Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Erika, een topmedium bij Paragnost Eddie

medium erikaMedium Erika, een topmedium bij Paragnost Eddie. Alle mediums en paragnosten zijn toppers bij Paragnost Eddie, ze worden immers uitgebreid gescreend. Om die reden mogen ze zich allemaal een topmedium of topparagnost noemen. Vandaag gaan we medium Erika in de spotlight zetten. Zij verdient die plek echt.

Medium Erika houdt zich haar hele leven al bezig met het spirituele. Ze is te vinden op de spirituele website van paragnost Eddie onder boxnummer 52. Ze is levenscoach, helpt mensen met angsten, gedragsproblematiek, trauma’s, relatieproblemen en karmische stukken.

Ze heeft zich met diverse opleidingen gespecialiseerd. Zoals, Coaching en counseling ICM Trainingen bachelor graad, familieopstellingen, masterclass trauma’s en organisaties. Is reeds 15 jaar reiki Master. Para Psychologie, Klinische Psychologie.

Dat zij in staat is mensen te helpen inzicht in zichzelf te krijgen, trauma’s naar boven te halen, is duidelijk, gezien de hoeveelheid opleidingen die zij heeft gevolgd. Ze is down to earth, oftewel, staat met beide benen op de grond.

Om die reden is ze duidelijk en krachtig in haar consulten. Ze kan ook kaartleggingen voor je doen, als de Lenormandkaarten en de orakelkaarten. Hieruit kan ze halen waar jij op vastloopt. Welke trauma’s je mee moet dealen en hoe je deze kunt gaan loslaten.

Naast al deze kennis is medium Erika helderwetend en heldervoelend. Reeds zo’n 20 jaar begeleidt ze mensen op hun spirituele pad. Kraakhelder en duidelijk kan ze jou, aan de hand van een naam en een leeftijd, de persoon schetsen waar jij meer over wilt weten.

Haar hulp is altijd oplossingsgericht, zodat jij verder kunt met je eigen proces, met vertrouwen en het geloof in jezelf, dat je het waard bent om het goed op je pad te krijgen. Ze vertelt je duidelijk de kern van het probleem en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.

Innerlijke wijsheid, geeft medium Erika aan, geeft een mens veel informatie. Helaas worden we we niet meegegeven te luisteren naar onze eigen innerlijke stem. We varen blind op de oceaan, de handen niet aan het roer. Dat we dan vastlopen, of juist niet meer weten waar we zijn, is een hele logische, geeft medium Erika aan.

Dan zijn wij er voor al diegenen die nog nooit hebben geleerd aan hun eigen roer te staan. Het is ongelooflijk dankbaar werk, zegt Erika. Elk gesprek, elk spiritueel consult geeft een gevoel van. Weer iemand verder kunnen helpen. Daar doe ik het voor. Ik weet zelf ook, door al mijn levenslessen hoe zwaar het leven kan zijn.

Zodra je je innerlijke wijsheid kunt aanboren, wordt het leven voor en met jezelf fijn. Ze heeft al menigeen geholpen zichzelf weer terug te vinden. Door haar duidelijke en krachtige spirituele consulten.

Haar bellers, die een referentie achterlaten, geven dit ook aan. Ze is helder en recht door zee. Ze heeft een ongelooflijk talent in het aanvoelen van mensen en situaties. Ze gaat direct naar de kern, wat soms confronterend kan zijn. Maar dan heb je ook echt waar voor je geld.

Dank je wel voor je inzichten, ik was tegen ene muur opgelopen. Samen hebben we die doorbroken, met jouw heldere uitleg en inzichten was mij dit niet alleen gelukt. Je geeft me rust, je laat me voelen dat ik op de goede weg ben. Haar voorspellingen komen ook altijd uit.