Paragnost Eddie & Consulenten

Medium Esmee, tarot, pendel en chakra kaartleggingen

medium esmeeMedium Esmee, tarot, pendel en chakra kaartleggingen. We hebben wederom een kanjer van een medium te pakken. Medium Esmee, te vinden onder boxnummer 20 op de website van Paragnost Eddie. Ze is al lang een bekend gezicht op deze spirituele hulplijn.

Wat heeft Esmee allemaal in haar mars? Ze werkt met haar gaven Helderwetend en heldervoelend. Daarnaast zeer intuïtief en om die reden werkt ze als een intuïtief gesprekspartner. Ze is daarnaast sterk in het kunnen voorspellen van wat er kan  gebeuren.

Naast haar spirituele gaven, die zij met veel liefde inzet op de website Paragnost Eddie heeft medium Esmee nog andere specialiteiten. Ze is EMDR therapeute, Mindfullness therapeut en coach en counselor.

Met al deze kennis kan zij jou tijdens een spiritueel consult weer volledig in je kracht zetten. Maar ook inzichten meegeven, waarom je staat waar je nu staat. Voor alles is een reden en vaak vinden we het lastig daar zelf achter te komen.

We doen wat we doen en vaak met de meest goede intenties. Maar wat als die intenties niet begrepen worden? Dan kan medium Esmee jou daarbij helpen. Vragen over zielconnecties, relaties, kinderen, financiën,  dieren en werken, ben je allemaal van harte welkom mee.

Medium Esmee weet ook veel af over PTSS problematiek, rouwverwerking, maar ook over angst, depressie en verslavingsstoornissen. Zit jij hiermee, dan is het fijn om op een laagdrempelige manier met iemand er over te kunnen spreken.

Dat is ook de kracht van een spirituele hulplijn. De telefoon pakken en anoniem delen waarmee je ziet. Zonder oordeel en veroordeel zal medium Esmee je verhaal horen en jou helpen om beter in je vel te komen zitten.

Of dit qua wijsheid en kennis nog niet voldoende is, heeft Esmee zich ook gespecialiseerd in het leggen van tarot kaarten, chakra kaarten, engelen kaarten en pendelt ze ook nog. Een zeer veelzijdig medium dus, die zich binnen afzienbare tijd heeft laten zien op deze spirituele hulplijn.

Volgens een van haar cliënten mag paragnost Eddie trots zijn op de aanwezigheid van medium Esmee. Zoveel kennis en wijsheid vindt je niet snel bij een persoon. Ze is warm, rustig, een zeer wijze vrouw.

Ze werkt op een topniveau, en als ze online is, willen veel bellers haar dolgraag spreken. Ze weerspiegelt geen valse verwachtingen. Ze is zeer duidelijk en laat je echt voelen dat je van belang bent.

Ze schept duidelijkheid in je eigen chaos. Voor als je het niet meer weet, is medium Esmee echt een aanrader. Niet lang van stof. Komt snel to the point. Heeft heel snel in de gaten wat er speelt en ze zal je niet aan een lijntje houden.

Ze is lief, puur en oprecht en ja, ze kan voorspellen, zoals ze zelf in haar profiel aangeeft. Zoals ik haar nu heb ervaren, zijn al haar voorspellingen uitgekomen. Ze geeft je een kippenvel gevoel, zo goed als ze alles weet te benoemen.

Met recht een aanwinst voor deze, toch al zeer goed aangeschreven website Paragnost Eddie.