Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Maan, ze voorspelt jouw toekomst

medium maanMedium Maan, ze voorspelt jouw toekomst. Zo heeft elk medium, paragnost, kaartlegger, numeroloog, coach, spiritueel consulent die werkzaam is op de spirituele hulpsite Paragnost Eddie, zijn eigen specialiteiten. En heeft Medium Maan, de gave om toekomstvoorspellingen te doen.

Wil jij je toekomst weten, dan ben je bij medium maan, te vinden onder boxnummer 28 aan het juiste adres. Het voorspellen van een toekomst vraagt om speciale vaardigheden. Medium Maan bezit deze vaardigheden.

Maan is helderziend, helderhorend en helderwetend en dankzij een speciale gave, kan zij in jouw nabije toekomst kijken. Nu denk jij, wow, dat is fijn, want dan weet ik wat mij te wachten staat. Dat klopt ook en toch ligt een toekomstvoorspelling ook net even iets anders.

Bedenk dat we een mens zijn, die een pad bewandelt. Dat pad ligt vast, maar de mens kan soms keuzes maken om van het pad, wat hij zelf niet kent, af te gaan. Op de een of andere manier hebben we dit als mens nodig.

We hebben dit nodig voor onze eigen spirituele, persoonlijke groei. De zijpaden kunnen soms heel pijnlijk zijn. Dan willen we juist onze toekomst weten. Niemand wil met pijn zijn leven leven. Maar dat betekent wel iets.

Medium maan zal je dat ook meegeven, als je haar consulteert op de website Paragnost Eddie. Het betekent dat je naast het horen van jouw toekomst, ook naar medium maan haar adviezen luistert. Deze toepassen vinden we vaak moeilijk.

Het vraagt namelijk iets van ons. Loslaten bijvoorbeeld. Maar ja, loslaten, dat is het moeilijkste wat er is. Je wilt toch iets! Dan ben je daar toch mee bezig. Dat klopt, maar begrijp dan ook dat de menaier waarop jij er mee bezig bent, van invloed is op de einduitslag.

Als je met angst en beven ergens op zit te wachten en medium maan geeft aan, wees niet bang, het ligt voor je klaar. En jij bent opgelucht, maar gaat daarna weer in angst staan. Wat zeg je daar dan mee? Geef het mij maar niet, ik ben er bang voor.

En ja, dan kan het zomaar zijn dat je hierdoor een zijpad gaat bewandelen. Waardoor datgene wat is voorspeld er niet zo uit komt te zien, als jij er bij het willen zien. Daarbij komt ook, dat als medium maan je iets voorspelt, jij daar een beeld bij hebt.

Weet je dat het beeld wat jij er bij hebt, ook zich op een andere manier kan manifesteren. Dat het er wel is, alleen niet zoals jij het ziet. Dat maakt het spirituele nu juist zo mooi, dat we de toekomst kunnen voorspellen. Die altijd uitkomt, alleen wanneer en in welke hoedanigheid. Daar zit het mysterie.

Wat medium Maan ook biedt is krachtige, helende energie. Waardoor jij weer in je eigen kracht komt te staan. De kracht is waar we uit leven. Voel je je ontkracht, klop dan gerust bij Medium Maan aan.

De cliënten die Maan hebben geconsulteerd spreken lovende woorden over haar consulten. Ze is puur, een enorme steun, waardevolle gesprekken. Maan benoemt ook zaken die ze ineens doorkrijgt, bijvoorbeeld van een overledene. Wat zo raak is, zo kloppend.

Maan je geeft en brengt licht op menig zijn pad. Je bent een kanjer!