Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Laura, 40 jaar ervaring in Tarotkaarten leggen

Medium LauraMedium Laura, 40 jaar ervaring in Tarotkaarten leggen. Ze is zeker geen onbekende bij Paragnost Eddie en deze week ook de consulent van de week, medium Laura, die al 40 jaar zich bezighoudt met het leggen van de Tarot kaarten. Dan mag je jezelf wel een specialist noemen.

Medium Laura is te vinden onder boxnummer 23 op de spirituele website Paragnost Eddie. Naast het leggen van de tarotkaarten, waar Laura een meeste in is. Is zij zich in de jaren tachtig ook gaan bezighouden met magnetiseren.

Ze heeft zich om die reden ook verdiept in Reiki en is ook daar in gespecialiseerd. Wat kan Laura voor jou betekenen tijdens een spiritueel consult? Tijdens het consult zal Laura jou vertellen wat ze doorkrijgt.

Hierbij maakt ze altijd gebruik van diverse tarotkaarten, ze noemt deze, die in de Herstelde Orde. Wat bedoelt Laura hiermee? De Tarot in de herstelde orde onderscheidt zich ten opzichte van andere Tarot spellen door twee extra kaarten. De grote Arcana De Waarheid en De Intuïtie. Hierdoor heeft het spel geen 78 kaarten maar 80 kaarten.

Afhankelijk van je vraag pakt Laura intuïtief haar tarotkaarten en pakt daarbij de legging die voor jou het beste is. Zij gebruikt de tarotkaarten als een handvat tijdens jouw spiritueel consult. Laura geeft aan dat je met al je vragen bij haar welkom bent. Ook voor als je zelf vastgelopen bent, een luisterend oor nodig hebt.

Vind je het maken van keuzes lastig, wil je iets doen aan je angsten, spelen er problemen op geestelijk en of lichamelijk gebied. Of weet je juist niet wat er speelt of aan schort? Dan ben je bij medium Laura op de juiste plaats.

Laura heeft als voorspellend medium wekelijks zo’n 16 jaar de vooruitzichten voor sterrenbeelden voor een bekend weekblad geschreven. Ze is dus geen onbekende in de spirituele wereld. Wie weet, heb jij, zonder het te weten. Wekelijks de horoscoop gelezen in dat weekblad, zonder dat je wist dat dit medium Laura is op Paragnost Eddie.

Des te meer reden om haar eens te consulteren met je vragen. Ze is, zoals gezegd, een meester in het spirituele vak. Ze staat voor je klaar voor alles waar je mee zit en kan jou echt verder helpen. Ze past daarbij alles toe wat ze in zich heeft.

Ze heeft tijdens haar lange loopbaan ervaren, dat steun en een bemoedigend woord al zeer helend kunnen werken. Wel geeft medium Laura aan, is ze direct, doorspekt ze dat met humor en zijn haar antwoorden zuiver en respectvol.

Je zult misschien niet altijd horen wat jij zou willen horen. Dat kan ook niet altijd, dan heb je domweg niet een zuiver spiritueel consult. Haar reviews bij haar boxnummer zijn zeer lovend. Haar healingen werken, geeft een cliënt aan. Ze is duidelijk en doortastend, ze weet heel goed waar ze het over heeft.

Ze helpt je op een andere manier naar een situatie te gaan kijken, waardoor je ineens heel veel begrijpt. Maar ook emotionele pijn verdwijnt. Ze is zo duidelijk en lekker helder, een super leuk mens. Je voelt je bij medium Laura thuiskomen.

En! Haar spirituele consulten zijn echt top.