespecialiseerd. Tijdens haar consulten is ze open, draait niet om feiten heen en vertelt geen sprookjes.

Oftewel ze is duidelijk in haar antwoorden, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Ze staat voor je klaar in liefde en licht, en hoopt je mee te mogen nemen naar de juiste inzichten die voor jou belangrijk zijn.

Ondanks dat ze nog niet lang op de website Paragnost Eddie staat, zien we al wel reviews bij haar boxnummer 29 staan. Ze spreekt de waarheid, ik heb vertrouwen in haar en haar antwoorden. Je bent geweldig en een heel goed medium.

Wat ze voorspelt komt uit. Als je haar hebt gebeld, kun je met een gerust hart datgene wat ze voorspelt heeft laten komen. Het gebeurt! Ze is een top medium en een aanwinst voor deze spirituele hulplijn.