Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Joze, geeft je graag een toekomstprognose

Medium JozeMedium Joze, geeft je graag een toekomstprognose. Reeds een bekend gezicht op de spirituele lijn Paragnost Eddie, medium Joze, te vinden onder boxnummer 49. Ze beschikt over de gaven, helderziend en heldervoelend en staat ook voor je klaar om je een toekomstprognose te geven.

Haar specialisaties liggen op het vlak van liefde en relaties. Waar ze ook een toekomstvoorspelling voor je kan doen. Ze is een zeer ervaren medium, die haar sporen echt heeft verdiend in paraland. Kan ook niet anders, anders zou ze geen box hebben bij Paragnost Eddie.

Medium Joze werkt met energie. Als jij haar belt en consulteert vang ze jouw energie op. Aan de hand daarvan kan ze jou veel vertellen. Waardoor je staat waar je nu staat. Hoe dat is gekomen en hoe je verdere toekomst er uit zal gaan zien.

Joze noemt het niet voor niets een toekomstprognose. Want, achterover hangen en denken dat wat ze je meegeeft, er wel komt. Dan zul je zien dat dat niet gaat gebeuren. Want niets doen, verandert er niets.

Dat ze veel wijsheid over de liefde heeft, kunnen we teruglezen op haar eigen pagina bij Paragnost Eddie. Dat ze niet alleen naar de toekomst kijkt, maar je ook van veel tips en adviezen voorziet, lezen we ook terug.

Dat ze met haar spirituele gaven echt iets kan, blijkt ook. Helderziend noemen we dat, daarmee kun je zien wat er speelt zonder voorinformatie. Kun je aanvoelen en dat doet medium Joze, door je energie in te voelen, wat er gaat gebeuren.

Medium Joze legt ook de kaarten voor je en aan de hand van de kaarten ziet zij heel veel informatie voor je. Maar ook daar kan ze een toekomstprognose voor je uithalen. Ze is echte een spiritueel consult waard.

Dat ze uit haar hart werd, blijkt wel. Anders ben je niet zo wijs als het om de liefde en relaties gaat. Je kunt een ander niets iets meegeven, als je zelf niet vanuit je hart in het leven staat. Vanuit het hart kijken, denken en doen, is niet veel mensen gegeven.

Daar heb je toch echt wel bepaalde skills voor nodig. Dat je bijvoorbeeld heel goed weet wat liefde is. Dat de mens het vaak verwart, dat het van een ander afkomstig is. We kunnen het met elkaar delen.

We kunnen liefde geven, maar het is niet de bedoeling in een liefdesrelatie jezelf compleet weg te cijferen en weg te geven. Veel mensen denken dat dit wel de bedoeling is en om die reden lopen veel relaties op de klippen.

Des te meer reden om eens met medium Joze een consult te hebben, ook als je niet in een relatie zit. Zodat je heel goed weet, waar dien ik op te letten. Hoe stel ik mij in een liefdesrelatie op. Hoe kun je samen bouwen aan een relatie.

Ze weet het je allemaal te vertellen. Joze is to the point en duidelijk. Doet voorspellingen die jezelf niet hebt bedacht en toch achteraf kloppen. Ze is fijn mens tijdens de gesprekken. Ze laat je echt in de waarde.

Ze verdient de plek bij Paragnost Eddie zeker en vast!